Sziasztok! Ide várok mindenkit, akit érdekel a kutyák, cicák szőrápolása, otthoni és kiállítási fazonok, minden, ami ezzel összefügg. Szívesen látok gyakorló kozmetikust, kezdőt, és amatőrt is, kérdezzünk, segítsünk egymásnak. Bízom benne, hogy sokakat érdekel ez a téma.
Eladó 2013.októberben vásárolt 45 Wattos WAHL nyírógép, 2 éves garanciával. 30000-ért 1,8 mm-es gépfejjel. (Nagyon jó gép, viszont most kaptam plusz még1 Wahl gépet meglepetésként, így a már 2 gépem mellett ez a harmadik gép most gazdát keres.) Wahl KM2 leírása: - Professzionális 45W kutya és állatnyírógép, mely kiválóan alkalmas szalonokba és állatorvosi rendelőkbe - A készülék alkalmas kutya, macska, ló, szarvasmarha nyírására - 45 W - 2 sebességes - Cserélhető fejes - A készülék tartozéka egy 1,8mm fej, melyet könnyen cserélheti a Wahl által gyártott vágófejekre. (0,4 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1,5 mm, 1,8 mm, 2 mm, 2,8 mm, 3,8 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm) - kompatibilis a Moser, Oster, Andis gépfejekkel
Az asztal fix,rozsdamentes, alsó és felső polcos,kiakasztóval (állítható) szerelve.
30000 ft lenne az ára,és a rozsdamentes fürdetőt is elviheted 40000 ft-ért,ha rövid időn belül érte jössz,mert kb 2 hét múlva utazunk külföldre és addig tudom csak árulni.
van sok más kozmetikai eszköz is,szét tudsz nézni a választékból-hátha tetszik valami
Köszönöm érdeklődésed! Irj privit és megbeszéljük.Azonnal vihető a fürdető és vannak más dolgok is eladók.Kozmetikai asztal,nyírógépek,ollók....stb. (Bp-en vagyunk)
Eladó: keveset használt rozsdamente,inox kutyafürdető kád
Minden, - a kutyák fürdetésével kapcsolatos, - igényt kielégítő rozsdamentes, inoxált acél lemezből készült fürdetőkád. Kivállóan tisztántartható és esztétikusan elegáns. A kád alján egy perforált, távtartókkal ellátott, fölemelhető rács garantálja, hogy a szennyeződés, a hab és a szőr ne maradjon azon a felületen amelyen az állat áll. Az inox fürdetőkád anyaga hosszútávon ellenáll a kutyakozmetikai technológiák során hasznbálatos bármilyen anyagnak és vegyületnek. Az inox fürdetőkád szennyvíz kifolyó csatlakozási lehetősége előszerelt. A fürdetőkád helye tetszőlegesen változtatható, ha a tiszta- és a szenyvíz vezeték flexibilitása biztosított. A lábak magassága korlátozottan változtatható.
Méretek: • szélesség: 100 cm • magasság hátul: 147 cm • magasság elöl: 92 cm • mélység: 55 cm • kád alja a földtől: 100 cm
a komplett felszereles erdekelne, de a leirasban emlitett kepeket sajnos nem latom. Hol lehetne megtekinteni az eszkozoket? koszonom elore a visszajelzest.
Szia! Nekem kellene a vízkicsapó, a kutyakozmetikai asztal, a sampon és a parfüm! Mindenképpen kellene! Esetleg egy telefonszámot kérhetek, és akkor megbeszélnénk a részleteket. Helyileg hol található? Nem tudom, hogy képeket töltöttél-e fel, mert azokat nem látom, de nem baj.
Profilváltás miatt eladó komplett kutyakozmetikus felszerelésem (ha lehet így nevezni). Az egyetem ideje alatt kezdtem el tanulni a kutyakozmetikus szakmát, a kutyák iránti szeretet miatt, illetve természetesen kereset kiegészítésként, és az egyetemi évek alatt űztem is kb. két évig. Majd diplomám megszerzése után, sikerült elhelyezkednem, ezért a kutyakozmetikával már nem tudom összeegyeztetni az életem, ezért úgy döntöttem eladok mindent, és bízom benne, hogy egy lelkes kutyakozmetikus tanuló lecsap rájuk. A csomagban, minden teljesen tökéletes, nincs hibája egyik eszköznek sem. Nagyon nehezen válok meg tőlük, mivel nálunk is van egy pár kutya a családban, viszont így már nekem nem éri meg ezeket az eszközöket megtartani.
