Vhr tartományba kellenne de sajnos elég széles spektrumba. Ugyhogy valószinű hogy több darab lessz.
Kellenne a 145MHz környékére. És kellenne egy 147-152 átjátszó befogására . Azt már nem is merem mondani hogy a 171 MHz környéki együttmöködési freki is jó lenne. Ugyhogy ez garantáltan több antenna lessz. Mondjuk a 145 és a 147-152 t talán még elviszi egy antenna.
Gondolom a városban több érdeklődő láthatja őket, mint a prérin, de a dolog egyáltalán nem erről szól. Inkább egy teszt, ami megmutatja, kik irányítják ezt az országot. Kiderült.
Igazad van, bár azt nem értem, ha nincs más hátsó szándékuk, miért kell a belvárosi utcákon veretni. Ha például valamelyik külvárosi tecsóparkolóból kirajzanának az országutakra mindenkinek kellemesebb volna. Ott, a KRESZ-ben leírtaknál "némileg" hangosabb vasak sem zavarnának senkit valszeg.
Kíváncsi vagyok, holnap hány jegyzőkönyvben fog szerepelni, hogy az elkövető azzal valósította meg a bűncselekményt, hogy a motor fordulatszámának növekedését okozó tevékenységet végzett.
Ami itt megy, ahhoz képest az 1984 egy romantikus leányregény.....
1984-es RT ÉK 83-84. oldal, 3 tranzisztor 1W, mondjuk az kristályvezérelt, de azt nem mondtad hogy kell -e VFO. Nekem bevált, több példányban és sávra megépítettem.
Nem bánom az egykori klubéletet. Egy péntek délután többet lehetett tanulni, mint a középiskolában fél év alatt. Kis túlzással most is abból élek. (mikrohullám, PSK)
Nézve az '5KDR/'5CUT munkásságát, kísérteties hasonlóság fedezhető föl, a szó jó értelmében.