Nem vitatkozni akarok veled,de pár Peugeot,Citroen szervizbe vittem ki külön adaptert amivel az új fajta inteligens kerék szelepeket tanithatják fel.Tudom mivel próbálták ki mind az Actia gyártmánya volt.Nálam hagyta a forgalmazó mert este tudott jönni,és akkor már nem voltak bent a szervizekbe.Actia termékeket ismerem nekem is az van,söt a szelep tanitó is megvan hozzá,és elég sokszor mentem a Cverencz Janival bemutatni mit tud a MultiDiagActia,és a külön kiegészitöi.Fiatnak is az Examinert,a Mitsubisinek a Mut-III-at,söt ha bejelentkeznék befizetném az éves dijat akkor a BMW-Fiat stb az Actia teszteren kereszül tudna csinálni gyári diagot interneten.
Egy intérfésszel működik mind a kettő, de a peugeot és a citroen külön szoftvert használ. Lexia szerintem a citroenes szoftver neve, nem pedig az interfészé.
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Peugeothoz diag-ot?Multis nem igazán érdekel csak akkor ha jó az ára.Olyanra gondolok mint a (VCDS ,OP-com).Hivatalos kellene, klón nem kell.
AZ tény hogy amig melegszik tuti sokat kap ergó ezért akkor büdös lehet.
De rajta volt a gázelemző, és mikor beálltak a jó értékek akkor is eléggé büdös volt..
Elég hányinger szaga van ezért zavar, és lámpánál rendszerint, megállok, és látszik hogy a kocsi mellett terjed előre a pára ablak magassában, még el nem éri a orrát és szépen bejön nekem.. de tolatáskor is elég gáz..
.. barátom 3000sor 6ja, csoportos befecsivel, lambda és kat nélkül, sokkal kellemesebb... szóval nemtom. miért ilyen.. biztos keletkezhet olyan gáz benne amit nem is mérünk és szaga van..
A lambdaszondákról való írásodból már sokat tanultam.
Érdekelnének a katalizátorok is.
Ezek az utángyártott katalizátorok már fillérekért kaphatóak, tehát nem lehet bennük sok drágafém. Kiváltották valamivel, ezeket az anyagokat, vagy egyszerűen kispórolták.
Még mindig az jár az agyamba hogy a gyári katalizátorral jó lenne, mert mikor megvettem és az volt rajta szerintem jó volt. Utána sajnos a tuning áldozata lett a kipufogó rendszer.. később kapott univerzális katokat, de valahogy nem az igazi, engem zavar a szaga. Bár a zöldkártyán átment vele az NKHnál is.. és most is elfogadható értékeket produkált.