Nem vagyok sem ügynök, sem értékesítő! Ha előrébb visszaolvastad volna a topikot, igen paráztam és sok segítséget kértem febr. végén, március elején, mert márc. 05-12 között voltunk mi is a Regency vendégei promóciós hét keretében. Kint éltem azzal a felajánlott lehetőséggel, hogy ha 25 család én általam, az én ajánlásommal tölt el kint egy promóciós hetet a vendégküldő programjuknak megfelelően, akkor mi újra kimehetünk egy ingyenes hétre. Kint élveztük az általuk nyújtott luxust és felejthetetlen élményekkel tértünk haza. Igen is szeretnénk visszamenni, de ennek egy feltétele van, az hogy 25 család is élje át Tenerifén a Regency szállodalánc nyújtotta ingyenes hetet. Mivel személyesen is kint voltunk, bátran merem ajánlani, nincs benne semmilyen átvágás. A 7 napból egy napon 4-5 órát kell rászánni az előadás meghallgatására. Sőt, ez nem is olyan előadás féle volt, hanem taxival az ő költségükre magyar nyelvű személyzettel bemutattak egy szállodájukat a 9-ből, majd elbeszélgettünk egy kancsó szangria és ananász lé mellett. Ott vállaltuk, hogy, mint reklám tevékenység keretén belül elmondjuk a saját tapasztalatunkat és, ha van, aki kiszeretné próbálni, ajánljuk neki a lehetőséget, általunk kijuthat. Mond, ebben hol az a vád, hogy hol az apró betűs rész? Milyen igazságot nem bontottam ki? Hol említettem én valakinek is üdülési jogot vagy bárminemű vásárlást? Hol nyomom az értékesítő dumát? Én csak az általam lehetséges ingyenes promóciós hétre hívtam fel a figyelmet. Örömmel jelentem, hogy nem sokára újból ki is megyünk, mert szép számban vannak jelentkezők.
Az RCI tagságról és cseredíjról nem tudok neked információt adni, mert igaz hallottam róla, de nem éltünk a belépés lehetőségével. A fenntartási költség pedig attól függ, hány személyes 2-4-6-8 fős az apartman, de hamarosan megkérdezem neked. De tudod mit? Menj ki egy hétre és ott személyesen kérdezd meg, ha nem veszel semmit se, akkor is minden kérdésedre választ kapsz!
(amúgy én élőben még előadáson sem voltam Erre annyit tudok neked írni: a cipész maradjon a kaptafájánál! Nem szedett-vedett információk alapján kell osztogatnod nekem az észt. Majd ha kipróbáltad, átélted és annyi előadást meghallgattál már mint én, akkor lesz miről egymással levelezni.
A www.ingyentenerife.hu és a www.tenerife.sokoldal.hu ajánlók kapnak a utazni vágyó családoktól 149 euró közvetítői díjat, önként és dalolva, hogy kijussanak ingyen egy hétre, hangsúlyozom 149 euróért. Ezek az ügynökök vállalkozói igazolvánnyal, fő állásban végzik ezt a tevékenységüket. 3 főnek van Mo-on ilyen szerződése. Ez nem baj, a vállalkozásnak sok fizetési vonzata van és ha ez a munkájuk valamiből el kell, hogy tartsák a családjukat is. Mellesleg az általuk foglalt repjegyen is fognak maguknak hasznot. Én munkahellyel rendelkezem és teljesen ingyen segítek másoknak kijutni. Igaz repjegyet sem foglalok senkinek se be, de segítek abban, hogy olcsót találjanak maguknak. Teszem ezt mind boldogan és önzetlenül csak azért, hogy újból átélhessem a sziget adta csodát.
A többség, akik itt érdeklődnek, a promóciós hét kapcsán kérdez és vár tájákoztatás. Abban nincsenek kisbetűk, nyugodtan el lehet menni rá, de jól gondolják meg, akarnak-e vásárolni. Akkor viszont már a kisbetűk a legfontosabbak!
Látom megy a vita a Regency-s nyaralásról.Csak azért merek hozzászólni mert én is ügynök voltzam anno,igaz egy biztosítótársaságnál.Egy a lényeg:AZ APRÓBETŰS RÉSZT VAGY KIHAGYJA AZ ÜGYNÖK A TÁJÉKOZTATÁSNÁL ,VAGY NEM KERES EGY FILLÉRT SEM!!!SAJNOS EZ VAN
gondolom ezt nem nekem szántad hiszen kettő (azaz 2) hozzászólással korábban is ezt írtam: korábban is írtam, hogy a "promóciós" hetet ki lehet használni
Vitátokkal kapcsolatoan csak annyit fűznék hozzá: , ha nekem valaki azt mondja vegyek egy repjegyet ,és töltsek el az ő költségén 1 hetet 4-5 csillagos körülmények között a világ egy frekventált helyén amikor nekem időm engedi ,és cserébe csak annyit kér adjak a szabadidőmből 2-3 órát (miközben élvezem az óceán látványát ,és szangriát iszogatok a kellemes napfényben egy elegáns hotel teraszán az ő költségén ),hát bizony bolond lennék nem elfogadni a lehetőséget!!! MEGTETTEM párommal,és utána a gyerekeimet ,barátokat is elvittem és bizony ők is igen élvezték az utat .. részemről tehát tartom magam a mondáshoz : ha adnak fogadd el -ha ütnek szaladj el !
