Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Nyár végefelé 80.000 Ft-ért vettük meg a kiállított A37-es kitet.
Egy karc nem volt rajta (exposzám kb. 30), 3 hónapot volt kint egy "külvárosi" MM-ban, és azon a hétvégén még 10% kedvezmény volt minden DSLR-re. És él rá a szokásos garancia.
Nem akarom itt magam nagyon reklámozni, de eladó egy nagyobb modell, egy A65, és vaku is van hozzá (22854, és 22853 bejegyzés)! Az ár alkuképes, persze nem török piacosan :)
Miért nehezítené? Pár ezer forintos tétel egy vaku adapter.
Ami kijelzőt illeti sincs igazad, egy A200 szintű kijelzőt tettek az A58-ra, a kép komponálásához, fókusz ellenőrzéséhez tökéletesen elég. Ha mégsem, ott az EVF, ugyanúgy ott is visszanézhető. Arra legalább megfelel....
A műanyag bajonett nagyobb taszító erő lehet. Viszont úgy mindent összevetve, nagyon jó az A58 ár/érték aránya.
nem tartom valószínűnek, hogy képminőségben érdemi különbség legyen a kettő között. mondhatni, mindkettő bőven elég lesz.
az A58 amúgy 100k a Media M-ban és még 10e ft-ot elengednek ha beviszel valami használt cuccot - az nagyon jó ár érte. a hátsó kijelző viszont vérciki, 5-6 éve sem szerettük már a 230k-s paneleket...
ehhez képest egy új A57 meglehetősen drága, persze vehetsz használtat is :)
Eladó egy Tamron SP 70-300mm F4-5.6 Di USD objektív, még 4 év garanciával!
Az objektív újszerű állapotban van. Természetesen minden kiegészítő megvan hozzá, doboz, első-hátsó sapka, a vásárláskor kapott számla, valamint a visszaigazolás az 5 év garanciáról.
Az A57 16 MP felbontású, hátul forgatható 3" kijelzője van 921k felbontással.
Az A58 ehhez képest 20 MP, 2,7", csak dönthető és csak 460k felbontású.
Eddigi kutatásaim során (tesztek, leírások) funkciókra, tudásra szinte ugyan az, nem volt benne jelentős változás. Az A58 több kép készítésére képes egy akkufeltöltéssel. Esetleg még a vakopapucs szabványa lehet különbség, ha jól emlékszem. (A58 "általános", A57 csak Sony)
Ja, a sorozatfelvétel-képesség is az A57-nél jobb, ha ez számít.
Sajnálom, hogy az A58-ról nem találtam magyar nyelvű tesztet.
Szerintem az A65 az A57-hez képest - a GPS-t és a 24 Mp felbontást leszámítva - funkcionálisan nem sokkal több.
Eddig a legnagyobb különbséget az árban látom, míg az A58 110-120e Ft körüli áron (akcióban lehet még olcsóbb), addig az A57 180-190e Ft körül, míg az A65 200-210e Ft körül mozog.
Fentieket elméleti alapon írtam eddigi összehasonlításaim alapján (mert én is venni szeretnék valamit), így a képminőségről nem tudok nyilatkozni. A nekem fontos beépített szoftveres funkciók tekintetében mindhárom szinte azonos kialakítású.
Viszont a képminőség közti lehetséges különbségre én is kiváncsi lennék.
Eladó egy Sony A65-ös fényképezőgép, ajándék tartalék akkumulátorral, kiváló műszaki, és esztétikai állapotban, a kithez adott 18-55mm-es objektívvel (egyben).
A vázban kb. 4800 expozíció van, Magyarországon 2012.05.03-án vásárolt, a hátsó (fő) kijelző a vásárlás napjától fóliával védett.
Budapesten, Tatabánya környékén megtekinthető, kipróbálható (vásárlás esetén, előre egyeztetett helyen, és időpontban!).
Csere, beszámítás nem érdekel. Ár: 165.000 Ft. Lev.: mttars {kukac} freemail [pont] hu
Eladó egy Magyarországon, 2012.05.17-én vásárolt, számlával rendelkező vaku, Sony Alpha vázakhoz. A készülékhez ajándékba jár egy 1.5 méteres hosszabbító kábel is!
A Nissin Di622 Mark II vaku 44-es kulcsszámú. A készüléket master vakuról
vezéreltként is használhatjuk, illetve digitális és filmes slave vaku is lehet, 6 fokozatú teljesítmény szabályozással. A vakufej motoros zoommal rendelkezik 24-105 mm közötti villanási szöggel.
A villanó 4 db AA alkáli, vagy lítium akkumulátorral/elemmel üzemel. Egy garnitúrával hozzávetőlegesen 200-1500 villanásra képes. Újratöltési ideje kb. 5 mp.
Kulcsszám: 44 ISO 100m Zoom tartomány: Auto 24-105mm (manual 24, 28, 35, 50, 70, 85, 105) Canon TTL üzemmód: E-TTL, E-TTL II NikonTTL üzemmód: i-TTL Állítható teljesítmény : 6 fokozat - 1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 Dönthető: 0, 45, 60, 75 90° - felfelé Forgatható: 180° körben Újratöltési idő: Alkaline, NiMH (4xAA) 0.2-4.7s Méret: 103 x 77 x 130mm Súly: kb. 315g elemek nélkül
Budapesten, Tatabánya környékén megtekinthető, kipróbálható.
Sony Minolta A200 hibás vezérlőtárcsával (tekerés közben véletlenszerűen vált értéket), amúgy jó, megkímélt állapotban. A fenti hibája miatt csak olyanoknak ajánlom, akik főleg A, Auto vagy P módban fotóznak, ilyenkor ritkán kell vagy egyáltalán nem kell használni a vezérlőtárcsát. Dobozt, töltő, kábel, stb... természetesen jár hozzá.
Minolta AF 28-135mm F4-4.5 objektív nagyon jó, karc és gombamentes állapotban, kíváló képminőség.
A GPS-n kívül nem igazán tudom, hogy mi lehet az A65 ég és föld előnye az A57-hez képest. Ha kell a 24mpx (és nem zavar a magas ISOn lévő jobb zajosodás) akkor már inkább A77, az tényleg egy ugrással fentebb van, mint az A57. Viszont az A57 is tökéletes gép. Mondjuk az A58-at meg már 100e alatt meg lehet venni...
Helló . Abba szeretném a segítségeteket kérni hogy az SLT-A57 és az SLT-A58 között mi a különbség. Melyiket érdemesebb megvenni fotózásra, es nem videózásra.
Sony HVL-F56AM rendszervaku megkímélt állapotban, tok, doboz, talp, számla megvan hozzá. Budapesten személyesen kipróbálható, átvehető. NEM POSTÁZOM! Azt hiszem, ez érthető. Csere érdekel esetleg - értékegyeztetéssel - új/újszerű Nikon SB-700, vagy használt Nikon SB-800 vakura (bár ehhez nem sok reményt fűzök). Elérhető vagyok a voda-hathuszonegy-hetvenhathuszonhat-os számon, vagy a ballasgergely kukac gmail pont com-on.