Keresés

Részletes keresés

mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8191

(a böffentést [érvelés, értelmes magyaráézat nélküli ítélkezést, lehúzást] nem menti vagy minősíti, hogy ki milyen régi arc, sőt... ;-) )

Minden egyes Fal előadásnak (a 81-82-eseknek is) volt egy "most utoljára" hangulata, mert egy ekkora produkciót nagyon nehéz mozgatni, sok munka, sok szervezés, sok rizikó. Ezért öröm hogy a dolog újra látható, hogy eg ykiváló produkciónak ismét részesei lehetünk (ott voltunk 2 éve is, nem is volt kérdés hogy újra megyünk). De tényleg nem értem hogy hogy gondolod, mikor lett volta 'méltányos' abbahagyni... :-)

Érdekesnek (viccesnek, szánalmasnak, stb.) tartom hogy egy produkció kapcsán calakinek csak a pénzszerzés az első gondolata, ezt és csak ezt vetíti ki a szerzőre előadóra. Hidd el hogy sokkal kisebb kockázattal tudná megsokszorozni a pénzét egy ekkora zenész bármi mással (komolyan azt gondolod hogy egy ilyen pályafutással, lemezsikerekkel a háta mögött a hetvenéves Waters most akar meggazdagodni?...) - és bocsánat: hadd legyen már szabad előhozni a produkciót magát: azért itt nem arról van szó hogy 2-3 elhízott nótaénekes álldogáll mahd a színpad szélén másfél óráig... Korábban is így gondoltam de a múltkori elúőadás győzött meg igazán arról hogy micsoda léptékű mű ez, hogy micsoda zenei, érzelmi és értelmi húrokat tud megpengetni, hogy mit jelent mikor egy ekkora produkció ilyen hihetetlenül precíz és emellett ilyen hihetelen személyes tud lenni...

Nem kötelező ott lenni, naná - de megérdemelné a dolog, talán, (vagy: az itteni diskurzus), hogy ne vetíts rá kizárólagosan egy (a saját?) pénzéhséget hanem tudd egy picit komplexebben látni a dolgot. De ezt sem muszáj. :-) Mindenkinek adott a lehetőség hogy íteleteiben egyszerű maradjon mint a faék egy böffentés. Hajrá!

Előzmény: mindenki senkije (8190)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8190

a legutóbbi falazásának volt egy ilyen "most utoljára" üzenete, amit "nem lehetett kihagyni"

emiatt nem értem, h újra megjáratja

nyilván a pénz miatt

valahol így már érthető, hogy nem fogynak úgy a jegyek

pl én sem megyek

amúgy nem böffentettem, nagy ismeretlenül, egykoron aktívabb voltam itt, mint te...

Előzmény: mmBálint (8189)
mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8189

Annyira kíváncsi lennék egyszer egy ilyen "kaszálós" ideböffentés okos, értelmes kifejtésére. Mert roppantul nem értem: miért is "indolkolhatatlan" (?...) újból előadni egy darabot? Mintha legalábbis bármivel is indokolni kéne bármilyen koncertet, előadást, színdarabot, akármit...

Szerencsére ez a darab sem egyszerhasználatos, aminek - mint a dobozos tejnek - lejárna a szavatossági ideje, és aztán már kínos lenne előadni, neadjisten (jéézusmária! botrány! botrány!) pénzt kérni az előadásért (Játszanák ingyen? Vagy mi ez a "kaszálás" dolog?...). Márpedig - mesélik, akik színházba járnak - hogy bizony vannak darabok, amik akár harminc-negyen éve mennek folyamatosan, sőt: újra elővéve és felelevenítve hosszabb szünet után is előkerülnek néha, és most direkt nem említek klasszikus, évszázadok óta műsoron levő munkákat.

A magam részéről nagyon rendben levő, normális és ünneplendő dolognak tartom, ha egy darab (koncertműsor, előadó, zenész, zenemő, film, stb.) folyamatosan része tud lenni a közgondolkodásnak, folyamatos - sőt: egyre gazdagodó - élményt tud nyújtani több generációnak is egymás után.

A zenészek nevében is elnézést kérek Tőled hogy aznap este álmatlan éjszakád lesz hogy egy ilyen haszontalan "kaszáláson" van ott az országból pár tízezer ember. Sajnálkozásom áradjon feléd. :-)

Előzmény: mindenki senkije (8188)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8188

ráadásul néhány éve járt itt, egy valamivel kisebb fallal

indokolhatatlan az új kasza...

