Üdv. Nagyon szeretném megnézni a Majmok bolygója elsö (1968) részét..Jó sok idöt eltöltöttem a teljes film keresésével..eredménytelenül. Tudna valaki adni egy linket ahol meg lehet nézni? Elöre is köszönöm.
A napokban ért véget a 78-as körzet című filmsorozat ismétlése a Duna TV-n. A helyiek biztos tudják, a nem idevalósiaknak mondom: a hatrészes sorozat Rákospalotán játszódik, a külső helyszínek felvételeit itt vették fel a kerületben. A film 1982-ben készült, a[...] Bővebben!Tovább »
Sziasztok! Már több fórumon láttam ezt a beírást és engem is nagyon érdekelne az a bizonyos sorozat, így belinkelném ide:
"Volt kb. 20-25 éve egy sorozat, ami az MTV 1-en ment és valami iszonyatosan bizarr volt: lakatlan szigeten egy hajótörött mindenféle rejtéllyel találkozik, van mérges gáz mező is, meg villogó-beszélő koponya. Az egész ilyen durván gagyi díszletek között zajlott, nyilvánvalóan minden szabadtéri felvételt stúdióban rögzítettek, de nyomasztó és elég ijesztő is volt a történet. Nem vagyok benne biztos, de talán magyar sorozat volt; mindenesetre a megvalósítás Pirx űrhajós kalandjait és a felülmúlhatatlan Szindbád c. sorozat legszebb pillanatait idézte. A címre sajnos nem emlékszem már Nem tudja valaki, mi lehetett ez a sorozat? Nagyon érdekelne ennyi idő távlatából megint. Esetleg nincs meg valakinek?"
Egy másik fórumon még valaki hozzátett egy olyan részletet, ami nekem is rémlik a filmből, hogy a hajótörött valami villogó fényt vesz észre a szigeten, de amíg elmegy felderíteni, addig valaki jár a kunyhójában. Úgy emlékszem, hogy mikor a fény után megy, akkor találja meg a fent is említett mérges gáz mezőt, ami mentén emberi csontvázak hevernek. Maga a sorozat időben a XIX. század második felében játszódott és általában a délelőtti gyermekmatinék műsorában vetítették (ami elég furcsa, ugyanis a mű elég félelmetes volt). Ha jól -emlékszem, olyan 1985 körül láttam először, de mintha többször is leadták volna. Amit még esetleg megkockáztatnék, az az, hogy lehet, hogy nem magyar, hanem angol alkotás volt.
Eddig sajnos nem találtam semmit, pedig kerestem millió helyen a neten, de eredmény nélkül. Nem tud esetleg valaki valami felvilágosítást adni?
Szeretnék filmekhez segítséget kérni akár a megnézéséhez, :) vagy a letöltéséhez,
1, Nem kell mindíg Kaviár, Charlie angyalai / az eredeti sorozat /
2, Ártatlan kék szemek,
a következő film címére nem emlészem csak azt tudom hogy francia volt és valami orvosos :) a főcím zene nagyon fülbemászó dallamos volt előre is köszönöm , további szép estét mindenkinek,
Sziasztok!Én egy dokumnetum film sorozatot keresek ami a 90-es évek közepén ment a tv2-n(a régi kettes).Kb 6-8 részt láttam belőle.Az 50(40-es?)-es évek amerikájába játszódott és egy férfi volt a narátor.Mindenféle dolgokat bemutatott az akkori amerikából,cserkész táborok,növények permetezése........mit kell csinálni atom támadás idején.Meg a legkülömbféléket a mindenapi életböl.
Nagy örömmel olvastalak benneteket, igaz nem minden egyes bejegyzést. A 90'-es évekből keresek egy sorozatot, amelyről úgy láttam, nem írtatok még, legalábbis nem leltem. A címét szeretném tudni. Úgy emkékszem, reggelente adták a TV-ben. A sztori egy iskola diákjairól szól, a főhős egy szőke vékony srác, mindig rikító színű és vegyes mintázatú ingekben, akinek ha jól emlékszem, volt egy húga is. Specialitását adta a sorozatnak a jellegzetes duma és magázás, amiből a sok humor eredt. Olyasmi is rémlik, hogy egy bárba/reggeliző gyakran mentek. :O
"...a Mars levegőjéhez szoktattak, hogy később már szkafander nélkül tudjanak a Marson létezni. Csak közben egy picit bezombultak. Az utolsó jelenet, amikor a kissrác anyja bemegy szkafanderben a gyerkőcökhöz, a fia meg feláll, odamegy hozzá, és ököllel betöri a sisak üvegét, majd mintha mi sem történt volna, visszaül a többiek közé.."
