Amúgy a VV meg más hasonló valóságsók során, idején, stb többségében rendesen ellustultak és meghíztak a szereplők a végére (kivéve azt a szigetes izét, ahol túlélni kellett).
Sosem követtem őket ugyan tartós figyelemmel, de nagynéha odakapcsolódott a tévé, és tán épp azért,mert ritkábban láttam őket,nem napról napra, feltűnőbb volt, hányan gömbölyödtek ki benne a hetek, hónapok alatt...
- szögezzük le, hogy a kamera, fényképezőgép, és társai kövérítenek.
- Rita gebe.
- Anikó nőiesebb, mint Rita, bár mindkettő elég sovány, ez tény, de Anikónak pl vannak mellei (néha látjuk őket a felsője alatt, vagy csak szimplán push up, de tök mindegy, Rita deszka-léc típus)
- Regi nem kövér, de tény, hogy más alkat: szélesebb kicsit a válla, picit magasabb is talán (most nem tudom, ki hány cm), a mellei nagyobbak, a karja (felkar) vastagabb, a dombja is vastagabb, kvázi a feneke kicsit nagyobb, de ahogy Jennifer Lopeznél is ott a bazi nagy fenék, nem feltétlen kövérség ez szerintem, csak mondjuk rövidebbek, esetleg kicsit X-ebbek a lábai, és vékonyabb a vádlija, bokarésze, ergo emiatt tűnik csak nagyobbnak a feneke és vastagabbnak a combja, de épp ezek miatt a felsoroltak miatt ezerszer nőiesebb a testalkata maga, mint Anikóé vagy Ritáé
- Zsófi teste mondhatni majdnem tökéletes, rajta látszik az edzés, ő is magas csak ugyan, de elég nőies (most nem az arcáról beszélek),
- Dia egy elég nőies és formás csaj, benne nem találok kivetnivalót, nem is gebe, de nem is túlsúlyos, ő tökéletesen arányos(nak látszik),
- Barbi is egy kis csontváz volt...
Ki van még csaj? Ja, hülye vagyok..
- Szandi: először kövérnek gondoltam őt is, de vannak olyan felvételek, ahol látszik, hogy a feneke is, meg a combja is tök rendben van, a melle nagyon nagy, de hát nyilván nem véletlenül, a lábai viszont izmosak, van vádlija, meg a combja is szép formás, csak ha pl. telibe mutatják, messzebbről, akkor tűnik kövérebbnek, de nem az.
- Vivi is gebe.
- Lali ex-Mónikáját meg Gábor nőjét, akinek most nem is jut eszembe a neve, nem analizálom, nincs előttem annyira az alakjuk, mindkettő vékony volt, az rémlik azért...
A szakmája? Ha jól látom az adminisztrációt intézi főleg.
A kezdeményező készség nehogymár férfi tulajdonság legyen.
Ne hasonlítsd már össze az Anikó-Kristóf és a Regina-Rita esetet. Kristóf akkor meg akarta verni Anikót, úgy a falhoz csapta, hogy csak úgy döngött és éppen az öklét mutogatta, amikor jött a felmentő sereg. Regina esetében pedig erről szó sem volt. Ha már valamihez akarod hasonlítani, akkor Szandi Kristófnak lenyomott sallere hasonlítható az esethez.
Van egy rossz hírem: már nagyban eltért egy szálon a magyar verzió a némettől, félő, hogy a sárkánytól sem szabadulunk meg :S Olvassátok:
Az eredeti, német szériában a Berlin - Tag und Nacht-ban (ennek a magyar átirata az ÉNB) a leszbikus karaktert kiírták a sorozatból elég hamar, a magyar változatban mégis visszahozták Reginát többször is. Legutóbb épp ezen a héten tért vissza. Úgy látszik, szeretik őt a magyar nézők, a top 5 legnépszerűbb karakter közt van, és az őt alakító Polyák Rita is elég ügyes, így e tekintetben lehetséges, hogy eltérnek az eredeti, német forgatókönyvtől, és marad Regina karaktere a sorozatban.
