Keresés

Részletes keresés

mydanone Creative Commons License 2013.03.19 0 0 382

:DDD

Vizuális típus vagyok.... előttem van, ahogy Vivi szép lassan lecsordogál, ahol említed, de sajnos az is, hogy egyszerre 100 Ritával van tele a kecó :D nem tudom, melyik lenne a "jobb"/"rosszabb"... :/

Előzmény: Nikol0981 (375)
Robca25 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 381
Egyik haverom volt barátnője a 3.fordulón is átment a castingon, így néhány hónapon belül akár képernyőre is kerülhet.
Előzmény: Nikol0981 (378)
Nikol0981 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 380

Szerintem még mindig több az életszerű dolog, mint pl. a BK-ban, ahol mindenki beállított hajjal és besminkelve kell ki reggel az ágyból, öntönybe járnak, Klaudia otthon is kosztümbe nyomja, plusz mindenki mindent a Rózsában intéz: reggeli,ebéd, ott vásárolnak stb.

Itt legalább a reggelek tényleg reggelek, kócos haj, köntös, fogmosás, látunk 1-2 embert munkába menni, a BK-ba még azt sem nagyon:D

Előzmény: dororo (376)
Robca25 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 379
Amennyire naiv a Zsófi néhány hét és megbocsát Anikónak. Anikót nem fogja kirakni, mert a legnépszerűbb szereplők egyike. Egy darabig még szenvedni fog szegénykém.
Szandi egyáltalán nem szép szerintem.
Nikol0981 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 378

Több fordulós casting volt az állandó szereplőkkel, mire végleg ki lettek választva. Nem az epizódszerepelők. Ők külön ketegória. Nyilván van olyan, akinek van RTL-es múltja, de azért nem mindenkinek. Na meg, lehet jelentkezni is, hirdeti az RTL.

Mivel ez egy sorozat, és ugyebár tudjuk, hogy Anikó kicsoda, elég hülyén vette volna ki magát a dolog, ha átnevezik mondjuk Mari-Tercsinek :D

Kénytelenek voltak meghagyni a rendes nevét. A többiek ebból a szempontból lényegtelenek, meghát mégis eljátszott dolog, szerintem jó, hogy nem az igazi nevük maradt.

Előzmény: Törölt nick (363)
dororo Creative Commons License 2013.03.19 0 0 377

Áááááá! Akkor megint jöhetne a "kirittyentettem magamat Úrnaptyára" öltözékű melós dugulást hárítani....

dororo Creative Commons License 2013.03.19 0 0 376

Ma elhangzott egy életszerű mondat: "Kell valami a boltból?" Nekem hiányzik az életszerűség ebből a sorozatból (pl. laptop-számítógép, influenza (ha már ott is tél van), vagy valami kisebb nyavalya (akár egy fogfájás), bevásárlások, újságolvasás, tv-nézés (jó erre már volt példa)... stb.)

Nikol0981 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 375

Hát én ezek után nem csodálom, hogy Anikó igazából elájult egy jelenet között és a kórházban kötött ki. Amennyi vitát és konfliktust el kellett játszani, rengeteg feszültség gyülemlett fel benne. Na, ez az, amit elvileg tanítanak a színművészetin, kezelni a szervezetedet suínészkedés közben, hogy ne menjen az egészség rovására.

Én komolyan sajnálom most Anikót. Amit ettől a riherongy Szanditól is kapott...Lófi meg igazán koppanhatna már, pláne, ha megtudja, hogy kis droid Vivike gruppenezett a fürdőbe a Pinamágnessel. Kíváncsi leszek, hogyan nyerít fel, na és szegény Marci ha megtudja...mondjuk érik már egy Kristóf-Marci bunyó:D

Ezt a Vivient le kéne húzni a retyón úgy, ahogy van. Komolyan mondom, inább százszor a Rita, mint ez...

