Sajnos nemhogy javulna az állapotod, de most már nem csak az én írásaim mögé képzeled a gonoszt, de ahogy látom, saját magadra is kezdesz veszélyes lenni. :):):)
Ez most pl. hogy jutott eszedbe ? Felriadtál, vagy mi ? Nehogy kárt tegyél magadba.
Jah! y.men amikor teremtette a földet,akkor direkt úgy rendezte a dolgokat,ohgy minden itt lévő fórumozó a 200KM-es territóriumának a vonzáskörzetében legyen:)) Nagyfasz!:DDDDDD
Egy ismerős erdész(?)nek is van egy a repertoárjában. Azzal termel,és teszi a dolgát. Egyszer azt mondta hogy az enyémnek a nagyapja.:))))))))) Nem akartam neki mondani,hogy még csak rokonság sincs köztük.:)) Aztán rájött,hogy az enyém nem makita.:DD
"csak mert Záhonyi vagyok:D:D" 25 percre laksz tőlem!!: DDDDD Nebassz ki velem.:)))
Bocs,hogy beleszólok,előre leszögezem! :)) Nem olvasom olyan rég a fórumot,hogy ismerjem annak a kifejezésnek az előzményeit,amit olyan sokszor emlegettek. Ez a kifejezés pedig a DT! Mit jelent a DT ? Rövidítés?
"
Különben valószínűleg y.men-éknél leszünk, Ő a házigazda, kérdez tőle,hogy
meghív-e ,ha tényleg el szeretnél jönni."
Jó,hogy makár megy,ha hívják,de ha én mennék,akkor tuti ezt csinálnám y.mennél:
De az egész nem éri meg az utazást. Így vette apám a gépet. Én csak stihl olajat használok. A gépet álványépítésnél használták egy nagy cégnél ennyit tudok róla. 1 Órát takarítottam mire megtaláltam a csavarokat és láttam a burkolatoz a kosztól.
Nem tudom mitévő legyek alszok rá egyet. Lehet összerakom és megy az apródra.