A legtöbb ember ma már ott is farkast kiállt ahol nincs is ... a lényeg puding próbája az evés -- oda kell menni meg kell nézni mert mit veszthetsz ?! Nekem egy barátom ajánlott egy oldalt amit ő igénybe vett és kellemes élménye lett --innen indultam én is ( www.tenerife.sokoldal.hu ) -- nem azt fírtatva ,hogy ki mennyit kap ezért -hanem azt ,hogy én hogy jövök ki jól belőle .. nos nekem bejött --mindenki döntse el mit gondol a dologról
a TS átvágás minden formában (amúgy én élőben még előadáson sem voltam, nemhogy pénzt vesztettem volna, de ez mindegy, nem mindenki tanul csak a saját hibájából)
a tenerifei Regencyben pár dollárért sem tudják eladni a tulajdonosok a jogukat
miután értékesítő vagy és jutalékot kapsz minden résztvevő után (most is 100 Euró amit kapsz?) természetesen az értékesítő dumát nyomod itt is, amivel semmi baj nincs - mint minden ügynök nem bontod ki az igazság minden részletét
amúgy ha ilyen hosszan írod az előnyöket, akkor írd már le, hogy mennyibe kerül egy hét szállás a fenntartási, RCI tagsági és csere díj kifizetése után?
abban igazad van, hogy az üdülési jogról nagyon negatív a véleményem és ezt egy másik topikban szivesen meg is vitatom bárkivel
korábban is írtam, hogy a "promóciós" hetet ki lehet használni de soha nem írtam olyat, hogy vásárolni KELL ilyen alkalmakkor (ugyanakkor többen beszámoltak arról, hogy miután nemet mondtak elég durván és udvariatlanul bántak velük)
de amig nickek itt félinformációval hirdetnek üdülési joggal kapcsolatos "lehetőségeket" ehhez adatgyűjtő nyomtatványokat posztolnak addig talán én is beírhatok ide 3 évenként egy hozzászólást hogy ha valaki elmegy elsőre egy ilyen promóciós hétre akkor már előtte tudjon valamit a "termékről" ami szerinted "remek befektetés"
ha pedig legalább egy ember nem ugrik be ezeknek a csaló szélhámosoknak a hozzászólásom alapján, akkor én sikeresnek fogom érezni magam, akkor is, ha az ide (is) posztoló TS értékesítők kevesebb jutalékot fognak kapni
Nézd, az éremnek 2 oldala van. Van aki úgy érzi átvágás és vannak sokan, akik évről évre élvezik az e fajta pihenés előnyeit. Nekem vannak heteim, egyet sem bántunk meg, hogy megvásároltuk. Használjuk minden évben és a csererendszerük által gyönyörű helyeket bejártunk. 2 db 6 fős 1db 4 fős és 1 db 2 fős hetünk van. Nekem személy szerint egy bajom van vele csak, nincs annyi szabadságom, hogy kedvemre utazhassak.
A promóciós hét, természetesen előadás meghallgatását takarja, de semmit sem kötelező vásárolni. A vásárlást mindig eldönti valaki és aláírja a szerződést. Természetesen mint bármiben előfordulhat, hogy megbánja az ember, de ez akkor és ott, az ő döntése volt. Megkötözve senkit sem kényszerítenek egy szerződés aláírására sem, egy előadáson sem. Ha tudsz nemet mondani, akkor igen is olcsó és jó dolog egy hetet ingyen eltölteni egy 4 csillagos, minden kényelmet, luxust kínáló apartmanban, mint teszik is sokan. Tiszteletben tartom a véleményed, hogy Te megbántad, de Te is tarsd tiszteletben azokat, akik nem bánták meg és örömmel élvezik az üdülési komplexumok nyújtotta luxust. Én igen is nagyon jól éreztem magam Tenerifén. A sziget rengeteg érdekes látnivalót tartogat és visszavágyunk és fogunk menni is, mert 1 hét kevés a felfedezéséhez. Nekem nagy örömömre szolgál, hogy szerződésem van a szállodával és a vendégküldő programjukon keresztül sok családot hozzá tudom juttatni egy felejthetetlen álom pihenéshez. Mégegyszer hangsúlyozom átvágás nincs, a kiutazók tudatában vannak annak, hogy promóciós hétre utaznak, tudják, hogy előadást kell érte meghallgatni és főleg azt, hogy vásárolni semmit sem kötelező. Javaslom, ha megbántad a vásárlást, (én nem rég egy télikabát vásárlását bántam meg,) menj és panaszkodjatok az általad felsorolt topikokba! Én is szoktam olvasgatni, hogy pár meggondolatlan és felelőtlen ember, milyen bakikat követett el, de hidd el, nem ez a jellemző. A földön több millió ember megelégedéssel használja és csréli a heteit.