Robca25 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 374
Joe helyébe, én nem engedtem volna beköltözni a Vivient a múltkori balhé miatt. Van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig fog ott lakni.
Ritát egyre kevesebbé bírom.
Anikó a padlón van, de talán meg is érdemli, azért amit tett.
Samandra Creative Commons License 2013.03.19 0 0 373

Köszi, jót nevettem ezen, mikor elolvastam :D

Előzmény: afazekas81 (370)
Samandra Creative Commons License 2013.03.19 0 0 372

Na de ő Marci hugicája és Rita is nyal neki, Zsófi meg addig nyugodt, amíg Anikó szobája ki van adva másnak, szóval be van védve :) És Lalinak meg tetszik... Én be sem engedtem volna a lakásba azok után, amit előzőleg mutatott a repertoárjából :)

Előzmény: dororo (368)
mydanone Creative Commons License 2013.03.19 0 0 371

Hár gyerekek…. komolyan nem bírok kommentárt fűzni ehhez a mai részhez…..

Egy innovatív meglátásom viszont volna: Vivien arca mégsem annyira gáz (most láttam telibe, amikor nyilatkozott a hülyeségeiről), kivéve a szája, az továbbra sem tetszik, a fogait nem említve, a mosolya meg egyenesen undorít, de ízlések és pofonok, szeresse, aki akarja :) Részemről a szemeit még úgy-ahogy vállalhatónak vélem, de..... "........."

Minden egyéb történésről ez a véleményem: no comment.

A tieitekhez hozzászólva:

fortune hai

:D bezony, ha mi írnánk a forgatókönyvet ;)

én amúgy inkább egy másik régi exet szedtem volna elő, azzal is gyarapítva a bonyodalmakat :) (nem egy friss, kristóf féle exet), de a parlamentes ötlet se rossz :D

derek

hja, ez így megy manapság, az ember megy, lát, győz… mint a mesében :) ez így tényleg tök valósághű…

Azt viszont kifejezetten várom! (új cél, amiért nézem ezt a trutyit), hogy Zsófi kibéküljön krisztofóróval, és az újra bevállalja Vivient :D Az arca – Zsófié – ha lehet, még torzabb lesz a ténytől :D Ez megéri a várakozást, de komolyan! (azt azért meg kell hagyni, Zsófi-karakter is remekül hozza a butaszerelmesnaivliba formát, ahogy az a forgatókönyvben meg vagyon írva)

Amit Ritáról gondolok, az nem nyomda/monitorképes….

Samandra

Ezzel egyetértek, bő komment nélkül: még a hó olvadásában is több a romantika, mint amit az utolsó képsorok tükröztek.

dororo

Veled is egyet kell értenem :)

Mindkét hsz-edben.

afazekas81 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 370

Viviennek csak a teste gazella, a feje valami makákó!

Előzmény: Samandra (366)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.19 0 0 369

Perpillanat van hét női szereplő, abból egy még gyerek, kettő aránylag normális, a maradék négyről pedig ilyen-olyan okokból kifolyólag inkább ne beszéljünk. Jó arány.:)

dororo Creative Commons License 2013.03.19 0 0 368

Az ilyen viselkedés megengedett a lakóközösségben??? Ezért nem kell mennie?? Nem első húzása...

Előzmény: Samandra (366)
dororo Creative Commons License 2013.03.19 0 0 367

Akármilyen szemét alak a Kristóf igazat adok neki abban, hogy nem barátok azok, akik kitették az Anikót a lakásból se szó se beszéd, és nem hallgatták meg, nem adtak neki esélyt. A barátok meghallgatják és nem csak ítélkeznek. Tény és való, hogy aljas és gerinctelen dolgot tett Anikó, de ez akkor se így működik. 

Samandra Creative Commons License 2013.03.19 0 0 366

Jajj, de remek volt a mai rész :D

Vivienn rázta egy kicsit a hátsóját és egyből felvették :D A záró jelenetek meg egyenesen üvöltöttek a romantika hiányától :D Ez aztán a szerelem, még szinte össze sem ért a csőrük, már tépték lefele a ruhát a másikról :D Példás :)

Vivienn pedig hozza továbbra is a formát, ahogy az előzetesből láthattuk. Haza viszi a munkát, ám lehet a túlóra jól kifizetődő, különösen, ha összeköti a kellemeset a hasznossal ugyebár ;) Remélem nem sokáig mutogatják a gazella testét :D

derek Creative Commons License 2013.03.19 0 0 365

Itt mindenki olyan könnedén gondol egyet és felköltözik Bp-re. Mintha ott lenne a a kánaán. Csak tudnám ,miből fizetik az albérletet. Pl. Hanna is csak lazán elköltözött? Vagy annyi zsebpénzt kap , hogy futja lakbérre , számlákra, kajára?

