Átadó lesz július 27-én vásárolt 30 napos szlovén autópálya matrica (érvényes aug. 25-ig) féláron, blokkal és ellenörző szelvénnyel. Személyesen átvehető lesz augusztus 3-7-ig Zalakaroson, utána Budapesten.
Július 12.-én vasárolt, július 13.-tól érvényes 30 napos SZLOVÉN autópálya matrica féláron átadó! Sértetlen állapotú, számlája is megvan, 4500 Ft az ára.
Személyes átvétel Budapesten, munkaidőben a XI.ker Fehérvári útnál, munkaidő után a X.ker Bihari útnál lehetséges.
Vidékre is szívesen postázom ajánlva, előre utalás után. Postaköltség: elsőbbségivel: 370 Ft, nem elsőbbségivel: 345 Ft.
Július 13-án vasárolt, 30 napig érvényes SZLOVÉN autópálya matrica féláron átadó! Sértetlen állapotú, 15 Euro lenne az ára. Bp XVIII. kerület. 30 627 1779
sziasztok,van egy slóvén matricám amely 08.06 -ig érvényes, én nem közvetlen az ablakra ragasztottam hanem egy átlátszó foliára és azt rögzitettem,semmi gondom nem volt vele,féláron adom,tel 30/63 50 211.
A "vaterás stíluson" azt értem, hogy ha megvennéd, megadom minden adatomat, hogy lásd, nincs átverés és előre utalás után ajánlva feladom, de az ajánlott levél költsége is téged terhel. Ha érdekel, hívj bátran: 06204884775
Eladó egy szlovén pályamatrica, teljesen sértetlen, 2013.06.29 - 2013.07.29. időszakra érvényes, nyugtával. Átvehető: Pécel, Budapest Keleti, Budapest XVII. ker. Ár: 4500 huf. Ha szükséges, postázom is amolyan "vaterás" stílusban.
Idén Szlovénián keresztül szeretnénk Horvátországba (Rovinj) menni. NEM autópályán.
Valahol olvastam, hogy nem csak az autópályára kell matricát venni, de most nem találom. Nem emlékszem, hogy az autópályán kívül az autóutakra csak, vagy román-bulgár hasonlóan minden útra kell venni?!
Egyszerűbben: Magyarországhoz hasonlóan az országutakon mehetek mindenféle megkötés nélkül?