Keresés

Részletes keresés

Meztelen ember Creative Commons License 2014.12.11 0 0 60

Most  TLC  tévé csatornán  Meztelen igények cimmel  vannak nudista  családokat bemutató műsorok

Huncut Játék Creative Commons License 2014.09.14 0 0 59

:-D

Törölt nick Creative Commons License 2014.07.18 -1 0 58

Nudizáshoz keresek hölgypartnert, Budapest és környékéről.



Lordy.bp Creative Commons License 2014.07.18 0 0 57

Sziasztok! Vasárnapra - 2014.07.20 - keresek NUDI/UTI-társat Délegyházára vagy Gárdonyba, 40-55év közötti hölgy személyében.

Nem szexpartnert keresek!!!
Ha ok, ide írj kérlek: lordy.bp@gmail.com
A Délegyházi Oázist ismerem, de Gárdonyban még nem voltam, segítene valaki, hogy a GPS-be mit kell bepötyögni?
Üdv.

xpisti Creative Commons License 2014.07.18 0 0 56

Csatlakozom az előttem íróhoz!

Előzmény: Meztelen ember (55)
Meztelen ember Creative Commons License 2014.07.18 0 1 55

Jó is lenne ha az lenne a természetes , ha valaki meztelenül érzi jólmagát akkor ő lehetne meztelen. Nem  szólnák meg, és nem lenne szenzáció. Valahogy mindent elkell kezdeni , és minden  csoda 3 napig tart.

Előzmény: bakterbacsi (54)
bakterbacsi Creative Commons License 2014.07.17 0 0 54

Hát ez itt a nagy baj,hogy az a meglepő,ha mindenki normálisan kezeli a helyzetet.Ez kéne,hogy legyen az alap (nem az,hogy pucér nők járnak a benzinkútra,hanem az,hogy ha mégis,másnap nem azzal van tele a net).

Előzmény: Meztelen ember (51)
Meztelen ember Creative Commons License 2014.07.17 0 1 53

Előzmény: Meztelen ember (51)
Meztelen ember Creative Commons License 2014.07.17 0 0 52

Kép lemaradt

 

Előzmény: Meztelen ember (51)
Meztelen ember Creative Commons License 2014.07.17 0 0 51

Egy krakkói autós, Cezar Zawadzki nem hitt a szemének, ezért gyorsan előkapta mobiltelefonját, hogy megörökítse a jelenetet: amíg sorban állt a benzinkút kasszájánál, egy nő sétált be a kútra - tetőtől talpig meztelenül. 
"Nem tűnt sem drogosnak, sem részegnek. Egyszerűen odament a hűtőpulthoz, kivett egy szendvicset és egy üdítőt, majd beállt a kasszához, és türelmesen várakozott." - mondta el később a 34 éves férfi. 
"Forróság volt, bőven 30 fok felett. Mégsem az lepett meg igazán, hogy meztelen volt, hanem hogy mindenki úgy kezelte az esetet, mintha teljesen normális volna a helyzet. A pénztáros kiszolgálta, a férfiak pedig rá sem hederítettek, még csak össze sem kacsintottak a háta mögött." 

A magunk részéről pajzán kandi kamerát gyanítunk az eset mögött, de ha így is van, még nem jelent meg a műsor, amiben a benzinkút vendégeit sokkolták. 
Zawadzki úr szerint a nő ahogy jött, úgy is ment el: "Fizetett, kisétált, beült az autójába, és elhajtott. Teljesen szürreális volt az eset."

Meztelen ember Creative Commons License 2014.01.10 0 0 50

Meztelenjóga: ledobtuk a ruháinkat!

.cikk_statok .cikk_hozzaszolas_szam_block span { margint-top: 20px; }

  Megosztás   Még több megosztás ▾

Életmód rovat  – Jámbor Eszter – 2014. 01. 10. Teljesen pucéran vadidegeken között jógázni, bármilyen meglepő, egyáltalán nem szörnyű. Levetkőzni a gátlásokat és a szorongásokat – erről szól a meztelenjóga a hívei szerint, de sokan sose mennének el kipróbálni. Mi bevállaltuk.

 

 

Hirdetés Végre egy igazán ütős akció az erőszakkal szemben: csatlakozzon!

„És akkor majd a többiek belelátnak egyenesen a csúnyádba?” – fogalmazott kissé népmesébe illően az egyik barátnőm, amikor elmondtam neki, hogy meztelenjógára megyek. „A bugyit is le kell venned?” – kérdezte hitetlenkedve egy másik, mert valahogy senki nem akarta fogni, hogy ilyen igenis van Budapesten: meztelenjóga csak nőknek, vagy férfiaknak és nőknek közösen.