Cirka 3 évenként idetévedsz, és osztod ezt a negatív véleményt. Közben nem látod, hogy sokan voltunk már így nyaralni, és
NEM KELLETT semmit sem venni. Észre kellene már venni, az a világ elmúlt....
Csak azzal lehet rámenősen beszélni, aki akarja és engedi; mi kijelentettük, hogy valószínűleg többet tudunk ezekről a dolgokról, mint ők...:)) Tény és való: aki vesz ilyent, az egy üzletbe megy bele, amit lehet jól is, rosszul is csinálni. Akinek nincs üzleti érzéke, az maradjon ki belőle. Az előbbeiknek bukás, a többieknek remek befektetés. Önmagában saját nyaralásra nem éri meg, de vendégközvetítéssel együtt már igen. És ezt felejtik el sokan, ill. nem tudnak számolni, kalkulálni. Az ilyeneknek ezen túlmenően is bármit el lehet adni, ez pedig nem a RCI hibája.
Aki pedig nem vesz, az nyaral egy hétig kellemesen és ingyen.:))
A késő ősz szerintem alapból jobb választás mint a nyár. Egy november eleji útnál már klimatikusan is adott az "elmegyek egy másik kontinensre" közeli fíling az akár 20 fokos hőmérsékleti különbség miatt. A nagyobb kontraszt miatt még fantasztikusabb akkor megérkezni a szigetekre, egyben még lehangolóbb tud lenni hazaérkezni. :D
Igen lehet foglalni! Van hely a félpanziósra! Minden információt elküldtem E-mail-ban is az előbb. Telefon számot kérek, amin felhívnak magyarnyelven a Regency szállodából ők, a foglalás megerőssítése miatt.
Ryanair, Wizz Air kombináció sem rossz, csak más a kézipoggyász szabályzatuk. Egy hétre kell a 55×40×20, 10 KG/fő kézipoggyász, ami ingyen van a Ryanairnál. A Wizzairnál kisebb van ingyenesen csak, ott akkor érdemes utazni, ha amúgy is vinnél feladott nagyobb csomagot.
2013 JÚNIUS hónapban érkező vendégeik részére a 7 éjszakás ingyenes szálláson felül kettő felnőtt részére ingyen félpanziót, valamint 5 alkalomra ingyen SPA belépőket is biztosítunk a Regency Club SPA-Wellness részlegébe!
A félpanziós akcióra az utolsó lehetséges érkezési nap: 2013. június 30.
2013 JÚLIUS hónapban a 7 éjszakás promóciós szállás...lehetőség ingyenesen meghosszabbítható 1, 2, vagy akár 3 éjszakával!
A 10 éjszakás promócióra az utolsó lehetséges érkezési nap: 2013. július 26.
De tényleg nem kellett még a foglaláshoz sem, csak azokat az iratokat kérte foglaláshoz, amit írtam és azokat kérték el ott a helyszínen. Fizettünk és és kaptuka kulcsot.
Anno amikor voltunk, első körben a közvetítős-oldal az ő ajánlatukat adta, és ott is le volt írva, hogy kell a zároláshoz.
Aztán időközben módosítottam időpont ill. kedvezőbb díjtétel miatt, ami már nem őket adta, így utólagosan nem derült ki, valóban kell-e. Van, ahol csak "lemásolják" a kártya lapját, van ahol úgy ellenőrzik, hogy azzal fizettetnek.
Hozzáteszem, tavaszra nézegettem GC-t, és ott egyáltalán nem a cicar ajánlata volt a legjobb.
De mindenk iott és úgy foglal, ahol és ahogyan szeretné...:))
Én is ott tartok most, hogy lehet jobb lenne ha elhalasztanánk őszre. Igaz akkor már a kicsinek is kell repjegy, de most tényleg nagyon drágán tudnánk csak magunknak is megvenni. Ajánlották Király Esztert a Travelservice-től a repjeggyel kapcsolatban, de olvastunk róla néhány negatívumot és ha nem megbízható, akkor inkább ráhagyom. A Travelservice-nek volt charter járata, de már megszűnt, ezért nem találtam eddig :( Úgyhogy most itt tartunk, hirtelen fejest ugrani nem akarok, bár én bírom a meleget :)
Budapestről van közvetlen járat is, de ez egy charter iszonyúan drágán, keresőkben nem is jelenik meg, de irodákban foglalható.
