Ide várjuk mindazon grafomán kollégák hozzászólását, akiket nem zavar, hogy a minőségi hozzászólásokat inkább mennyiségire cseréljük! Egy szabály van, ne anyázz és ne írjál csúnyákat!
Mondjuk nem fikázásból, de én annyira nem vagyok elájulva ettől a Diablo H-tól...mondjuk tény, hogy kopni se nagyon kopik, szóval úgy tűnik, ez ilyen fajta...
Jah, nekem is egyre unszimpatikusabbak az új kocsik a hasonló fejlesztési irányok miatt. Az új Mazda 6 az továbbra is begyere, ott nem csináltak semmi downsizinget, mégis jó a fogyija (a tesztek szerint) is.
Zsolti haverja. Elol egy bordo PE, mogottem meg egy. Mar kertem oket rakjanak ki valami zaszlot vagy hasonlot, mert kisergettek kozrefogva, mint valami VIP-et. :-)
Cereden talalkoztunk kis_attival. Lerobbant egy motor, szetszakadt a csapat. Atti ugy 11-11:30 korul egy fa alatt a fuben fekve napozott, mikor eszrevetem. :-)
Szlovak Utinform jelenti...Az utak motorozasra meg kozel alkalmatlanok. Nagyon sok a katyu, imadkoztam, hogy tulelje a felni es a gumi. Ahol jo lenne az ut ott olvad a ho, vizatfolyas, aprokavics illetve ezek mindennemu kombinacioja.
Az 529-en alapjaraton csorogtunk vegig, az erdoben ho, minden kanyar vastagon kavicsos. Lent 26 fok, fent 10. Az 577-en a szalagkorlat magassagaig ho van, vizatfolyas majd minden kanyarban, a kavicsokat a viz szepen be is viszi az utra. A gerincen a nagyparkoloban derekig ero tomor ho van, gondolom oda toltak ossze a hotolok.
Szerintem lehet majd kapni ilyet 3 év múlva 3 éves dottal, de újat, olcsón. Biztosna fog maradni belőlük, most néztem a michelinen, az éves táblázat már nem tartalmazza.
3 vezeték megy a gyújtáskapcsolóra, a delej be, a ki, meg a ventillátoré. Ebből a delej be meg a ki vezetékében volt egy szakasz cserélve, gondolom korábban ott tört el. Most a bejövő ág volt eltörve mögötte, közel a kapcsolóhoz, nem a cserélt részen. Szerencsém volt, mert csak a szigetelés tartotta egybe, s íg motoroztam.. viszont a venti drótja is törött volt, csak egy pár szál tartotta. Első kanyarban elvágtam, s csokival összekötöttem, de nem biztos h így hagyom, mert szétcsúszhat sztem, akármilyen erősen is húztam meg. Majd keresek egy műszerészt, ez fontosabb rész annál, h én forrasztgassam.
Viszont azon filóztam, h mija faroknak van a ventilátor a gyújtáskapcsolóra kötve, ezt már korábban sem értettem. Egy kocsin se kapcsol le a hűtés attól, h leveszem a gyújtást, sőt, a Buellen is ment szépen tovább, sztem így is van jól. Ezen ha hallottam h jár a venti, inkább addig le se vettem a gyújtást leállítás után.. lehet érdemesebb lenne azt direktre kötni, tehát menjen mindíg, ha a hőgomba bekapcsol, gyújtástól függetlenül. Vélemény?