Ha a keretre értetted, akkor egyetértek. Nem láttam hivatalos adatokat, de ránézésre igen sokat robotolt fel és alá, nem is ügyetlen, nem árt, ha van egy ilyen játékos.
Ugyanígy Bödének is helye lenne a keretben, mint Szalai alteregója (hogy bozsikosan fogalmazzak).
Már megint tökéletesen egyezik a véleményünk, ami akár aggasztó is lehetne. Jó kis "véndiák", ez a Mészáros és ha a bundavád és eltiltás ellenére is tudja ezt hozni az azért valami . Belenéztem a rangadóba : ezt a Monizt akár tegnap előtttől lehetne kapitány . Márcsak művészi szempontból is jobb lenne egy Moniz skicc, mint egy Egervári grafika. Ugyanakkor ez a beneluxból visszajött újpesti Simon gyerek olyan szélső, akinek helye lenne a válogatottban.
Indoklás: ritka gyenge hét volt és Dzsudzsáknak is akadtak már jobb meccsei, mint a Lokomotív elleni 1-0, és az itt összehozott jó beadások. Most azonban úgy alakult, hogy ez is elég volt a győzelemhez.
nem tudom ki vagy, de a barátod biztos nem mert általában véve elég faszfejnek tartalak. nem beszélek semmiről, csak kérdeztem valamit, előzményt sem olvastam, nem érdekel :D
Amúgy elég jó rangadó volt. Sok néző, király hangulat, helyzetek, szép gólok.
A légiósok vitték a prímet, ami persze nem tökéletes állapot, de az feltétlen örömteli, hogy most már ilyen Leonardo-kat is be tudunk vonni a bohóc ligánkba.
Szerintem Mészárossal sincs gond. Sőt, nem kis szerepe van abban, hogy Juhász kipukkadása után sem csuklott össze a védelmünk. Inkább az az idegesítő, hogy az állítólag fantasztikusan fejlődő utánpótlásnevelés mellett tavaly egy 32 éves játékos volt a legjobb újoncunk.