Ott te tudod megadni, hogy mikortól számoljon vissza. Például egy hosszú út végállomását megadod és látod, mennyi van még hátra. Menüből (ahol az órát, zenei dolgokat, stb.) lehet állítani. Szerintem véletlenül belepiszkáltál, de bármikor át tudod állítani.
Néztem és csak most láttam pedíg 4.-én küldted!Mindegy a lényeg hogy megvan!Hétfőn milyenes vagy? Mert én éjszakás és cégesről zargatnálak 22 után, persze csak ha nem gáz!
Én küldtem egy mailt neked! 406-ommal kapcsolatban.Sajnos semmi válasz :(
Csak mert 406 fórumon belinkelték a hozzászólásodat,amin szoftmódosítással is foglalkozol.Vagy már nem?
Érdi vagyok -azt én se tudom Te merre vagy ?! Gáláns ajánlatodra tekintettel ,természetesen amennyiben összehozható ?!Nem tul hosszu távra elmegyek eléd. Megköszönöm segitséged!
de ha tudunk összefutni vendégem vagy egy diagolásra a helyzetedre való tekintettel, sajna az adatlapod nincs kitöltve így nemtudom merre vagy
eleve úgy indultál el a diagolással hogy fogalmad nincs minek hogy kell lenni, pl, egyhelyben terhelés nélkül ne várjuk el hogy felmegy a rail nyomás 100re, ezen felül ha bármilyen okból nem enged az ecu teljes dózisú befecskendezést, akkor megint félrevezetnek az értékek, szóval ez nem olyan egyszerű hogy van diagboxod és megmondja mi baja a kocsinak
Szia.Ugy ahogy Jena mondja:)) Nekem is megmondta,h a turb.nyom.szab.szelepet cseréljem le.
ez volt rajta,ez Pierburg-os volt most ez van
így alulról könnyen hozzáférni,persze a cartervédő lemezt le kell bontani.
Felülről is le lehet buherálni csak szűkös a hely. Én olaszban kezdtem hozzá a cseréhez felülről :D
Nekem is az volt,h hol ment hol nem ment.Szinte bólogatott az oroszlán.Mikor megindult 1 nagy füstöt kinyomott.A fap eltömődhetett mert felizzott rendesen.Olaszt ugy jártam meg,h lényegében alig volt turbó és hát a sunyi szlovén partokat a pályán még sötétben is meglátta vóna :D:D
Füst meg volt mögöttünk az tuti.A baj még az is volt,h a turbó cső,vagyis az intercooler cső kilukadt és a "csiga" kifelé tőltött nem a motorba. Az ösztömegünk meg a 2 tonna szállva megvolt :)
Ha nem megy jól meg gondolom füstöt is nyom ki mikor megindul,akkor ne halogasd a javítást,mert a FAP-al is gondod lessz
Szakértöi segitségre lenne szülségem!!! 2.0 HDI RHJ mot kod. Pár hete a szokásos depolution system fault kinoz az autó alapról elindul s oszt vége!!!
Mivel leégett a házunk harcolok az idővel ,s a f@sz... biztositóval hogy fagy elött legalább fütés legyen. Rátettem a diagboxot s paramétermérésnél azt látom ,hogy alapjáraton 270......500 bar között ingadozik többszöri padlozással nagy nehezen felkuszik 1000 bar -ra de rögtön vissza is esik. A következő lépés lett volna a nagynyomásu rendszer tesztelése ,de valamiért a diagbox azt irja ki nem lehetséges. Mivel fentebb emlitett okokból minimalizálni szeretném a kiadásokat, s eggyik szelep se fagyira való?! Szeretném kérdezni ? Valaki tapasztalatai alapján tudna segiteni, mihez nyuljak ???
Az biztos ,jelenlegi anyagi állapotomba szerviz nem jöhet szóba! Ha valaki tud segiteni ?! Ne tartsa magába !! Megköszönöm
OLvasom a fórumot mindig, de szerencsére hibamentes az 5008 :) viszont a gyári könnyűfém felni oylan 120-130 körül ráz. Elvittem a gumisomhoz, megnézte, hát a jó minőségúű úttól van rajta sérülés azt mondta.
SZervízben sokba szokott kerülni úgy duplájába, és ha rákötik gépre nem írja, ki cserébe lehet kicserélik a fél autót a te pénzeden ha elég fogyatékok, és már hogy rákötik gépre az majdnem futja a vezérlő szelepet.
Sziasztok. Remélem tudtok segitteni. Van egy peugeot 307 2.0 hdi 110le. Olyan problémám lenne hogy az autóm olyan 2200as fordulattól nem huz olyan 2400ig. Olyan mintha elmenne a turbó és ez elég ilyesztően hat ha az ember ellözni szeretne. Az lenne a kérdésem hogy mi lehet a baja és menyibe fog kerülni kb a javittás. Hibaüzenetet nem küld látszatra semmi baj egésszen a 2200as fordulatig, elötte nyit a turbó meglódul a kocsi 2200nál pedig mintha falnak mennék nagy nehezen feltornászik 2400ig és utánna megint megy mintha semmi se történne. Válaszotokat előre is köszönöm.