Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Szűk a felhasználási területe? Viccelsz? Az első fél évben amikor megkaptam az a57-em, kit obi nélkül, csak azt használtam és legalább azzal meg tudsz tanulni úgy fotózni hogy nem zoomolsz, hanem gondolkodsz kicsit térben, ráadásul sokkal szebb eredményeket ad mint akármelyik kit obi. Az pedig hogy nem tudsz mondjuk beltérben egy egész alakos képet elkészíteni, szerintem nem probléma. Először meg kell tanulni az alapokat, addig nincs olyan ok amiért kellene egyáltalán egy kit!
Ha nem tudod, hogy mi az a rekeszérték (és a záridő), és mit jelent a lerekeszelés, akkor inkább egy alapszintű fotós könyvet kellene venned, mielőtt objektívet vásárolsz. De a neten is rengeteg információ megtalálható a fotózás alapjaitól kezdve, ingyen. Ezek ismerete és némi gyakorlat nélkül azonban feltehetően nem fogod tudni eldönteni, egy objektív elég éles-e számodra. Arról nem is beszélve, hogy van az objektíveknek még számos olyan tulajdonsága, amelyek egy kezdő számára sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak, mint az hogy"elég éles"-e.
Ennek ellenére fenntartom, hogy a Minolta 50/1.7 egy megbízható, kiváló minőségű objektív, és nem is drága. Persze csak használtan kapható, és ahhoz nem árt némi tapasztalat, hogy nehogy esetleg egy hibás példányt vegyél.
Ugyanakkor számodra talán egy kit objektív megfelelőbb lenne. Közel sem olyan éles, mint egy fix, de nem azért rossz, és jó áron beszerezhető - nyilván használtat lehet ebből is olcsón venni.
Vásároltam 1 Sony gyári csomagolású akkut a sony a 65vk-hoz............... De nem kompatibilis.......... Bevittem a sony centrumba de ott kiderült hogy után gyártott...... Ami elég fura mert full gyári csomagolás balbalblabala..... Valakinek szüksége van rá (főleg ha tudja használni) Elpasszolom 5000ftért (ha az ő gépén működik) Kecskeméten ,Nagykőrösön,Kalocsán,Dunaújvárosban kiprobálható!! :D Előre megbeszélt időpontban.........
- Sony Alpha 200 DSLR váz, gyönyörű állapotban,minden cuccával együtt, kijelzőn kezdettől fogva fólia, keveset használt, akkumulátora gyári állapotban van, egy töltéssel kb 700 képet tud még mindig!! - Sony DT AF 18-70mm/F3,5-5,6 alap objektív +2 védősapka - Exakta 70-210 mm AF f/ 4.5-5.6 tele objektív +2 védősapka - 8 GB 400X szupergyors CF kártya - Sony napellenző - Akkumulátorhoz töltő - Vezetékes távkioldó, ÚJ dobozával együtt! - Konverter gyűrű (a teléhez makrózáshoz) - Ledes objektívre rögzíthető Makróvaku!! - Gyári Sony Alpha narancs-fekete kis táska vállpánttal! - Profi Olympus E-System fotóstáska, minden belefér, variálható belsővel!
Mindegyik objektívnek van egy tartománya ahol a legélesebb, a jobbaknak ez szélesebb.
Egyébként meg lényegében azt jelenti, hogy nem az objektív ami ehhez elsődlegesen szükséges hanem a fotózás alapjai, pl most hirtelen ezt találtam, de talán nem ebbe a topikba tartozik.
Sony SEL 16mm f2.8 pancake (NEX-ekre): Elkelt köszönöm!
Sony Nex 5 fekete váz. 35000Ft
Vázsapka, nyakpánt, akku. Szép állapot. Töltő nincs, azt megtartotta előző tulaja a nex 6-osához (utángyártott 4-5ezer Ft körül mozog, a gyári is kínai).
Olympus OM 50mm f1.4 NEX adapterrel 24000Ft
879ezres serial-ú, MC-s változat. Első kupak jár hozzá. Hátsó kupaknak egy Olympus OM10-es gépet (rajta a manual adapter) adok grátisz.
-Promaster 7500DX Digital vaku Minolta/Sony talppal: 17.000HUF
-Cokin szett, mely áll egy P164 cirkuláris polárszűrőből; egy P154 ND8-as szűrőből, melyen vannak karcok; P121 átmenetes szürke ND;P125S dohány átmenetes; 3-as szűrőtartó; 49mm-es adaptergyűrű; egy objektívre húzható védősapka és egy szűrőtartóba húzható védősapka, utóbbi rakasztott, mindezek nem utángyártottak, hanem eredetiek! S az egész tárolásához/hordásához egy Lowepro SF Filter Pouch 100. (10 szűrő és a tartozékok tárolására, konkrétan lapszűrő rendszerekhet fejlesztette a Lowepro): 22.000HUF
-Lowepro Sliplock Touch "special edition" (megcsináltam rekeszelhetőre) -ez csak akkor, ha elment a vaku is: 4.500HUF
Keresek 49mm-es minőségi szűrőket (CPL, ND, átmenetes ND, gradual), valamint 46-49 set up gyűrűt.
Vázsapka, nyakpánt, akku. Szép állapot. Töltő nincs, azt megtartotta előző tulaja a nex 6-osához (utángyártott 4-5ezer Ft körül mozog, a gyári is kínai).
Olympus OM 50mm f1.4 NEX adapterrel 24000Ft
879ezres serial-ú, MC-s változat. Első kupak jár hozzá. Hátsó kupaknak egy Olympus OM10-es gépet (rajta a manual adapter) adok grátisz.