Keresés

Részletes keresés

bxbreak85 Creative Commons License 2013.04.13 0 0 1708

Üdv. Nagyon szeretném megnézni a Majmok bolygója elsö (1968) részét..Jó sok idöt eltöltöttem a teljes film keresésével..eredménytelenül. Tudna valaki adni egy linket ahol meg lehet nézni? Elöre is köszönöm.

Palotabarát Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1707

Régebben volt sz a 78-as körzetről, a héten lett vége az ismétlésnek, bejártam a film helyszíneit:

Rákospalota, 78-as körzet

A napokban ért véget a 78-as körzet című filmsorozat ismétlése a Duna TV-n. A helyiek biztos tudják, a nem idevalósiaknak mondom: a hatrészes sorozat Rákospalotán játszódik, a külső helyszínek felvételeit itt vették fel a kerületben. A film 1982-ben készült, a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Mr Paul Inka Creative Commons License 2013.03.13 0 0 1706

Talán,Vernétől a Rejtelmes Sziget?

Omar Shariffal?

Szombat,vagy vasárnap reggelente ment?

Előzmény: magneticman (1704)
madár68 Creative Commons License 2013.02.25 0 0 1705

Akit érdekel!

Megvan a Bosszúállók és a Bosszúállók újabb kalandjai című szovjet feliratos kalandfilm !

Ha van valakinek az Amerre a vaddisznók járnak jug sorozat az érdekelne cserére, ha nincs akkor eladnám.

budapest02bt@gmail.com

továbbá...

Haszonlesők /szenzációs angol 1-6 részes vígjáték./

Nők a pult mögött /cseh sorozat/

Kórház a város szélén

Húsz év múlva

Ha van valakinek az Amerre a vaddisznók járnak jug sorozat az érdekelne cserére, ha nincs akkor eladnám.

budapest02bt@gmail.com

magneticman Creative Commons License 2013.02.22 0 0 1704

Sziasztok! Már több fórumon láttam ezt a beírást és engem is nagyon érdekelne az a bizonyos sorozat, így belinkelném ide:

"Volt kb. 20-25 éve egy sorozat, ami az MTV 1-en ment és valami iszonyatosan bizarr volt: lakatlan szigeten egy hajótörött mindenféle rejtéllyel találkozik, van mérges gáz mező is, meg villogó-beszélő koponya. Az egész ilyen durván gagyi díszletek között zajlott, nyilvánvalóan minden “szabadtéri” felvételt stúdióban rögzítettek, de nyomasztó és elég ijesztő is volt a történet. Nem vagyok benne biztos, de talán magyar sorozat volt; mindenesetre a megvalósítás Pirx űrhajós kalandjait és a felülmúlhatatlan Szindbád c. sorozat “legszebb” pillanatait idézte. A címre sajnos nem emlékszem már… Nem tudja valaki, mi lehetett ez a sorozat? Nagyon érdekelne ennyi idő távlatából megint. Esetleg nincs meg valakinek?" 

Egy másik fórumon még valaki hozzátett egy olyan részletet, ami nekem is rémlik a filmből, hogy a hajótörött valami villogó fényt vesz észre a szigeten, de amíg elmegy felderíteni, addig valaki jár a kunyhójában. Úgy emlékszem, hogy mikor a fény után megy, akkor találja meg a fent is említett mérges gáz mezőt, ami mentén emberi csontvázak hevernek. Maga a sorozat időben a XIX. század második felében játszódott és általában a délelőtti gyermekmatinék műsorában vetítették (ami elég furcsa, ugyanis a mű elég félelmetes volt). Ha jól -emlékszem, olyan 1985 körül láttam először, de mintha többször is leadták volna. Amit még esetleg megkockáztatnék, az az, hogy lehet, hogy nem magyar, hanem angol alkotás volt.

Eddig sajnos nem találtam semmit, pedig kerestem millió helyen a neten, de eredmény nélkül. Nem tud esetleg valaki valami felvilágosítást adni? 

BluElefantino Creative Commons License 2013.02.15 0 0 1703

A nem kell mindig kaviár fent van az egyik legnagyobb to..ent("kölcsönző") oldalán, igaz hogy eredeti nyelven!

Előzmény: Charlie Towsend (1696)
Jugglemaster Creative Commons License 2013.02.01 0 0 1702
Előzmény: 01-70 (1643)
Spidermans Friend Creative Commons License 2013.02.01 0 0 1701

Parker Lewis-ra tippelek.

Előzmény: Senkisemese (1692)
Jugglemaster Creative Commons License 2013.02.01 0 0 1700

Ó, köszi!