Amennyire én figyeltem, mindig a rendeléseket körmöli, intézget, a szerelést meg Joe és Gabesz viszi.
Lehet, hogy fogalomzavarban szenvedek, de a gebe nálam olyan kategória, ami vékony és formátlan is. Rita beleillik, Anikón és Vivin elférne egy kis hús, de nem néznek ki rosszul, Redzsi olyan kis kövérkés, nem valami formás, Zsófi meg kifejezetten csinos.
Én egyáltalán nem találom Regit férfiasnak! Sőt, a testalkatát megnézve, nőiesebb, mint a legtöbb a sorozatban. Egy szakadt gebe (pl.: Rita, Vivien, Anikó) lehet, hogy egyes pasik szemében csinosabb, csak mert nekik az 51 kg már tehén, de Reginek vannak idomai, láthattuk már kiöltözve ruhába is, de amúgy sem férfias a farmer, no meg több csaj is viseli a sorozatban (akkor már inkább Rita és a Metallica póló az érdekes). Szépen ki szokta magát sminkelni, láthattunk rajta tipikus női kiegészítőket, mint lógós, nagyméretű fülbevaló, stb.
Azt meg már az elején sem értettem, miért kövérezték le, mert több fórumban olvastam, hogy a duci, vagy dagi csaj jelzővel illették, mikor teljesen rendben van. Ilyen egy egészséges átlagos testalkatú nő. A zárójelben felsoroltak már majdnem kórosan gebék. Anikó korábban nem volt ennyire vézna, jobb is volt úgy szerintem, de amióta modellkedik tiszta csont és bőr. Akinek meg abszolút nem nőies a testtartása, az Rita a kampó hátával (és akkor a beszéd stílusát ne is említsük) :D
Az a baj, mivel licenszes a sorozat, és nem mi írjuk, hanem a németek, nem igazán lehet eltérni a forgatókönyvtől ( hacsak arra külön engedélyünk nincs, vagy az eset indokolná, hogy varriáljanak rajta itthon).Itthon meg nem hiszem, hogy kapnának egy külön dokumentumot arról, hogy kit miért írtak ki ( S O I L E R lásd Anikó karaktere azért távozott, mert átment egy másik szappanoperába S O I L E R V É G E ) mondjuk én sem bánnám, ha módosítanának egy-két helyen a történeten.
Jó a csaj (mármint ügyes a "művésznő", aki csinálja), úgyhogy nem hiszem, hogy kiírnák. (lehet, hogy a német béna volt anno, és őt azért távolították el viszponylag rövid idő alatt) Gondolom Gábort is vissza fogják hozni (ha csak rajtuk múlna).
Igen,csak ahhoz gondolkoznia kellene a csökevényes agyával,nem belepofázni mások életébe és nem kellene,hogy mindig üldözési mániája legyen!(Főleg Anikót illetően...!) De számára ez nehéz feladat volna! :)
Valaki szokott linkelni ilyen népszerűségi listát... Kíváncsi lennék, Rita-karakter most hanyadik helyen áll, ami SPOILER!!! okolná a sorozatba való tartós visszaírását. Remélem, most őszintén, igazán és tiszta szívből, hogy ezúttal tényleg követik a német forgatókönyvet, és nem jön vissza, ha már lelépett! Max a ruháiért, vagy mit tudom én... SPOILER VÉGE
Köszi a párbeszédet lentebb, de ebből nekem az jön le, hogy Lali, mivel ismeri Joe-t, meg kb. a helyzetet, ami történt, nem tartja túlzónak - vagyis elképzelhetőnek tartja - ha Joe ezért ki fogja rakni Regit. Lali nem akarja kirakni, de nem lepné meg, ha Joe igen. Engem se.