Előzmény: T.L. 2 (8187)
T.L. 2 Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8187

Eszembe jut Jean-Michel Jarre, kb húsz éve egy koncertjén 7ezer Ft fölött volt a jobb jegyek ára, középre (az azóta már leégett csarnokba), a többi helyre ha jól emlékszem, 4ezer volt. Így aztán középen nagy üresség volt, de csak eleinte   :)

A koncert elején szép lassan elkezdtek csorogni az emberek az üres helyekre, nagyjából el is lett mind foglalva.

Most meg válság van, hát mit lehet várni? Örülni kell, ha egyáltalán 4 meg 5 ezerért elmennek az emberek koncertre. Waters megér 40ezret is amúgy, csak nincs negyvenezrünk, valljuk be.

Előzmény: cirrocumulus (8171)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8186

tdsotm válasz | megnéz | könyvjelző 2013.07.29 10:06:25 © (8172)

Ennyi.

Előzmény: mmBálint (8185)
mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8185

(ha meg az akciók előtt tárgyatak volna, hát még irreálisabb: ha egy ilyen tárgyalás UTÁN hirdetnek az eredeti helyszínre 2 akciót is, az csak azt jelentheti hogy az esetlegesen megtartott tárgyalások nem vezettek eredményre, és minden marad a régiben. Könyörgöm, legyünk logikusak, ne terjesszünk (odavetett, félmondatos) rémhíreket!...)

Előzmény: Törölt nick (8183)
mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8184

(szerintem érdemes lenne utánakérdezni, mint itt sokadszor ismételgetni [bocs], mert ez így csak hangulatrombolásra, ijesztegetésre, rémhírkeltésre jó... de tényleg. Ja és a BS rég nem BS, hanem Aréna...)

Előzmény: Törölt nick (8183)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8183
lehet, hogy még az akciók előtt tárgyaltak a bs vezetőivel, én annyit hallottam, hogy felmerült a koncert átszervezése.
hogy miként akarták ezt megoldani, azt nem tudom.
Előzmény: mmBálint (8182)
mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8182

...de ugyancsak irreális a mostani két (!) jegyakció után: elképzelhető lenne bárki szerint is hogy pár héttel a koncert előtt 1.) megnyitnak egy új szektort, 2.) nem sokkal később olcsóbban adják az állójegyet és ezek UTÁN jönne elő a szervező azzal, hogy "bocs, megváltoztatjuk a helyszínt"?... Elképzelhetetlennek tartom, a korábbi technikai izék mellett.

Előzmény: Törölt nick (8179)
mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8181

de tényleg: hogy lenne lehetséges?

Csak játsszunk el a gondolattal: van egy stadionturné, NAGY díszletekkel, amit körbe-körbe visznak Európában. Jegyelőadások ide vagy oda: elképzelhető-e hogy megérné a szervezőknek egy épp SEHOL máshol nem haszált tavalyi, kisebb díszletet, kisebb vetítőket, az ehhez tartozó beállításokat elővenni és CSAK ITT felépíteni, majd visszaszálítani oda ahol eddig volt, s mindez alatt a nagy díszleteket addig valahol az út szélén pihentetni? Semmi de semmi realitás nincs a dologban. Vagy hogy tartanátok ezt elképzelhetőnek?

MGHLTM Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8180

Jajj ne máááááááá :-(

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8179
én csak a bs-sel folyó tárgyalásról tudok.
MGHLTM Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8178

Max az MTK sation jöhet szóba mint kisebb hely........ de az még jól is jönnne mert közelebb lennénk a szinpadhoz. 

Mondjuk ha a stadion turné a sportcsarnok turnéra épül, akkor esetleg lehet tömöríteni....... de én is inkább a stadion verzióra esküdnék, jó lenne ha nem kerülne el kisebb helyszinre. 

Előzmény: mmBálint (8177)
mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8177

nem a szavahihetőségedet kérdőjelezem meg :-), csak nem tudom a dolgot elképzelni... ha egy EKKORA díszletet hoznak, ha EKKORA helyeken játszanak (Berlin, Amsterdam, Lonodn...: csak stadionok), ha ERRE készülnek, ha ILYEN típusú jegyeket adtak el, akkor nem tudom elképzelni hogy ez hogy lenne átmozgatható egy kisebb mint fele-méretű (!) helyre.

Illetve Waters honlapja is ezt írja: "The Wall Tour New Format The new show is on a much larger scale with the wall having to stretch further across the stadium." - illetve: "Roger Waters The Wall Live Tour 2013 stadium edition"

Ha most kisebbe költözne a műsor, sokan - joggal - háborodnának fel, és váltanák akár vissza a jegyet. Ha valami hát ez lenne - szerintem - üzletileg rizikós.

