Egy részük fehér erdélyi kopasznakú, másik részük mix, erdélyi kopasznyakú kakas és fekete, barna, kendermagos kopasznyakú tyúkok utódai. Képek a szülőkről:
Rendelés visszamondás miatt eladó 20 db kendermagos marans tenyésztojás 400 Ft/db áron. A legrégebbi sincs két hetes. Ha valakit érdekel monoron is átveheti. Tel.:30/541-3943
Borsós tarajú kiskakasomat, elcserélném törpe cochin kakasra. Az ő tyúkját sajnos megette valami és ők voltak csak ketten a kicsik, a többi törpetyúkomhoz pedig kicsi ez a kakas, mert azok nagyobb fajták.
Üdv.egyik ismerősöm keres sávozott plymouth rock-okat (bármit) szegeden vagy a környékében,jó minőségben..Telefonszámot és település ide vagy e-mailba .,
Kátai János tenyésztő (Sándorfalva tel.: 06/30/9138839) itáliai állmányából keltetni való tojások eladók a képeken látható színváltozatokból. Kb. össz 120 db tojás van. Érdeklődni a telefonszámán. Monorra megy.
Bielefeldi csibék, csirkék 3 különböző korosztályban eladók(Vagyis a márc.11-iek lehet, hogy már elkeltek, ma kapok választ), de vannak márc.27-én és ápr.1-én keltek is, kakasok, jércék vegyesen.
REmélhetőleg meg tuudom oldani a felküldésüket MOnorra, de Csongrád megyében vagyunk.
Egy szatymazi ismerősünknek az összes tyúkját és fürjét lefojotta a szomszéd kutya. Seretné a fehér itáliai csapatát pótolni. Ha valakinek van ilyen Csongrád megye, főleg Szatymaz -Balástya környékén, légyszi írjon már az emeilemre, nyilvános. KÖszönöm szépen!
Eladó 4 db karácsonyi kelésű nagy testű kakas. Jelenleg 2 kg körüliek. Tápot már nem kapnak kb 2 hete. -fűrészes tarajú fogoly színű kopasz nyakú -3 soros tarajú vörös kopasz nyakú -fűrészes tarajú kendermagos -dió tarajú kendermagos kinézetű araucana félvér Ha valakinek kellenek szombatig jelezze. Monori börzére tudom vinni őket. Kérésre friss képet készítek
Én hústípusú csirkéket szeretnék nevelni, de úgy hogy saját tojásból szeretném őket keltetni. A kérdés csak az ,hogy a tenyészpárokat hogyan válasszam meg? Olvastam, hogy a plymouth tyúk és a cornich kakas kersztezése hozza a fehér húshibridet.
Tudtok-e más párosításról is, vagy van-e valakinek tapasztalata ez ügyben?
Eladó vagy cserélhetö 1 db ezüstfogoly bráhmatyúk, 2 éves, megszüntettem ezt a szint és kotlott mikor elvitték a többit, lassan kezd tojni, 3.500ft , cserébe bármilyen pipi érdekel 1 hetes-10 napos korban, értékegyeztetéssel, csá