Már várom , hogy mikor derül ki a Vivien-Kristóf dolog. Na , akkor fog igazán megnyúlni Zsófi arca.

Rita meg a leggusztustalanabb nő az egész csapatban.

fortune hai Creative Commons License 2013.03.19 0 0 364

na, már nemcsak barátnők voltak Anikó és Zsófi, hanem egyenesen a legjobb barátnők. még néhány rész, és kiderül, hogy testvérek, majd egy hollywoodi csavarral az, hogy ugyanazon ember különböző énjei, amikor megalakítják a Harcosnők Klubját.

Marci pedig gondolom azt várta, hogy a Parlament valamelyik nem használatos termébe fog ideiglenesen bekéredzkedni Anikó.

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.19 0 0 363

Szívesen!

Szerintem is volt casting, vagy szerepeltek itt-ott (vv, csillag születik, gyanú árnyékában, modellek stb.)és meghívták őket. Amúgy miért nem maradtak a sajátnevüknél, ha már Anikónak maradt az eredeti neve?!

Törőcsik Dániel (Kristóf): modell

Bartha Tímea (Rita): modell

Kamarás Norbert (Lali):a való világ 4-ben a tesvérek kategóriában indult.

Polyák Rita 24 éves (Regina): 2007-ben a csillag szüleikben szerepelt és a döntő előtt esett ki, és a gyanú árnyékába is. Színázakban játszott korábban.
Szarka Sára 18 éves (Hanna): gyanú árnyékában
Kovács Dóra (Zsófi): modell, régebben hip-hop-ot táncolt

Vinklmann Gréta 19 éves (Vivien): szexológusnak készül.

Kolozsváry Zsolt 29 éves (Marci):róla semmi infó, csak, hogy 2 gyerek születet két anyától.

Varga Miklós (Joe): a valóságban is ült börtönben, róla sem találtam semmi infót.

Nádai Ankiót nem kell bemuatani.

dororo Creative Commons License 2013.03.19 0 0 362

Köszönöm!!

Előzmény: Törölt nick (347)
-kozi- Creative Commons License 2013.03.19 0 0 361

Biztos volt casting.

Szokták mondani ha a mellékszereplők pl a "Gyanú Árnyékában"-ból valók. Pl. asszem Marcinak az a gazdag női megbízója, Lali anyukája stb  De ezeket nem mondom tutira.

Előzmény: mydanone (360)
mydanone Creative Commons License 2013.03.19 0 0 360

Köszi, már világosodik a helyzet :)

Joe, nekem is túl semmilyen karakter eddig, aztán ki tudja még, mit hoz a jövő :) Szerény véleményem szerint hosszú listát tudnék írni, kinek osztogathatna máris egy-két pofont az eddigi részek alapján....

Amúgy szerintetek honnan szedték össze ezeket az embereket? Pl Vivit? Az utcán szólították le, vagy hogy? Volt valami casting? Oké, hogy csomóan már szerepeltek itt-ott, de a mellékszereplők mindegyike csak nem.. Vagy mégis?

