Ezt írja ki a telepítő második CD-je. A terméket az ötszázhetvenhatban vettem és egyszer telepítettem eddig, és nem értem a hibaüzenetet. Segítenétek nekem?
Tudnátok abban segíteni, hogy honnan tudnék letölteni Malév festésű Boeing 777-est az FS2004-hez? Tudom, hogy kissé fantasztikusan hangzik, de ha 747-est sikerült találnom, akkor talán akad valahol egy ilyen modell is. Ja, és modellel együtt kellene, nem csak texture. Előre is köszönöm!
Segítségre lenne szükségem.....biztosan belefutott már valaki de mivel én csak most kezdtem komolyan foglalkozni a 2004-el akadt némi problémám. Beszereztem a Saitek switch paneljét de nem igazán sikerült tökéletes működésre sarkallnom. A gyújtáskapcsoló nem úgy működik mint kellene és a de-ice kapcsoló egyáltalán nem működik. Letöltöttem hozzá a dowson oldalról a progit azzal sem lett jobb ráadásul minden indítánál külön kell bekapcsolni a Start oldalon. Ha valaki tud erre megoldást írjátok meg lécci. A másik amit nem sikerült beállítanom az a sugárfordító. A Pro quadranton adja magát a lehetőség hiszen ha teljesen lehúzod a gázkart egy kapcsolóba fut ami lehetne akár a revers bekapcsolása is. Egyébként minden tanácsot örömmel vennék. Előre is köszi.
Most kezdeném a szimulátorozást. A neten néztem a Flight Simulator 2004-et és a Flight Simulator X-et. Kérdésem, hogy mi a külömbség, melyiket érdemes megvenni. Árban csak 2000 a külömbség tehát nem számit. ill olyat is láttam, hogy "FS X Pack Accelence"
Esetleg van ezeknek magyar nyelvű válltozata?
A 2004-et már láttam valakinél a X-et még nem. Amit láttam abban a táj nagyon gyenge volt szinte mindenhol egyforma épületek, a nézetek is csak 4 féle. A X ennél többet tud?