Előzmény: Törölt nick (8175)
cirrocumulus Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8176

"szerintem ez az egész azért van hogy én is tudjak jegyet venni - most vettem... ;-)"

:o)))

Előzmény: mmBálint (8174)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8175
Sajnos nem légből kapott a hír, akkor nem is írtam volna ide.
Remélem, lesz annyi érdeklődő, hogy a Népstadionban tartsák a koncertet!!!!!
mmBálint Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8174

ezt nehezen tartanám elképzelhetőnek - azért vélelmezem hogy annál azárt több jegy ment el, illetve ez most kimondottan nem arána-, hanem stadionturné.

szerintem ez az egész azért van hogy én is tudjak jegyet venni - most vettem... ;-)

kéne egy rock and roll menedék
valakivel úgy elmennék

kéne egy könnyű asszony
kéne egy könnyű lány

Előzmény: Törölt nick (8172)
cirrocumulus Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8173

Ne mááá'...........

Előzmény: Törölt nick (8172)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8172
Most hallottam, még az sem kizárható, hogy a BS-ben lesz megtartva a koncert, legalábbis folynak róla a tárgyalások.
cirrocumulus Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8171

Gondolom, azért akcióznak, mert nem fogytak el a jegyek. :o(

Fura, de még a lentebb belinkelt 4.900,- Ft-os ülőhelyek sem fogytak el az akció kezdete, július 5-e óta!

Ki a fene mert volna ebben bízni, hogy lesz még hely júliusban.......

Előzmény: kozakz (8169)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8170

Kevesen lettünk volna?????  :-O

Előzmény: kozakz (8169)
kozakz Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8169

Elmennek a francba.

november óta náluk a pénzünk és most ilyen akciókat csinálnak.

A 2013. augusztus 25-i, Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Roger Waters The Wall előadásra jegyek még kaphatók. Július 29. és augusztus 23. között különleges akció a Ticketpro hálózatában! Most 2 állójegyet lehet vásárolni 1 áráért, amíg a készlet tart.

cirrocumulus Creative Commons License 2013.07.27 0 0 8168

Bemelegítésként az augusztus 25-i koncert elé :o)

A Keep Floyding invitálója az augusztus 2-i, Sörsátor-beli koncertjükre:

Augusztus 25-én a Puskás Ferenc Stadionba látogat Waters apánk, amit mi is, Ti is, bizonyára nagyon várunk!

További kedvcsinálóként, 2-án a Sörsátorban készülünk Nektek egy igazi 'falas' programmal. Ismét, tőlünk még sosem hallott számokkal!

Beugró továbbra sincs, hideg sör, limonádé van.

VIGYÁZAT, WATERS-VESZÉLY!

:D

Keep Floyding - The Wall

cirrocumulus Creative Commons License 2013.07.20 0 0 8167

Ha valaki anyagi okokból még nem tudott jegyet venni rá....

Az augusztus 25-i Roger Waters The Wall budapesti előadására a produkcióval történt technikai egyeztetések után két újabb szektor került megnyitásra a jegyvásárlók számára.

Az U jobb és a X jobb elnevezésű szektorokba ráadásul rendkívül kedvező áron, 4.900,- forintért lehet a belépőket megvásárolni az előadásra! Miután a szektorok kapacitása korlátozott, így aki szeretne lecsapni erre a különleges lehetőségre, érdemes sietnie!

http://www.livenation.hu/event/366529/roger-waters-a-fal-tickets

Van még ilyen jegy, az előbb megnéztem :o)

nopalm Creative Commons License 2013.07.18 0 0 8166

Ha valak nekem 20 évvel ezelőtt az mondja, hogy lesz egy ilyen koncertsorozat, és Waters  eljön Budapestre A Fallal azt biztos nem hittem volna el. Azt meg, hogy MÁSODSZOR is, az meg végképp hihetetlen.

Ma kezdődik a SHOW 07.18 Gelredome ARNHEM, NL

Mi kettőt vállaltunk be. Budapestet és Londont. Remélem nem fog esni az eső. :)

Előzmény: Teragigamega Lélek (8165)
Teragigamega Lélek Creative Commons License 2013.07.10 0 0 8165

Valami megrendelt cikk lehetett, több ilyet is olvastam. Aki egy kicsit is ismeri Waters-t, meg a Pink Floydot, a két kezét összeteszi, hogy láthat még ilyet egyáltalán a 2010-es években. A teljes Fal... nekem még most is hihetetlen.

Előzmény: cirrocumulus (8133)
mmBálint Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8164

hm, akkor már inkább a sajátom...

Előzmény: Törölt nick (8163)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8163
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.26 0 0 8162

Szvsz. nincs.

Előzmény: mmBálint (8161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!