Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltunk időben a Danuvia fórumon...
Nyilván észrevettétek, hogy mi nem voltunk, én itthon se nagyon voltam a hosszú hétvégén. A leírás alapján biztos jó buli volt, meg az idő is kitett magáért. :) Sajnáltam, hogy ki kellett hagynom, de az előbb említett elfoglaltság miatt, ill. hogy túl közel volt a Danuviás túránkhoz, most sajnos nem jött össze. Talán majd jövőre.
A tüzijátékot is meg szeretnénk nézni, a kettő együtt meg most nem megy. Jó piacozást kívánunk! Autóval a tömeg miatt nem megyek. Ha jó idő lesz, akkor elmotorozunk Fonyódra, oda, a dombtetőre, ahol már voltunk Ricsivel. Onnan az összes balatoni tüzijáték látszik.
Ma hallottam biztos forrásból, hogy szeptember utolsó szombatján akad egy kis elfoglaltságunk Keszthely környékén! Tartogassatok arra egy kis szabadidőt!
Látsz két vágott hernyócsavart, egy-egy anyával lekontrázva. Azokkal a hernyókkal tudsz hézagot állítani. Ha túl nagy a hézag, akkor csattog, ha túl kicsi, akkor nem zár rendesen a szelep üzemmeleg állapotban. Nem rakták valami más motorkerékpárba ezt a blokkot? Esetleg annak tudnál valami leírást keresni, amiben a hézagokhoz kapsz támpontot. Ha nagyon nincs infó, akkor inkább csattogjanak kicsit, mint hogy ne engedjék bezárni a szelepeket, és elégjenek.
Szép napot jó uram ! Iziben mesélje el a szelep hézag állítás rejtelmeit ! két léghűtéses henger,kettő szelep. Roppant hálássá tettél a válaszoddal !!! Kérlek nagy betűvel írd,ittas vagyok.
Viszont ha minden igaz, akkor jövő héten Sárváron lesz valami találkozó. Erről tudtok valamit? Ha ez a Sárvár-Meggyeskovácsi találkozó, akkor menni kéne. Jó kis túra volt 2 évvel ezelőtt is.