Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy kifogástalanul működő MINOLTA DYNAX 7xi analóg (SLR) váz és egy 2CR5-ös Lithium akkumulátor és töltő. Az akkumlátor kb. 10x volt töltve. A gép, az akkumlátor és a töltő tökéletes műszaki és a fényképeken látható esztétikai állapotban van. Ár: 12e.
Sziasztok! Szükségem lenne Konica Minolta Dimage Z20 fényképezőgéphez LF-243 sz. objektív sapkára. Több helyen utánanéztem, de sajnos mindenhol azt a választ kaptam, hogy gyári már nem kapható. Van ötletetek, hogy hol tudnék beszerezni egyet? Köszönöm
Sony SLT-A77-est keresek megvételre. Mivel nem régen kiadott masina ezért nem tartom nagy igénynek ha azt szeretném hogy makulátlan állapotban legyen! Mail-em publikus, és mivel ide ritkábban nézek be, ezért oda jöhetnek az ajánlatok :)
Holnap Gyöngyösön (esetleg este Miskolcon), csütörtökön 10 és 18 órakor a Nyugatiban is kipróbálhatók/átvehetők:
M42 - Sony/Minolta adapter AF chippel 4000ft
Pentacon SIX - Sony/Minolta adapter 4000ft
Sony/Minolta manuális makró közgyűrűsor 2800ft Canon EF - Sony NEX adapter 3500ft Contax/Yashica - Sony NEX adapter 3500ft Leica R - Sony NEX adapter 3000ft Leica M - Sony NEX adapter 3000ft Nikon AI - Sony NEX adapter 3500ft
T2 - Sony NEX adapter 3000ft
utángyártott NEX sapi vázra, obi hátuljára: 500ft
E-mailben szervezzünk, gyors leszek. Csak azt viszem magammal a túrákra amire aznap reggel 5-ig érdeklődés jön.
Nekem van egy RS verzióm belőle, szeretem nagyon. Nem fogsz benne csalódni, portrézásra ideális átfogás, nyitott rekesznél is éles, de F8-tól az igazi. A 105-ös végén már lágyul egy kicsit nyitott rekesznél.
Ha nem kell a nagylátószög, illetve van alá valami (pl: 18-55, 17-50, 17-35 stb.), akkor jó kis páros lehet.