Nem probléma. Először szerzek egy csippet. Még ez lesz a könnyebb része a dolognak, aztán már csak azt a nyolc másodpercet kell lefaragjam. Nem lesz könnyű megdönteni azt a 42,4 átlagot. Lehet kicsit fájni fog, de megéri.:)
Reggeli Jani-hegy kimaradt. Időben elindultam, de 5km utána meghalt a hátsó kerekem. Nem zárt a racsni, vagy valami ilyesmi, így nem működött a hajtás. Hazarollereztem és bedobtam a másik kerékszettet, de már csak a munkába bejutásra maradt idő :)
Próbáltam nagyon amatőr módon, rögzíteni a fogaskereket a küllőhőz, de nem volt alkalmas eszköz, így nem lettem fixis ma sem :)
Frissítési lehetőség a Szentpéteri I.A dűlő (ezt se tudtam, hogy így hívják) A betűjénél, ha sikerül ellógnom a vasárnapra esedékes melóból. Szerintem sikerülni fog.
"Indulok."....ez rendben is van , de egy ASE szinekben induló, mi a tökömet keres a Gruppetto fórumon ?? Én viszont minden szurkolást szivesen fogadok, nem az első 200 méteren, hanem az utolsón !!! :) Pont Tőled kaptam tavaly Tarjánban egy olyan "gyerünk Lacit " , hogy csak hangot hallottam, de látni nem láttam kitől, épp halálomon voltam, de ilyen drukkolás mellett nem adhattam meg magam...utólag is köszi..... Sajnos már kevesen versenyzünk "csapat mezben"....
Ki tervez a tahi időfutamon indulni? Merthogy én szívesen biztosítanék frissítőpontot a rajt/céltól kb 200m-re. Ha még mindig havazik, van cserépkályha...
Joe barátunk is jönne, és már kiszámolta, hogy ha a feleségével tandemen indulnak, ők lesznek a leggyorsabbak. Tandem nevezhet?