A csomag tartalma:
Aeolus H-901 Vízkicsapó. Professzionális termék, kutyakozmetikusoknak. Hideg-meleg fokozat, illetve fújás erősségszabályozó. Pillanatok alatt megszárítja kutyusokat, és nem kell órákig kínozni a kutyákat szárítással. Bolti ár töredékéért adom: 25000 Ft.
Hidraulikus Kutyakozmetikus asztal: Mérete: 52x81 cm, magassága állítható: 81-95 cm. Talpai csavarhatóak, így tökéletes illeszkedést biztosít a talajon. Csúszásgátló, illetve 360 fokban forgatható felülettel. Szuper kis asztal, egyenesen Németországból: 40000 Ft.
Kutyaszállító ketrec Karlie márka: kis, és közepe testű kutyák szállítására alkalmas. Ára: 12000 Ft
Andis kutyanyíró gép, összesen 9 db éllel, ebből az egyiket sajnos leejtettem (3,2- es kerámia betétes éllel) ez sajnos nem jó, de lehet, hogy javítható. A többi él a képen látható méretben, továbbá talpnyíró is található a szettben. Adok hozzá teljesen ingyen egy éltisztító spray-t is, ami egyben élez is. Szuper jó kis gép 2 fokozattal, nekem nem volt vele kutyakozmetikus pályafutásom alatt semmi problémám. Az egész szettem a géppel, élekkel spray-vel, olajjal együtt most nagyon kedvező áron adom: 50000 Ft.
Double K amerikai kutyasampon: Csúcsminőség, a piacon található egyik legjobb márka, nagyon drága, nagyon hatásos. Ez a sampon kifejezetten fehér kutyák fürdetésére alkalmas, de én más szőrszínű kutyát is fürdettem vele, hosszantartó kellemes illata van, selymes szőrt varázsol. A sampon koncentrátum, és a flakon a képeken látható mennyiségig van tele. Én ezt a mennyiséget, kb. 1 év alatt használtam el, minimális mennyiséget kell higítani. Professzionális termék. Nézzetek utána, egy ilyen flakon kb. 16000 Ft, én ezt a maradék mennyiséget 3500 Ft-ért adom, mellé ingyen panzi filcbontó permetet, és SH fehérítő sampont.
Double K amerikai kutyaparfűm: hosszantartó, kellemes illatot biztosít a kutyáknak, csakis kutyákra kifejlesztve. Professzionális termék. A flakon kb. 40%-a még tele van. Én ezt is kb. 1-1,5 évig használtam. A teljes flakon ára kb. 3000 Ft, én a maradékot 1000 Ft-ért adom.
Fésűk, kefék: 3 db sűrű fogú kefe Ára:500 Ft/db
Trimmelőkés: 500 Ft
Filcbontó kés: 500 Ft
Bontófésű: 500 Ft
Kefék: 1db kis méretű tükrös kefe, 1 db nagy méretű tükrös kefe. A kicsi ára: 500 Ft a nagy 700 Ft
Furminátor (közepes méret): 2000 Ft
Gereblye: 500 Ft
Bolhafésű: több termék vásárlása esetén ingyen.
Ritkító olló: 500 Ft
Érfogó csipesz fültisztításra: 500 Ft
Karomvágó kisméretű kutyáknak, macskáknak: 300 Ft
2 db felvezető póráz kutyakozmetikus asztalhoz: 500 Ft/2 db
Kutyakozmetikus köpeny: 2db, az egyiket ingyen adom, így 2000 Ft
Kutyakozmetikus kiegészítők:
1. Fali óra, ami egészkor ugat, különböző hangokon, eredeti dobozában, eredeti leírásával. Szuper kiegészítő egy kutyakozmetikában: 3000 Ft.
2. „Welcome" feliratú kutyusos dísz, mozgásérzékelővel, ami ugat, ha mozgást érzékel: 3000Ft. A kis welcome feliratú kutyust ajándékba adom hozzájuk. Ezek kis díszek is külföldről vannak, nem minden kutyakozmetikában fogsz velük összefutni;)
Illetve bónuszként adom a kutyakozmetika lépésről lépésre című könyvet, ami nagy segítség egy kezdő kutyakozmetikusnak. Én egy antikváriumból csaptam le rá hosszas várakozás után!
A csomag tartalma egyesével is megvásárolható, de együtt talán érdemesebb, ha az összes eszközt kéred, én 138000 Ft-ot kérek érte.
