Remélem tudtok segíteni. Német ismerőstől lehetőségem lenne megvenni egy lejárt TÜV-ös autót. Gondolom erre így nem adnak útvonalengedélyt. vagy igen?vagy a kocsit csak trélerrel hozhatom haza?
itthon forgalomba tudom helyezni? van más költsége az érvényes TÜV-vel rendelkezőhőz képest?
Logikusan gondolkodva én is gyorsan erre jutottam, de nem véletlenül nem kapom vissza a 10 napra még tavaly júliusban felszámolt fedezetlenségi díjamat az Uniqától...
Az előzménye annyi, hogy nekem október óta van 6 rongyom az Uniqánál hasonló dolog miatt, és nagyon nem akarják visszautalni, pedig már elismerték ők is, hogy jogtalan...Szerintem is az.
Fél évvel a vásárlás után kezdtem az egész névre írási, regisztrációs mizériát a kombival. Engem is rémisztgettek, eddig úgy tűnik alaptalanul (több mint egy éve magyar rendszámos).
Urak, tudtok valami rendelkezésről, ami azt mondja ki, hogy a külföldön vásárolt gépjárművet is 14 napon a nevedre kell venni (NEM forgalombahelyezni - de anélkül hogyan?), és biztosítást kötni rá, különben indul rá a fedezetlenségi díj?
Az imént kergetett az őrületbe ezzel a hírrel a netrisk.hu egyik ügyintézője. Szerintem (remélem) csak valamit összekevert...