Pont arról nekem nincs. Ha az AZE-651 frsz-ú Tatra 148 (valószínűleg székesfehérvári), vagy az MVP-ben álló(állt) rendszám nélküli Tatra 148, illetve a CCJ-386 frsz-ú szolnoki Tatra 813 képeit elküldhetem. (részben saját, részben gyűjtött képek)
Be mész a színbe ott látsz egy másik kis darut is. Ez a kint a tartalék, mert az eszterga termel némi hulladékot és a benti daru meghibásodása esetén az eszerga nem állhat le hetekre.
Van egy daru a keletiben a fűtőház mögött. Valami szánalmas szerkezet, nem tudom mire való. 30 55 536 1031-5 a száma vagy hasonló. Talán 5 tonnás szerkezet, azt hiszem ez van ráírva.
Köszönöm előre is. A 604-ről annyit találtam az adataim között, hogy 1976 januárjáben új szállításként került Szombathelyre a XLI psz. gőzdaru (angol daru) felváltására. 1976-1980 között valamiért átállomásították, 1980-ban már biztosan Celldömölkön van. Ezek szerint viszont onnan is elvitték, ha 2006-ban már ott dolgozott. Azóta meg le is állították.
Mi történik,hogy az elküldött hsz-ek rejtőzködnek egy ideig,aztán egyszer csak megjelennek,a 11.28-as hsz-edet még nem látom,de a Fekete doboz szerint ott kell lennie
Ha megyek a jövő héten Dombóvárra, utánna nézek és megírom. Arra emlékszem hogy 2006-ban dolgoztam a 600-as daruval a sz6áma mintha 604 lenne, de ezt is pontosítom.
Melyik 600-as került hozzátok, és kb. mikor? Gyűjtöm a darukat is, mert baleseti segélynyújtó eszközök, de alig találni adatot arra, hol és milyen daru volt.
De, a MÁV egyetlen 800-as daruja ott lakott. Volt még egy ilyen, EDK 500. típusú daru az oirszágban az OKÜ-nél, gondolom az is az enyészeté máér azóta. :(
Látszik is,hogy jó szar hideg volt,a darun meg nem volt fűtés régóta,lett is nagy balhé belőle,aztán a dombóváriak megmentették a helyzetet az övékén lévő kályhával.