Vajnáék (Paul Verhoeven-nel) biztos látták ezt és így született meg a Total recall :))
A másodiknak a címét nem tudom, de maga a film örök életre beleégett a memóriámba. Nekem úgy rémlik, hogy csehszlovák volt, és arra emlékszem, hogy egy bizonyos genetikai kódú gyerekeket raboltak el, akiket aztán fokozatosan a Mars levegőjéhez szoktattak, hogy később már szkafander nélkül tudjanak a Marson létezni. Csak közben egy picit bezombultak. Az utolsó jelenet, amikor a kissrác anyja bemegy szkafanderben a gyerkőcökhöz, a fia meg feláll, odamegy hozzá, és ököllel betöri a sisak üvegét, majd mintha mi sem történt volna, visszaül a többiek közé, egy életre szóló traumát okozott, anno kiskoromban meg hetekig be voltam fosva utána :DDD
Sziasztok, na ha már a tévézésnél tartunk, kérdeznék két filmről, tudja e valaki a címüket? Egyik: Fekete-fehér (horror?scifi?) film, amerikai, és az idegenek, úgy néztek ki mint bárki más, csak amikor megölték őket, valamilyen állathangon haldokoltak.(elefánt, oroszlán stb) Másik:Ez talán német lehetett, de már szines film. Gyerekeket raboltak el az utcán (utána nagyon féltettem az öcsémet) és a film végére bukkantak rá a nyomozók és a szülők együtt a gyerekekre, akiket mind átoperáltak és már a normál levegőn nem tudtak élni, csak egy spec.szobában.
Keresek egy filmet kb.a nyolcvanas évek elejéröl.. A címét sajnos nem tudom,de arra emlékszem,hogy egy srác játszik benne egy ürhajós videójátékot és minden akadájon túljutva megnyeri a játékot.Ekkor érte jönnek az ürböl,hogy elvigyék abba a háborúba ahol a videojáték is játszódik..Sajnos csak ennyi jut eszembe.. Köszönöm ha valaki segít!!
egy régi francia sorozat címére lennék kíváncsi, amit az MTV a 90es évek elején sugárzott. A sorozat a Marseille-ben játszódott, a 30-as vagy az 50 es években és témája valamilyen maffiás dolog volt, de voltak benne nagyiparosok, bárok, mulatók, gépfegyverek, megcsalás. A főcímdalát a film női főszereplője énekelte, aki a férfi főszereplő (gazdag család feje) szeretője volt.
Ha valaki tudja,hogy hol tudnám megszerezni A Gaston Fhébus a Pireneusok Oroszlánja című filmet DVD.én vagy Videó kazettán ,kérem írja meg. Köszönöm szépen őszmama.
Nekem tudna valaki segíteni bár nem olyan régi film de nagyon a szivemhez nőtt eza a film.VHS kazettán volt meg de már régen elromlott szeretnék kicsit nosztalgiázni visszarepülni egy kicsit az időben
A film címe : Rudi,Malac a családban.és sehol sem lehet letölteni ha valakinek megvan tegyen már fel egy Linket hogy letudjam tölteni az a baj hogy csak németűl tudnám letölteni de nincs is végig
Nekem tudna valaki segíteni bár nem olyan régi film de nagyon a szivemhez nőtt eza a film.WHS kazettán volt meg de már régen elromlott szeretnék kicsit nosztalgiázni visszarepülni egy kicsit az időben
A film címe : Rudi,Malac a családban.és sehol sem lehet letölteni ha valakinek megvan tegyen már fel egy Linket hogy letudjam tölteni az a baj hogy csak németűl tudnám letölteni de nincs is végig.Kösznnöm