Mintha randira készülnék
Első lépésben a nőit vállaltam be. Lélekben már hetekkel előtte vívódtam, hogy most akkor tényleg elmenjek-e. Valami olyasmire gondoltam, ha le merek vetkőzni anyaszült meztelenre, sőt jógázni egy csapat idegen előtt, akkor talán nem foglalkozom majd annyit azzal, hogy mások mit gondolnak rólam. Röhögtem magamon előtte, mert körülbelül olyan volt, mintha egy randira készülnék – a szőrtelenítés része mindenképpen. Már a lépcsőházban bandukoltam felfelé, amikor még mindig nem hittem el, hogy nagyjából tíz perc múlva meztelen emberekkel leszek körülvéve, köztük én is csupaszon.

„Szia, Mónika vagyok, én tartom majd az órát” – fogad leendő tanárom, és bár ez más órák előtt egyáltalán nem jellemző, a többiekkel is bemutatkozunk egymásnak. Mintha valahogy egyszerűbb lenne meztelenkedni olyanok előtt, akiknek tudod a nevét...

Nem vagyunk sokan, ez azért megnyugtat, így azért nem lát senki a „csúnyámba”. Levetkőzöm, ahogy illik, és egy nagy kendőt csavarok magamra, ahogy a többiek is. „Nemrég voltam szemtanúja annak – kezdi Mónika az órát –, hogy egy nagy társaságban a gyerekek táncoltak, az egyik kisfiúnak lecsúszott a nadrágja és kilógott a fütyije, de őt ez egyáltalán nem zavarta, ugrált tovább. Nem szégyellte, neki ez volt természetes” – magyarázza Mónika, akit egyáltalán nem zavar, hogy a kendő alól kikandikál a bal melle.

Előjönnek a rosszak is
„A szégyenérzet belénk nevelődik az évek során, és én azt szeretném, ha óra közben ezeket elengednétek, és nem ítélnétek meg sem magatokat, sem a többieket. Csak magatokra figyeljetek, és arra, hogy milyen dolgok jutnak eszetekbe. Lehet, hogy rossz élmények is előtörnek, de csak folytassátok tovább! – teszi hozzá Mónika. – A kukkolást és a magamutogatást nem engedem meg. Itt nem számít, hogy szép-e a tested, vagy annyira nem, a felszabadultság a lényeg.”

Aztán kicsit beszélgetünk, még kendőben, és már nem érzem azt, hogy ez egy bizarr szituáció lenne. „A kendőt pedig csak akkor dobd le magadról, ha úgy érzed, kész vagy rá, és nem kényelmetlen megtenni.” Na, ekkor jön az első váratlan fordulat, ugyanis rajtam kívül mindenki ledobta magáról a kendőt az első gyakorlat előtt. Ott állok talpig kendőben, körülöttem mindenki meztelen, igaz, nem látom őket, mert mereven nézem a falat. És vívódom, mert kilógni nem akarok a sorból, ugyanakkor meg pont azért vagyok ott, hogy ne mindig mások véleményével törődjek. Szóval marad a kendő...

Aztán minden izom- és idegszálamat megfeszítve a mozgásra figyelek: hogyan nyúlik, hogyan feszül, hogyan olvadok fel – elvégre ez egy jógaóra. Amikor az ember a szokott módon ruhában megy jógázni vagy bármilyen fitneszórára, önkéntelenül összehasonlítja magát másokkal. (Ugye?) „Ó, de jó neki, milyen hajlékony, remélem, egyszer nekem is olyan lesz a fenekem, mint az övé, satöbbi.” Itt ennek nincs tere, hiszen nem akarunk bámulni, kukkolni. Becsukom a szemem, és aztán leesik rólam a kendő magától. Nem zavar, mert rájöttem, hogy itt mindenki magával van elfoglalva, és nem az én mellemre kíváncsi.

1/8

 

2/8

 

3/8

 

4/8

 

5/8

 

6/8

 

7/8

 

8/8

 




Azt hittem, a saját testem nem hozhat zavarba
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy aztán a következő egy órában cseppet sem zavart a meztelenség egy pillanatra sem. Megnyugodtam, aztán újra kizökkentem: zavart, aztán nem zavart, rossz volt, aztán meg nagyon jó. Amikor bele tudtam engedni magam, akkor olyan volt, mint fürdőruha nélkül úszni a tengerben, vagy mint egyedül egy hegy tetején naplementekor. Ez persze lehet, hogy első olvasásra baromi közhelyesnek hallatszik, de nehéz pontosan elmondani, miért is jó meztelenül jógázni idegenekkel anélkül, hogy rád sütnék, hogy perverz vagy, vagy csupán zakkant.

Azt hittem, a saját testem engem már nem hozhat zavarba, de amikor gyertyaállás közben a puncim egyszer csak ott lebegett az orrom előtt, és a combomon is észrevettem néhány oda nem illő szőrszálat, gyorsan becsuktam a szemem, és próbáltam pillangókra gondolni üde réteken. Még néhányszor azon kaptam magam, hogy a nem tetsző anyajegyeimet bámulom, de persze le lehet ezekről kattanni.
SzavazásTe kipróbálnád a meztelenjógát?

