Nem konyítok sokat sajnos a hangtechnikához, kis táblagépről szeretnék elfogadható minőségben erősitőre kötve zenét hallgatni. Ha simán egy jack-rca kábellel rádugom az erősítőre, gyengén, 0 dinamikaval szól. Tud valaki tanácsot adni, mit tegyek? Kösz mindenkinek!
Ezek bizony új árak voltak és a kommerszekért kértek ennyit, az ennél jobbakért pedig többet!:))))
Ráadásul egy dolog, hogy mennyit próbált kérni érte a gyártó és egy másik dolog a valós érték! Az Onkyo használt áráról nem tudok nyilatkozni, lévén ezeket nagy ívben kerülöm, a Jamo pedig olyan tömeggyártó, amelyeknek az olcsó hangfalai nem zenehallgatásra készültek, hanem zajkeltésre, az a néhány tényleg jó hangú dobozuk pedig az általad írt árnál sokkal drágább és én már csak azért sem adnék érte pénzt, mert Jamo (ami önmagában degradáló). Én a Concert 8-at hallottam és az nem volt rossz, de azért a pénzért már sok egyéb alternativa is létezik, amelyeknek kicsit jobb az imázsa mint a Jamo-é.
Természetesen megpróbálhatod eladni, csak azt furcsáltam, hogy épp Te magad húztad le ezeket (egyébként lehet hogy teljesen jogosan)!:)))) Én a magam részéről egyébként sem lettem volna vevőd, mert ezeket a termékeket én széles ívben kerülöm, csak azért hogy más nyugodtan odaférhessen hozzájuk!:)))) Ezért én csak jó szerencsét kívánhatok mind az eladásukhoz, mind a megtartásukhoz!:))))
Segítségeteket kérém: örököltem egy ONKYO TX SR601E erősítőt és vele egy JAMO E 570 hangfalpárt (+ center).
A nyűgöm, hogy nem tudom ez a hangfal használható-e önállóan is (mert eredetileg egy házimozi rendszer része volt), mert így első kipróbálásra sokkal gyengébben szól mint az én házilag gyártott (Visaton hangszórók + jó nagy doboz) százéves hangfalam.... Állítgattam az erősítőn, próbáltam a régebbi cuccomra rákötni (JVC RX 5040), de ott sem igazán szól jól.
Bárlehet, hogy csak sokkal jobbat készítettem mint a JAMO valaha is fog...
Kössz az esetleges válaszokat.
P.S. Ha ennek így kell szólni akkor eladó egy ONKYO TX SR601E erősítőt és vele egy JAMO E 570 hangfalpárt (+ center) :)