Gondolom kevesebb árat mondtak Nektek, de azt is vedd figyelembe, hogy 2 héttel az utazás előtt vagytok, a jó árak pedig kb. 2 hónappal korábban foglalhatóak. És nem csúcs-szezonban, amikor mindenki nyaralni indul. Utószezonban a repülő-csomag is olcsóbb.
Londont szépen meg lehet játszani, mondjuk hazafele, odafele van koradélutáni BUD-ról való indulás és éjféli TFS érkezés, ami vidékről indulás esetén is összeegyeztethető.
(A Regency-s hét elviekben variálható napon vehető igénybe, erre először rá kell kérdezni - pl. kedd - így figyelni a repjegy árakat, és mielőtt foglalnád, egy gyors kérdés oda, ha igen, mehet a foglalás)
Tenerife-t ősszel is bátran válllaható, személyes tapasztalataim szerint nyugisabb időszak és kisebb napsugárzás mellett.
Bár tudok olyanról, aki pici gyerekkel vállalt hasonlóan hosszú utat, azért én várnék vele amíg nagyobbacska lesz, mert akkor már élvezni is fogja az utazást, nem csak megy Veletek.
Egész este bújtam a menetrendeket, de nem találtam közvetlen járatot. Az árak szintén nem annyi amit nekünk mondtak :(. Lehet elhalasztjuk őszre sz utat, jobban járunk még ha pl. féláron kell venni a jegyet a törpének.
Köszönöm a válaszod :). Kártyás személyink van mindhármunknak és a közös folyószámlánkhoz mindkettőnknek van dombornyomott Mastercardja. Ajánlottak valakit aki segitene a repülőjegyben, de most azon gondolkodtam hogy ha ilyen macerás, akkor lehet érdemes lenne Londonban éjszakázni, tesóm ott él, hátha össze tudnánk futni. Londonból ha jól láttam 4,5 óra, akkor nem egyben kéne fèl napot utaznunk. Ráadásul 200 km-re vagyunk Pesttől is, mèg az is hozzájön.
Persze a másik választ is köszönöm!
Ha kártyás-típusú a személyi, az jó az utazáshoz. Kocsibérléshez dombornyomott kártya kell annak nevével, aki bérli az autót (= a vezető). Cégenként más a min. életkorhatár, jogsiszerzés évét tudtommal nem kérik. A picinek babaülést kell kérni.
A repülőjáratok átszállással hosszúak, Billundon át hazafele sem kell sehol ott éjszakázni a reptéren, de korán kell indulni.
A kézipoggyász cégenként eltérő méretű lehet személyenként ( a picit nem beleszámítva), a feladott poggyászért kiló-határig szintén fizetni kell, ami nem olcsó mulatság.
Fapados combó jeggyel aránylag hosszú a várakozás az átszálló reptereken illetve maga a repűlő út is hosszú. Én nem javasolnám ilyen kicsi gyerek utaztatását!
Olvasgattam a kommenteket és láttam, hogy elég otthonosan mozogsz repülőjegy témában :) Kérhetnék segítséget? Valószínűleg június 21.-én mennénk és 28.-án jönnénk haza, hol lenne érdemes repcsijegyet nézni? Mehetne átszállással is, amennyire halottam sokkal olcsóbb. Szerinted nehézkes egy 2 éves kislánnyal? A poggyászt sem igazán értem. Egy nagy poggyászt és egy kézit fel lehet vinni a gépekre ingyen, nem? Persze bizonyos méreteken belül ami légitársaságonként változó lehet. Van ahol azt olvasom, hogy mennyibe kerül, van ahol pedig azt írják, hogy ingyenes.
Sziasztok! Mi is mennénk a Regency Resorts ajánlatára azonban csak személyi igazolványunk van. 30.-án lesz 2 éves a kislányunk és még azelőtt érdemes lenne kimennünk, hogy meg tudjuk spórolni a kicsi repülőjegyét, így nincs már idő útlevelet csináltatni. Szerintetek ez mennyire probléma? Autóbérléshez miket kérnek?
Egyhetes ingyen nyaraláshoz tudok segítséget adni! Utazás egyénileg, de abban is tudok segíteni. Egyszerübb és biztonságosabb mint kiküldő cégek által.Privátban minden segítséget biztosítani tudok!! dobosnemarika@citromail.hu Üdv. Marika