Üdv. 2001-es kerek lámpás sr 50-em van karbis. 2 kérdésem lenne. 1. Ha a motor áll 4-5 napot akkor nem indul be csak úgy ha a gyertyához benzint rakok de akkor is csak 3.-ra. miért? 2. Miskolcon hol lehet venni aprilia alkatrészeket mert szükségem lenne egy csapszegre meg gyűrűre? Választ előre is köszönöm
Sziasztok. Segitseget szeretnek kerni. Aprilia sr 50 karburatoros motorom van. A gyertyam jo, uzemanyag rendben, karburator uj, ha befecskendezek benzint a gyertyahoz akkor sem indul. Hiba menet kozben allt elo egyszer csak leallt alattam probaltam berugni de a berugokar mint ha megszorult volna. Azota hol jo hol nem. Szerintetek a henger korul kell keresni a bajt. Vagy valami egyszerubb?
Sziasztok!Van egy aprilia sr 50em vizhütéses,és ilyenkor mikor hideg van nem akar elindulni,nyáron indul,a amásik nem találom az évjáratot.Hól keresem??Valaki tudna nekem segiteni??Köszi elöre is!
A mai nap vettem egy SR50 ditech Factory robogót használtan. Meg szeretném nézetni Budapest környékén, illetve olajat cserélnék benne. Tudtok erre egy jó szerelőt? Szakikban jobban bízom, mint hivatalos szervízekben. Előre is köszönöm ha valaki segít.
Hali ! lenne egy olyan kérdésem hogy van egy aprilia sr 50 street robogóm vagyis hát a nagybátyámé de én is használom újabban 1 hónap alatt megevett majdnem 1 liter olajat ez baj ? és ha igen mi lehet a gond (1000 km-t mentem vele 1 hónap alatt) a válaszokat előre is köszi
Sziasztok!Adtam a Ditechemnek(2004-es,hátul két körlámpás) egy új akksit,másnap menet közben leállt!A 7.5 amperes biztosíték kivágva és beleolvadva a biztosíték táblába.Szétkaptam a mocit,indexek,világítás kikötve és ugyan úgy kivágja a biztosítékot!Gyújtás van,benzimpumpa,injektor dolgozik,pöccre indul!Feszültség szabályzóra gyanakszom.Jövő héten jön ampervadász szaki megnézni.Gondoltam addig érdeklődöm,hátha valaki már járt így.Van esetleg valakinek ötlete?
Hello! Nekem is egy ditechem van ugyan ezzel a problémával. Beindítom alapjárat jó meg minden, és gázt húzok leáll. Az lehet a probléma hogy a pumpa nem szív elég benzint és a megoldás hogy töbször rakott gyújtsár, rá rakod, leveszed és megint. Mikor indítozól már pötyögni kezd húzz egy kis gázt, nekem kb. 6. indításra beindul, de ez persze nem jó, de ez van. Új pumpa 60.000.- kb.
Meg nekem még ha rászkodik az út úgy szaggat, mintha rángatnám a gázt, és jó uton 80-at viszi.
Ja meg van ditech alkatrészem MINDEN! ami csak kell! Reális áron, megéri a bontott, az új k*rva drága :/
Üdv, van egy 2006-os ditecem olyan probémája van hogy gázadásra nem megy, a szervizbe (4 hét utánn sikerült rájönniük) azt mondták 4baros a benzinnyomás. A kérdésem az lenne, a befecskendező szelep a rossz vagy a benzinszivattyú nem nyom elég benzint. Indulni jól indul, alapjárat is van.
Sziasztok. Van egy 2008-as gyártású Aprilia SR-em (karbis) az új kasznis. 4 évesen vettem 6 ezer km-ven,most van benne 13 ezer. Eddig csak benzin és olaj kellett bele,illetve a kopó alkatrészek cseréje (szíj,görgők,gyertya),mostanába azt a jelenséget csinálja hogy megyek egy 80-as tempóval jön egy emelkedő és nem bír menni (én az autómataváltóra gyanakszok,mintha nem váltana visszebb áttételbe a fokozatmentes autómataváltó),mintha kocsival nem váltana vissza az ember 5-ből 4-be. Illetve aztis csinálja hogy állok a piros lámpánál,indulnék el,és van amikor mintha semmi erő nem lenne benne akkor nagyon szenved,viszont van amikor még énis meeglepődök olyat ugrik az eleje. Volt már valakinek iylen problémája???? Mi okozhatja ezt a jelenséget? Egyszerűen lövésem sincs. Nagyon sokat járok vele,úgyhogy meg kéne gyógyítani SOS! :D Köszi.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen aksi való a 2001-es Aprilia SR 50-esemhez(körlámpás), zselés vagy savas??? És hogy a olcsóbb vagy drágább aksit érdemes megvennem???
Helló mindenkinek! Aprilia sr 50 factory di-tech robogóm (2006-os) szóval az helyett hogy az helyett, hogy alapjáratra állt volna vissza mikor elengedtem a gázt leállt. Azóta nem sikerült elindítani. Szikra van, a gyertya benzines, a diagnosztika semmilyen hibakódot nem ír, szóval minden "jó", csak nem indul.... :S Nem volt semmi előjele a dolognak. Szépen ment minden, egészen tegnapig. Van valami ötletetek mi lehet? Próbáltam másik gyertyával is, semmi. Érzem hogy kicsit bonyolult a kérdés, meg lehet vagy ezer hiba, majd még a héten elviszem szervizbe. Csak jó lenne tudni, hogy mire készüljek. Rögtön a legrosszabbra, vagy lehet hogy csak valami apró dolog?
Lenne egy kérdésem sr robogó vizes minarelli blokkos . Ha nem megyek vele kb 2 hétig akkor csak úgy bírom elindítani ha benzint nyomok a hengerbe. Mi a baj ezt nem értem ha elindul utána jó rúgásra indul. Ha megint lerakom piheni akkor vége. Kezdődik az egész újból.