Egy kis segítség kellene, hátha lesz valakinek ötlete. Kellene egy jó esküvői fotós belső helyszín Kerepes környékén.
Megkérdeztük a gödöllői kastélyt de nem volt szimpatikus az óránként 22eFt-os ár és az, hogy mindössze 3 helyszínen lehet fotózni. Barokk előtér, lépcsőforduló, diszterem. És mindezen helyszíneken is csak úgy, hogy közben a látogatók is sétálgatnak, tehát zavarhatnak. Persze így is lehetne fotózni, de így már nem ér meg 22eFt-ot. Főleg, mert könnyen lehet belőle 44eFt... Szóval elvetettük a helyszínt.
Ezért keresünk egy másikat Kerepes 30 perces vonzáskörzetében. De jelenleg ötletem sincs. Külső helyszíneket már kiválasztottunk, de március végén elég necces volna csak külső helyszínt választani.
Szóval ha van valakinek ötlete, megköszönném a segítséget...
Sziasztok! Annyira izgatott vagyok már most, pedig csak fél év múlva lesz az esküvőnk. :) A barátnőkkel karöltve tervezgetem a nagy napot, és most jutottunk el a fotózás kérdéséhez. Mi olyat találtunk ki, hogy spóroljunk, nem megyünk különleges helyszínre, hanem otthon fogunk képeket csinálni, előre vetítve házaséletünket, csinálunk jó pár vicces és komoly beállítást is (pl. konyhában, nappaliban, de mindezt művészien megcsinálva!) Szerintem nagyon klassz lesz! Viszont amíg kutatgattam a neten, rábukkantam egy jó kis játékra is! Csak az eljegyzésetek történetét kell megosztani, amit már biztos ezerszer elmeséltetek :D De titkon remélem hogy a miénk lesz a legérdekesebb: https://www.facebook.com/eskuvo.by.KE/app_345438412209047
Ez tetszik. :) Néhány bajai kép, ha más is keresne helyszíneket:
A Türr emlékmű felé a Sugovica és a Duna összefolyásánál (1-3) A Főtér és környéke (4-5) A kikötőnél van egy jó lépcső (6) De a vasútállomáson is szívesen fogadják az embert (7-8)
Plusz még ezer más szebbnél szebb hely, ez csak ízelítő. :)
Augusztus 22-én Baján fogok majd fotózni. Esetleg valakinek van tapasztalata az ottani házasságkötőről, pár helyszínötlete a portréfotózásra? Előre is köszönöm! :)
Násztutasokat kell fotóznom most szombaton Balatonfűzfőn. A házasok külön kérésére valami romantikus helyen kellene csinálnom egy sorozatot, pl. tópart, kikötő... A gond az, hogy nem ismerem a környéket. A megrendelők sem, mert csak odautaznak :( Szeretném segítségeteket kérni az ügyben. Nagyon köszönöm. Mail címem publikus. Üdv. Daniel
Szerintema fotósok 90%-a örömmel fotózna ilyen időben,kérdés a párook mikor lesznek olyan fesztelenek, hogy egy ilyet bevállaljanak,magyarhonban szerintem 10 év múlva sem...