szia nekem van jhonson-6 komplet hütés elátó rendszerem vízkerék ékel, ház, alata lévö lemezel, és hozzá a rézcsö tömitésekkel igaz bontott de reális árért eladó ha érdekel
Azóta sikerült leoperálni a kipufogót. Sajnos a tömítések nagyon gáz állapotban vannak, szóval ha van valakinek elfekvőben arra örömmel lennék vevő! Főleg a kipufogó edény két tömítése érdekelne...
kis segítséget szeretnék kérni. Nemrégiben vettem került hozzám egy 1970-es Tümmler motor. Szétszedtem, nézegetem, ami a legrosszabb állapotban van rajta az a kipufogó tömítése. Ez inkább kokszos olajsárból áll ennél a motornál... Honnan lehetne tömítést szerezni? Vagy... miből lehetne csinálni? Mert amúgy egész csinos kis motor, sajnálnám, ha emiatt nem tudnám használni...
Illetve a másik kérdés: lehet hogy nem ártana lassan dugattyút gyűrűzni sem. De ahogy néztem, mielőtt a hengert le lehetne húzni, előbb a kipufogó rendszert kéne levarázsolni. Namost, mivel találtam normál egyhornyú csavarokat és 4 db anyásat is a kipufogónál, gondolom, hogy valahol arrafelé kéne kereskedni...? Valamilyen robbantott ábra vagy ilyesmi létezik a Tümmlerről?
üdv! van valakinek johnson 5hp bontva rövid csizmás alkatrész kéne tipust egyeztetünk, ha van hátha kompatibilis, nekem tengely kéne mivel le szeretném rövidíteni a csizmát , meg vízpumpa ház is jól jönne. vagy valaki tud olyat aki bont. elöre is köszi
Bocsánat mindenkitől, nem vok topiktag, de szeretném megosztani ezt:
Ezek vízálló és UV álló laminálással ellátott matricák. Már 3 éve, hogy az elsőt felkasíroztam az első Tomosra és tökéletes a mai napig. Nem fakul, nem válik le. A képen láthatóak bármikor elérhetőek a feltüntetett árakon (plusz posta).
Nincs véletlen a gyűjteményedben egy öreg Johnson/Evinrude V4 vagy sor3 65-85lovas vagy több, felújítandó, papírtalan de nagyjából komplett motorkád? 3 hengeresből elég lenne egy fűzött blokkocska...
Vagy ha más tud ilyesmiről kérem jelezze egy mailban. Köszönöm.
Szerintem is változott pár éve az arany ászok íze. én nem igazán iszok semmit, csak néha meleg nyári napokon ilyen citromos HB-t. Csajom egri, a családja borászkodik, de hát a bort sem szeretem ahogy a töményeket sem, maximum ritkán koktélban. sörhasat sem szeretnék:-)