Elsősorban azok érdeklődését várom, akik egyben vásárolnák meg a szettet, de jó ajánlat esetén megbontom!
Gyakorlattal rendelkező (házhoz járós, sok mindent látott), elhivatott kutyakozmetikus vagyok, kb. 5 év gyakorlattal. Keresnék alkalmazotti munkát, kisegítést, akár hétvégén is, Budapesten illetve dél-Pest megyében, bármilyen megoldás érdekel! Ha valakinek lenne ötlete: zelviran kukac gmail Köszönöm!
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Van egy Máltai selyemszőrű kutyám,és othoni használatra kutyanyírógépet szeretnék venni. Ajánlották nekem a Wahl Shpw Pro kutyanyírót,de olvastam a neten,hogy nem igazán jó. Kérem aki tud segítsen már,hogy melyiket érdemes megvenni, mert nagyon húzós az áruk.Köszönöm.
Tudna valaki abban segíteni nekem, hogy rendeltem egy Moser Max 45 -ös gépet, és Moser Clas 45 -ös gépet küldtek. Azt mondta az a nő, hogy ezek konkrétan ugyanazok a gépek, meg a Wahl KM2 is. Ez tényleg így van? Jó gép a Moser Class 45? 15.000 Ft-ért vettem, új. Köszi
Kitűnő eredménnyel végeztem a kutyakozmetikus tanfolyamot és dolgoztam a Dogmopolite-ban is 3 hónapot. Itthon is szoktam nyírni, így van némi gyakorlatom. Igaz, nem sok. A vendégekkel tudok bánni, szeretem tisztán tartani a környezetemet. Elsősorban alkalmazotti állást keresnék, de más is szóba jöhet. Ha lenne öletjavaslat, kérlek írjatok e-mailt.
Az egyik egy Power Max 2 sebességes, a másik egy akkus Pover Pro, utóbbi bőröndjéből az egyik akku hiányzik. Bármelyikhez adok pluszban egy 5-ös oster fejet. a gépek nem voltak használva, nem vagyok kutyakozmetikus, kaptam őket egy bolt felszámolásakor. Ajánlatokat a kimmo kukac freemail pont hu-ra várok. üdv kimmo
A kutyakozmetika nyitásához engedélyek kellenek. Illetékes Megyei fő állatorvosi engedély az első. Helyi önkormányzati engedély a nyitva tartáshoz .Ha csak tevékenység van elég a nyugta de ha felszerelés is van akkor kötelező a pénztárgép .A kutyakozmetikai tevékenységet csak szakképzett kutyakozmetikus végezhet. Ennek a feltétele :Betöltött 18 életév,érettségi és okj-s bizonyítvány. Egy kutyakozmetika kialakítása többszázezer ft. Csatlakozom az előttem szóló kollegákhoz. Több év kell ahhoz hogy minimum 200-300 VISSZAJÁRÓ vendégkört kialakítson egy ügyes kezű kozmetikus. Ennyi kutyus kell hogy egész évben megélhetést biztosítson .Nem elég szeretni a kutyusokat ehhez a szakmához. Hihetetlen türelem ,némi kézügyesség és nagy fizikai teherbírás. Mellékhatások: Sok-sok kutya puszi,karmolás és harapás hegek. Ínhüvelygyulladás, tenisz könyök Sok-sok kedves ismerős és kutyus.
Avagy keresel valakit, aki ki akar szallni, beallsz melle tanoncnak es megveszed tole az uzletet/vevokort egy par honap utan. Ez nyilvan nem mukodik, ha nincs penzed megvenni a vevokort, de ugye vagy gurizel erte egy par evet vagy fizetsz annak, aki gurizett erte par evet.
Szia, én ezt kizártnak tartom, hogy alkalmazottként ennyit keressen valaki ebben a szakmában. Egyénileg simán, egy nagy vendégkörrel. Ami hangsúlyozom sok év kemény munkája. Olvass kicsit vissza, sok pro és kontra volt itt a topikban.
Szia! Igen, mindenféleképpen kell a tanfolyam. És nem elkseríteni akarlak, de az eszközök is drágák, és ha elvégezted a tanfolyamot akkor ugye a vállalkozóinak is vannak havi terhei, és kb 5 év mire kialakul egy rendes vendégkör. Addig tuti minuszban leszel. Sok sikert és kitartás. Sajna, hogy melyik tanfolyam jó és melyik nem, azt nem tudom...