Nagyon nagy film volt :)

Előzmény: timothy64 (1673)
Patai90 Creative Commons License 2013.01.24 0 0 1697

Sziasztok  a rudi malac  a családban  nem a második része kell hanaem  az első része ami 1995 ös film

Előzmény: Gotha72 (1680)
Charlie Towsend Creative Commons License 2013.01.09 0 0 1696

Szép Jó Estét mindenkinek :)

Szeretnék  filmekhez segítséget kérni akár a megnézéséhez, :) vagy a letöltéséhez,

1, Nem kell mindíg Kaviár, Charlie angyalai  / az eredeti sorozat /

2, Ártatlan kék szemek,

a következő film címére nem emlészem csak azt tudom hogy francia volt és valami orvosos :) a főcím zene nagyon fülbemászó dallamos volt előre is köszönöm , további szép estét mindenkinek,

BluElefantino Creative Commons License 2012.12.30 0 0 1695

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni mert ezt a magyar filmet nem tudom sehonnan sem letölteni: BUÉK! 1978-as magyar film(Bujtor István szereplésével)

Előre is köszönöm

doktorbob Creative Commons License 2012.12.18 0 0 1693

Sziasztok!Én egy dokumnetum film sorozatot keresek ami a 90-es évek közepén ment a tv2-n(a régi kettes).Kb 6-8 részt láttam belőle.Az 50(40-es?)-es évek amerikájába játszódott és egy férfi volt a narátor.Mindenféle dolgokat bemutatott az akkori amerikából,cserkész táborok,növények permetezése........mit kell csinálni atom támadás idején.Meg a legkülömbféléket a mindenapi életböl.

Senkisemese Creative Commons License 2012.12.01 0 0 1692

Sziasztok!

Nagy örömmel olvastalak benneteket, igaz nem minden egyes bejegyzést. A 90'-es évekből keresek egy sorozatot, amelyről úgy láttam, nem írtatok még, legalábbis nem leltem. A címét szeretném tudni. Úgy emkékszem, reggelente adták a TV-ben. A sztori egy iskola diákjairól szól, a főhős egy szőke vékony srác, mindig rikító színű és vegyes mintázatú ingekben, akinek ha jól emlékszem, volt egy húga is. Specialitását adta a sorozatnak a jellegzetes duma és magázás, amiből a sok humor eredt. Olyasmi is rémlik, hogy egy bárba/reggeliző gyakran mentek. :O

Köszönöm előre is, ha valakinek eszébe jut a cím!

Üdv!

DAttis Creative Commons License 2012.11.16 0 0 1691

Off:

"...a Mars levegőjéhez szoktattak, hogy később már szkafander nélkül tudjanak a Marson létezni. Csak közben egy picit bezombultak. Az utolsó jelenet, amikor a kissrác anyja bemegy szkafanderben a gyerkőcökhöz, a fia meg feláll, odamegy hozzá, és ököllel betöri a sisak üvegét, majd mintha mi sem történt volna, visszaül a többiek közé.."

Vajnáék (Paul Verhoeven-nel) biztos látták ezt és így született meg a Total recall :)) 

Előzmény: noimporta (1690)
noimporta Creative Commons License 2012.11.15 0 0 1690

A másodiknak a címét nem tudom, de maga a film örök életre beleégett a memóriámba. Nekem úgy rémlik,  hogy csehszlovák volt, és arra emlékszem, hogy egy bizonyos genetikai kódú gyerekeket raboltak el, akiket aztán fokozatosan a Mars levegőjéhez szoktattak, hogy később már szkafander nélkül tudjanak a Marson létezni. Csak közben egy picit bezombultak. Az utolsó jelenet, amikor a kissrác anyja bemegy szkafanderben a gyerkőcökhöz, a fia meg feláll, odamegy hozzá, és ököllel betöri a sisak üvegét, majd mintha mi sem történt volna, visszaül a többiek közé, egy életre szóló traumát okozott, anno kiskoromban meg hetekig be voltam fosva utána :DDD

Előzmény: Gotha72 (1689)
Gotha72 Creative Commons License 2012.11.14 0 0 1689

Sziasztok, na ha már a tévézésnél tartunk, kérdeznék két filmről, tudja e valaki a címüket?
Egyik: Fekete-fehér (horror?scifi?) film, amerikai, és az idegenek, úgy néztek ki mint bárki más, csak amikor megölték őket, valamilyen állathangon haldokoltak.(elefánt, oroszlán stb)
Másik:Ez talán német lehetett, de már szines film. Gyerekeket raboltak el az utcán (utána nagyon féltettem az öcsémet) és a film végére bukkantak rá a nyomozók és a szülők együtt a gyerekekre, akiket mind átoperáltak és már a normál levegőn nem tudtak élni, csak egy spec.szobában.