Előzmény: Nikol0981 (359)
Nikol0981 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 359

,,Marci nem tudom, ők már a történet szerint régebb óta élnek egy albérletben? És csak most jött rá Rita is, hogy bele van pistulva a pasiba? (most: értsd amióta vetítik). És nem is tett érte még eddig sosem semmit? Hááát.... Akkor meg már rég beletörődhetett volna, hogy Marci magasról tojik rá"

Rita az egyik legrégebbi lakó, és a story szerint évek óta szerelmes Marciba. Ezért is volt kibukva, mikor megtudta, hogy Anikó az első szerelme volt. Addig semmi baja nem volt a csajjal, de onnantól ellenség lett, és ott tett alá, ahol tudott. Egyszerűen elfojtotta magában, mit érez, Maricnak ez meg nem tűnt fel, csak ő is most kezd ráeszmélni, hogy mégsem közömbös neki Rita (lásd tegnapi előzetes, milyen féltékenységi roham jön rá)

Előzmény: mydanone (345)
pancer1 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 358

Joe papát egyszerüen csak megváltoztatta a sitt, de rendesen. Talán még keletifilozofál is, de átesett vele a ló túloldalára, az biztos.

Előzmény: Samandra (354)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.19 0 0 357

Elvileg ma folytatják a balhét, kiváncsi leszek, a tegnapi részt addig félálomban néztem, amíg el nem kezdtek Győzikét megszégyenítően ugatni egymással a lányok, főleg a Lópofi. Ha ma összehoznának valami iszapgyűrkőzősdit meg vizespóló versenyt, akkor talán még értelme is lenne a károgásnak.

Előzmény: pancer1 (352)
Nikol0981 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 356

Egyetértek. Lófi már nagyon idegesítő. Ennyi erővel ő sem egy szent, nem tudom melyik a jobb példa: az, hogy ő már huszadjára csinál hülyét magából azzal, hogy folyton ő kér bocsánatot a pinamágnestől, aztán vissza is fogadja.

A többi lányt sem értem, iszonyúan zavar, hogy beleugatnak olyan dologba, amihez igazából nincs is közük és pálcát törni könnyű így.

Most nekem Regina se szimpi, olyan volt mint egy napraforgó: arra hajlott, amerre a szél fújt. Hányás. Tényleg nem volt helyes, amit az Anikó tett, de most sajnáltam, nagyon.

Előzmény: pancer1 (349)
Nikol0981 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 355

Múltheti nézettségi adatok:

Eredményesen zárta a hetet nézettségben a kereskedelmileg fontos célcsoportban végig nyert, teljes lakosságban is megverte szerdán az ÉNB A családi titkokat!

Ha ez nem lett volna elég, már a milliós határt is átlépte, egészen pontosan 1.002364 néző követte a legnézettebb adást!

Összesítésben a teljes lakosság körében a 12. helyen zárt, a kereskedelmileg fontos célcsoportban pedig a 9. lett!

Samandra Creative Commons License 2013.03.19 0 0 354

Mondjuk Joe karaktere nekem kissé fura. Nem nagyon ismerek olyat, aki ült bármiért is (egyet leszámítva, rablásért 2x is elkapták, de amúgy maga az ember is olyan, hogy nem ér fabatkát sem és nem hogy jó irányba változott volna, hanem amint kijött azon volt, hogyan lehet hasznosítani a bent kötött barátságokat). Számomra talán épp ezért is furcsa, hogy Joe szinte minta polgár, higgadt, összefog egy csapatot, teljesen "megjavult", mindent megbánt, stb. Lehet van ilyen is, nekem akkor is furcsa egy picit. Nekem hiányérzetem van, legalább néha lehetne 1-1 enyhébb stiklije :D Mondjuk bevallom, a Hannával lelkizős részeknél annyira nem ittam magamba az infót, így nem vágom miért is ült és mennyit, de most kijött, összeszedte magát, jól megy a vállalkozása, fenntartja azt a hodályt és összetart egy csapatot, mellesleg igyekszik minta apa(?) lenni. Nekem így valamiért unalmas a karaktere, fel sem tűnne, ha nem lenne :)

Előzmény: pancer1 (351)
Samandra Creative Commons License 2013.03.19 0 0 353

ezen besírtam xD

"Joe olyan kitekeredett fekvőtámaszokat csinál, hogy a Pető Intézet már nyúl is a telefonhoz a receptért, de Rita se sokkal jobb, úgy tűnik, a melleit bent felejtette valahol, mert az a rohadt póló sehogy sem akar dudorodni."

hogyvoltos taglalás :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!