Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy lenne egy 94-es GT Karakoram bicigli,Shimano Delore lx 3x8 váltó,Shimano fh-rm30-8 kerékagy,GT kormány, Rodi Vision felnivel,törődést igénylő állapotban (bovden csere,állítás ,átnézés,stb), mennyit érhet kb ez a bicigli? köszönettel
A va**ra és t*szv*sz inkább az ügyeskedők játszótere lett az utóbbi időben sajnos. A normál hirdetőoldalakon nagyobb eséllyel találni jó áron jó portékát.
Én tavaly a jofogas-on találtam 28k-ért egy fél éves, 1x használt hordozót, ilyet:
UI: Ha esetleg tudtok ajánlani más fórumot, vagy oldalt, ahol ilyesmit kereshetek, azt megköszönöm, nem vagyok még jártas a bringás fórumozásban. Köszi!
Keresek vonóhorogra rögzíthető, 2 bicikli szállítására alkalmas, lámpatestekkel és 7 pólusú elektromos csatlakozóval, valamint rendszámtábla tartóval ellátott kerékpár szállítót.
Segítsetek! Ellopták a kerékpáromat. Hirdetném, de nincs képem. Ez egy 14 éves női MTB,26-os.99-ben ment ez a szín: fekete-cirmos. Ha valaki tudna hasonlóról képet, nagyon nagy segítség lenne. Köszönöm.
Eladnám vagy elcserélném biciklis túra hűtős táskámat. Egyszer nem volt használva, sorsoláson nyertem, de nem éppen fiús színű. A cserébe inkább fekete érdekelne, vagy valami sötét színű.
Mennyit érhet a Wenson Splice 7500 kerékpárom? Mennyiért lehetne eladni? Teljesen jó állapotban van, számlája megvan. A gumik újak, mindössze 50km van bennük.
És hát van pár fölös,régi országúti kerekem itthon.Mindegyik 622-es méretű,nem szingós!
Egy szett ami a következő:Hátsóagy Mailard,5-ös Mailard sor és jó állapotban.Nincs nyolcas,tojás,szimplafalú felni.
Az elsőkerék,noname agyas és felnis de jó állapotban van.Szintén nyolcas és tojásmentes kerék.Rajtuk szinte teljesen
új Kenda 25-ös kűlsők!Gyorszáras mindegyik!
A másik egy régi Campagnolo agyas,Rigida felnis elsőkerék.Jó állapotban szintén,csak a küllők rozsdáltak kissé.A gyorszárja sajnos Mailard.Drótperemes szintén!
Elsőrorban csere érdekel!A már emlitett stucnifélére ami lejebb van és újabb ergonómikus országúti kormányra akár stucnival
együtt!Stb...
Vagy kp...A szett ára 6000 forint,a Campa agyas téma 3000 ft.
Üdv!keresek eladó 52/53/54-es méretű jobb acél/crmo vázas országúti kerékpárt max.50-55-60 ezerig...
Az MBK racing trainer típusról tud vki vélemény,tapasztalatot írni?
Email:gidabike@postafiok.hu