  • Semmiképpen
  • Talán
  • Persze
  • Semmiképpen 42%
  • Persze 30%
  • Talán 28%
  • Ebben a témában csak belépés után lehet szavazni.


Bizony a többiek meztelen teste is ott van veled egy szobában, akikre rá-rápillantasz: az oktatóra azért, hogy kövesd az instrukcióit, a többiekre meg azért, mert emberből vagy, és ránézel arra, aki veled egy szobában tartózkodik. És elszégyelled magad, hogy ránéztél, azért meg, hogy még gondoltál is róla valamit, még inkább. De ezek is csak pillanatok, elhussanak, és egyáltalán nem a feszengésről szól az egész.

Amikor már ruhában sétáltam hazafelé, kicsit úgy éreztem, hogy valami titokban vettem részt. Büszkén szálltam fel a villamosra, elöntött valami irreális magabiztosság, és legszívesebben kikiabáltam volna magamból, hogy helló, emberek, meztelenjógáról jövök! Aztán persze hallgattam, és a kedves utastársaim unott arca helyett inkább néztem a Frankel Leó utca elsuhanó házait.

 

Címkék: kipróbáltuk, meztelen, jóga

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.05 0 0 49

Sziasztok

Hát igen a nudista, a meztelenséget szerető ember egy életforma, egy szép élet felfogás.

Én itthon is állandóan meztelen vagyok, meztelen túrákra, meztelen programokra járok, ls nudista strandokra.

A 23 éves házasságom ment rá a meztelenség szeretetemre, mivel az exem az elején elfogadta, de ahogy telt az idő, egyre prüdebb lett és így nem maradt más, mint a válás.

Az a nagyon nagy problémám, hogy nem találok egy olyan társat, aki szintén ennyire a meztelenséget szereti, mint én, és ezért teljesen egyedül élek már két éve.

Pedig majdnem minden társkereső oldalra feltettem a hirdetésem, öszintén leirva, hogy nudista vagyok, de csak fitymáló leveleket kapok, hogy nem szégyellem magam, hogy a meztelenséget szeretem.

Hát nem szégyellem és nem tagadom meg az elveim.

Keresek tovább, remélem megtalálom társam, aki olyan, mint én.

 

Meztelen ember Creative Commons License 2013.11.04 0 0 48

Szia baribaribárány!

 Köszentelek itt a topiknab látom ujvagy még , és szereted te is a nudizást.

H ajólvettem ki az irásodbol akkor Te lány vagy :)

Én is azt papasztaltam, hogy nagyon  nehéz nudista , naturista barátokat, társakat találni.

Mi akik szeretünk meztelenül lenni a mindennapokban,itt hátha könnyebben találonk megfelelő társat, társaságot.

Előzmény: baribaribárány (47)
baribaribárány Creative Commons License 2013.11.04 0 0 47

Szia Norrita!

 

Picit irigyellek, hogy túl vagy az első nyilvános nudizáson.

Én is hasonlókat tervezek, de én egyedül nem merek belevágni.

Próbáltam már társat keresni, férfi jelentkező akadt bőven, de többségük nem a nudizás miatt írt.

Ahogy írtad is: jó lenne ha több nő lenne a fórumon!!!

 

Előzmény: Norrita (20)
Meztelen ember Creative Commons License 2013.08.04 0 0 46

Meztelenül vett sört a vasútállomáson

  • 2013.08.04. 15:50
  • |
  • Frissült: 2013.08.04. 15:50

Kihívták rá a rendőrséget az utasok.

Mindössze egy hátizsákot viselt az a férfi, aki a bajorországi Plattling városka vasútállomásán sört vásárolt magának a nagy melegben.A 27 éves pucér férfi nagy feltűnést keltett és némi felháborodást is kiváltott az utasokból, akik kihívták a rendőrséget.

A szomjas utas azt mondta a rendőröknek, hogy a nagy hőség miatt nem viselt ruhát. Azt is hozzátette, hogy semmi rosszat nem akart, csak egy hűsítő sörre vágyott. A férfi ellen eljárás indult.

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.20 0 0 42

Cap d Agde

 

Pár kép róla:

Előzmény: Norrita (41)
Norrita Creative Commons License 2013.07.19 0 0 41

Hát igen, igyekszem nem itthon ülni, ha jó idő van... :) Hol van az a francia városka, mi a neve? Mondjuk, nem valószínű, hogy oda ellátogatok, nem nagyon kedvelem a franciákat...meg hát drága egy ország.

