Orbán égigjárta a párszáz kilométeres folyószakaszt és akadályozta a munkát, te meg követted.
"Mégis honnan tudnád te hogy én voltam e a gáton vagy sem?"
Nehéz elképzelni hogy laptoppal mobilnetről fórumozol egész nap, onnan a gátról. Nyilván nem zavarva a munkát. Talán jobbkezedben egy laptop balkezedben egy homokzsák.
Nyilván PR-kodik Orbán, politikus, mi mást tenne, mind ezt csinálja.
Csak éppen ki nem szarja le akkor, ha amúgy a rekordárvíz elleni védekezés tényleg szervezetten működött. Ehhez képest a fotelból osztani az észt elég ciki.
Én kisapostagiakkal beszéltem akik ott voltak kinn az utcájukban a vízzel és a segítségükre érkezőkkel. Elmondtam amit mondtak. Te meg pakolod be a kádár-képeket a az íróasztalod mögül.
Azt amúgy meg mindenki tudja aki részt vesz bármilyen operatív vezetésben, hogy igenis ki kell menni a helyszínre a nagyfőnöknek is ha olyan a helyzet.
Persze neked erre is lehet egy elméleted, hogy de mostazorbánrólvanszóezérteznemigaz.
Észérveket kevered a saját elméleteiddel, melyekre bizonyítást jellemzően annyit hozol, hogy egy másik saját agymenéseddel támasztod alá. Ha szembejön a valóság az sem zavar téged.
Az igazat megvallva, ezt vakarja az ügyészség. A lényeg, hogy a Római ne legyen elbakva. Aki ártérre épített, az meg vegyen csónakot. A Római ma talán az egyetlen természet és vízközeli hely budapesti viszonylatban. Nem kéne hatalmi vágytól átsütve tönkretenni.