Az előzménye annyi, hogy nekem október óta van 6 rongyom az Uniqánál hasonló dolog miatt, és nagyon nem akarják visszautalni, pedig már elismerték ők is, hogy jogtalan...Szerintem is az.
Fél évvel a vásárlás után kezdtem az egész névre írási, regisztrációs mizériát a kombival. Engem is rémisztgettek, eddig úgy tűnik alaptalanul (több mint egy éve magyar rendszámos).
Urak, tudtok valami rendelkezésről, ami azt mondja ki, hogy a külföldön vásárolt gépjárművet is 14 napon a nevedre kell venni (NEM forgalombahelyezni - de anélkül hogyan?), és biztosítást kötni rá, különben indul rá a fedezetlenségi díj?
Az imént kergetett az őrületbe ezzel a hírrel a netrisk.hu egyik ügyintézője. Szerintem (remélem) csak valamit összekevert...
Tudna nekem küldeni vki német-magyar kétnyelvű adásvételit, ami már megfelel a fenti Totalcaros cikkben említett új kritériumoknak? (állampolgárság , személyazonosító okmány tipusának megjelölése külön rovatban..)fekzoo@gmail.com
szerintem vmit össekombinalhattam. Nemeteknel szamit, hoyg tandem vagy forgoharomszoges. ök ugye a regi szgk jogsival vezethetnek 7,5T tgk-t + ca. 5T 1 tengelyes futot
A 2. pontra hol találsz törvényt? Össztömeget néznek, lehet akár 3 vagy 4 tengelyes is. Bár nekem van E kategóriám, mikor vizsgáztam akkor kiváncsiságból rákérdeztem az oktatónál, nincs ilyen törvény magyarországon amit írsz.
Szerezz be eltünő tintás tollat, én mindig azzal töltöm. Nem szabad nagyon nyomni ha írsz vele, ha meg hazaértél alámelegítesz óvatosan, eltünik a tinta és mehetsz vissza :) legjobb
de tuti, hogy nem fogom magam sargaval szivatni... ha van meg rajta muszaki akkor rakok ra rendes nemet rendszamot. az is meg van 1 honapra 120-130€-bol (es akkor egy honapig furikazhatok vele)
"Persze milyen jó volt, amikoir biankóba' lehetett kapni a sárgához a papírokat"
en most husevt elött itt biankoban kaptam. mivel mar kesesben voltam melobol ezert nem is töltöttem ki. persze, hogy hivott delutan roman haver, hogy kene az utanfutom, hogy hurcolja a kulonben mukodo kocsijat Stuttgarton belul (es mivel nincs E-je, ezert tudom mi lett volna a kovetkezo kerdes)... hogy hogyan oldottuk meg... (mondjuk 3km-rol volt szo)
1, tandem tengely egy tengelynek szamit! ==> ha az ösztömeg stimmel, akkor nem kell E
2, ha stimmel az össztömeg, de valos 2 tengelyes (tehat kormanyharomszöges), akkor sem vezetheted E-nelkul (bar ilyen utanfutot elöben meg nem lattam...)