Előzmény: Meztelen ember (40)
Meztelen ember Creative Commons License 2013.07.19 0 0 40

 Kezdelek irigyelni , hogy ennyi jó helyre eltudsz menni :)  Állandó mozgásban  vagy :)

 Van az a francia  kisváros, vagy falucska  ahol  megengedett  a meztelenség, na oda lenne jó egyszer elmenni :)

Előzmény: Norrita (39)
Norrita Creative Commons License 2013.07.19 0 0 39

Igen, és még tervezek egy horvátországi leruccanást is, ott van aztán fkk-kánaán, úgy hallottam ;-))

Kitartást & jó meztelenkedést neked! :)

Előzmény: Meztelen ember (38)
Meztelen ember Creative Commons License 2013.07.19 0 0 38

Örülök neki , hogy belerázodsz a dolgokba. Akkor jól és tartalmasan telt ( telik) a szabadságod . Van még  párhely az országban amit végig probálhatsz.

 Én jövöhétre kaptam nagynehezen  párnap szabit, nem tudom eltudok e valahova jutni.

Itthon rengeteg munka összegyült, legfeljebb majd meztelenül dolgozgatom itthon :)

Előzmény: Norrita (37)
Norrita Creative Commons License 2013.07.19 0 0 37

Szia Meztelen ember!

Köszi, jól, kezdek belejönni... :) Pár hete voltam először nudizni, Délegyházán, ezen a héten meg szabim alatt rögtön három másik helyet is "leteszteltem": Gárdony, B'berény, B'akali... Már nehezemre esik fürdőruhát felvenni ;-) Csak az nem tetszik, hogy itt-ott vannak kukkolók meg kellemetlenkedők, de igyekszem ezeket "elűzni" egy csúnya nézéssel... :D

Előzmény: Meztelen ember (36)
Meztelen ember Creative Commons License 2013.07.19 0 0 36

Szia Norrita !

 Hogy alakul, telik a nyarad ?  Mi újság a meztelenkedéssel , nudizással ?

Előzmény: Norrita (24)
Norrita Creative Commons License 2013.07.19 0 0 35

Szia Attus7,

Köszi, de én nem ismerkedni vagyok itt fenn, csak információt gyűjteni, és inkább egyedül ismerkedem a naturizmussal és a naturista helyekkel. Pont az a bajom, hogy mindehol ismerkedni akarnak, én pedig csak békében, nyugalomban szeretném a napfényt és a vizet élvezni...

Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.19 0 0 34

Szia,

 

Én is kezdő lennék a témában ha szeretnéd akkor ismerkedjünk meg és utána eldöntjük, hogy együtt kipróbáljuk-e a nudizást, meztelenkedést.

 

Attila

Előzmény: Norrita (16)
Happy Bear Creative Commons License 2013.06.24 0 0 33
Szia,pl a meztelen ajtonyitas,hat nagyon gaz.Nagytakarirast csinaltam,szolt a zene,en nyakig a munkaban.Csongettek,siman kinyitottam az ajtot.Szomszed asszony volt.A lekeritett kis udvar azert van hogy senkinek ne fajjon ami en csinalok.De akkor is siman kisetalok,megfeledkezem mar rola : ))) Annyira termesztes lett.Ja igen,meztelenul fuggony csere ! Na az sem gyenge.
Előzmény: prmcsk82 (32)
prmcsk82 Creative Commons License 2013.06.23 0 0 32

Milyen fura helyzetek voltak? Nekem még nem volt "merszem" pl. meztelenül ajtót nyitni vkinek, vagy ilyesmi. Bár már majdnem előfordult.

Előzmény: Happy Bear (31)
Happy Bear Creative Commons License 2013.06.22 0 0 31
Sziasztok,en ha csak tehetem,ledobom a cuccost.Nem egyszer már megfeledkeztem rola,es bizony fura helyzetek alakultak ki :)) Nincs benne semmi rossz.Az udvarban lekeritettem 8*5-meteres reszt,zart deszka keritessel.A szomszed eliteli a nudizmust,a naturizmust,a meztelenkedest.De !! azert csak atkukkol olykor.Mindig akkor van neki eppen ott dolga,amikor napozom.
coitus Bp Creative Commons License 2013.06.21 0 0 30

szia

 

Én csak arra irtam neked hogy hátha van kedved ismerkedni és fürödni menni.

Neked kell eldöntened kivel és mikor szeretnél.

Ha gondolod én szivesen ismerkedek.

 

Tomi

Előzmény: Norrita (29)
Norrita Creative Commons License 2013.06.21 0 0 29

Nem írtál olyat, de azért a "coitus" nevedből levonható ilyen következtetés...bár lehet, hogy csak túl jó a kombinációs készségem... :D

Előzmény: coitus Bp (28)
coitus Bp Creative Commons License 2013.06.21 0 0 28

szia

 

Én nem irtam olyat!

 

Tomi

Előzmény: Norrita (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!