Látom, nem voltál határőr. Az őrtorony az nem géppuskatorony, géppuskát sose vittünk magunkkal, telepítve meg pláne nem volt. Kalasnyikov az volt nálunk.
Kolléga fia és majdnem menye most hagyta el az országot. Mentek Angliába végzett épitészmérnökként. Itthogy 1-1 10-20 millás tervezési projektből kaptak alig több mint 100K forintot. Megunták. Ott már várják őket meghallgatásra. Persze nem a mekdöncibe.
Ma délelőtt azt hiszem Csillag István elemezte ki egy rádióban hogy mit jelent ez a 0,7% emelkedés.
Nagyon találó volt, hogy ha valaki infulenzás, és alul felul nem tudja magát tartani már egy hete, és olyan szintre jut, hogy már igen, mert nincs mit, akkor ez javulásnak nevezhető? Igye nem a betegség nem valtozott csak a tunetek maradnak el.
Nekem is vannak kőfideszes ismerőseim és tiszteletben tartjuk egymás érzéseit. Amikor sláger volt az IGEN IGEN IGEN akkor ezzel jelentkeztek be minden alaklommal. Mostanában azt kérdezgetik hogy ha ennyire nem szeretem a jelenlegieket akkor valami nekem rossz mert csak ugy lehet utálni őket. Mondom nem hisz nkem jó az egykulcsos adó igaz a nejemnek nem. Már nem tudok hinni nekik de nem is kell hisz hetente buknak meg mindenféle dolgokkal.
Végül is az nettó átlagfizetés havi 500 euró - biztos van aki keményen gürizik érte, de általában napi 3-4 óra laza munkával is lehet 500 euró értékű munkát elvégezni.
Igen, a valamiben jobb az eredményed mint a régiód többi résztvevőjének, az jó. Lehet persze teljesen más körülmények között levő szereplőkkel is összehasonlitani, csak nincs értelme, f-3000 eredményeket se az f1 eredényekhez viszonyitjuk.
En meg azt a pedagoguspart birtam nagyon, akik meg 2006-ban Magyarorszagrol Angliaba mentek ujonnan dolgozni, es akkor is a "Merazorban" orokzold volt musoron a reszukrol. Meg mertem kerdezni, hogy nem veletlenul a szocik vannak kormanyon 2002 ota?
Valasz: az emberek tajekozatlanok, nem neznek politikai elemzomusorokat. Meg a szocik jol kormanyoznak, szakemberek.
Szoltam, hogy nem errol beszeltunk, mar ez is tulzas volt szerinte, de leginkabb azzal vagtam magam el nala, hogy megkerdeztem, miert nem maradt a "szakemberekkel" Magyarorszagon?
Az utolso kommunikacio reszerol felem egy cuccoges volt a plafon fele nezve, es mar akkor tudtam, hogy "disz iz nat e bigining of e bjutiful frendsip".
Pedig szvsz ettol meg beszelgethettunk is volna, de ha nem, hat nem.