Bogoj Creative Commons License 2012.10.01 0 0 1688

én ezekre a sorozatokra emlékszem, amiket szerettem:

fekete felhők (két szakállas muki kalandjai)

kisasszony az ablakban (egy elrabolt hölgyről szólt)

monszoró felesége (a monszoróra sajnos nem emlékszem, hogy írták, de ejteni így kellett :-)

parittyás thierry (ennek már csak a címére emlékszem)

tigrisbrigád (a főcimdala időnként most is felcsendül bennem, annyira jó volt:-)

sztrogoff mihály (amikor megjelent dvd-ken, megvettem a kollekciót :-)

a bűvész

hulk (ez is és az előző is bill bixby-vel)

magyarok közül:

palacsintás király

utánam srácok

az öreg bánya titka

keménykalap és krumpliorr

meg még egy csomó, amit már itt a fórumban többször is emlegettetek...

Thibi Creative Commons License 2012.09.30 0 0 1687
Előzmény: bxbreak85 (1685)
bxbreak85 Creative Commons License 2012.09.30 0 0 1686

AKADÁLYON..

Előzmény: bxbreak85 (1685)
bxbreak85 Creative Commons License 2012.09.30 0 0 1685

Keresek egy filmet kb.a nyolcvanas évek elejéröl.. A címét sajnos nem tudom,de arra emlékszem,hogy egy srác játszik benne egy ürhajós videójátékot és minden akadájon túljutva megnyeri a játékot.Ekkor érte jönnek az ürböl,hogy elvigyék abba a háborúba ahol a videojáték is játszódik..Sajnos csak ennyi jut eszembe.. Köszönöm ha valaki segít!!

r.tonyo4 Creative Commons License 2012.09.16 0 0 1684

közben megtaláltam a kérdéses sorozatot:

A francia címe: Le Clan, a főszereplője Victor Lanoux 

a magyar címét továbbra sem tudom. És a youtube-on sem találtam róla egyetlen képkockát sem

Előzmény: r.tonyo4 (1683)
r.tonyo4 Creative Commons License 2012.09.14 0 0 1683

Üdv

egy régi francia sorozat címére lennék kíváncsi, amit az MTV a 90es évek elején sugárzott. A sorozat a Marseille-ben játszódott, a 30-as vagy az 50 es években és témája valamilyen maffiás dolog volt, de voltak benne nagyiparosok, bárok, mulatók, gépfegyverek, megcsalás. A főcímdalát a film női főszereplője énekelte, aki a férfi főszereplő (gazdag család feje) szeretője volt.

Sajnos csak erre emlékszem

Ha segítetek, azt megköszönném

luiapple Creative Commons License 2012.09.13 0 0 1682
Öszmama Creative Commons License 2012.07.24 0 0 1681

Ha valaki tudja,hogy hol tudnám megszerezni A Gaston Fhébus a Pireneusok Oroszlánja című filmet DVD.én vagy Videó kazettán ,kérem írja meg. Köszönöm szépen őszmama.

Gotha72 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 1680
Előzmény: Patai90 (1679)
Patai90 Creative Commons License 2012.05.29 0 0 1679

Nekem tudna valaki segíteni bár nem olyan régi film de nagyon a szivemhez nőtt eza a film.VHS kazettán volt meg de már régen elromlott szeretnék kicsit nosztalgiázni visszarepülni egy kicsit az időben

A film címe : Rudi,Malac a családban.és sehol sem lehet letölteni ha valakinek megvan tegyen már fel egy Linket hogy letudjam tölteni az a baj hogy csak németűl tudnám letölteni de nincs is végig

Patai90 Creative Commons License 2012.05.27 0 0 1676

Nekem tudna valaki segíteni bár nem olyan régi film de nagyon a szivemhez nőtt eza a film.WHS kazettán volt meg de már régen elromlott szeretnék kicsit nosztalgiázni visszarepülni egy kicsit az időben

A film címe : Rudi,Malac a családban.és sehol sem lehet letölteni ha valakinek megvan tegyen már fel egy Linket hogy letudjam tölteni az a baj hogy csak németűl tudnám letölteni de nincs is végig.Kösznnöm

Balu424 Creative Commons License 2012.05.21 -1 0 1675

Akit érdekel a "Pocok az ördögmotoros" c. filmsorozat letölthető a torrent oldalakról.

timothy64 Creative Commons License 2012.04.25 0 0 1674

Na, kiolvasgattam magam, nagyon jó elkalandozni kicsit a múltban, újra gyerek lenni.

Én is ezer éve keresek egy filmet, ha tudtok, kérlek segítsetek:

Rockidegenek:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!