Sch, nincs meg véletlenül CD-n a Rádiótechnika 1978-79? Valakinek odaigértem Gschwindt Bandi egyik cikksorozatát, de nekem csak papíron van meg és lusta volnék szlennelni...
Rendezvény nem lesz... Ez a múltkor is úgy volt, hogy én már ott voltam jóval előtte, és aztán beestek, akik jöttek, én foglaltam az előre lefoglalt hosszú asztalt. Aztán amikor már együtt voltunk, ettünk egy jót.
Délután félhárom-háromra van célozva a fő időpont, pluszmínusz annyiamennyi.
Nem kell jelentkezni, ha beesel, megismersz minket, jobbra leszünk. Ha nem ismersz meg, a te bajod, de én megismerlek, vén rókavadász!
Sajnos házon és magamon kívül voltam. Nincs ki elvigyen, így nem kóstolhatom meg a jó borocskát. Azért még gondolkodom, lehet hogy elmegyek busszal. Nem tudom hogy bírom, 30 éve nem utaztam se vonattal, se busszal. Ha még OKÉ a jelentkezés, akkor megyek, csak pontos időpont kellene mikor lesz a rendezvény.
Itt nem termett rózsát a türelem, nem jelzett vissza senik. Akit elértem a sávban: Szabolcsnak jó, jotiknak jó, nekem jó, funker44 majd szombaton nyilatkozik.
Olyan délután három körül, mint a múltkor, jó lesz? Akkorra lemegy az ebédelős boom.
Az ott levő címre küldtem a mailt. A rendelés előtt le akartam tisztázni hogy a családi béke érdekében ne utánvéttel,hanem utalással tudjam az árat kiegyenlíteni.
Sziasztok! Azután szeretnék érdeklődni hogy kinek milyen tapasztalata van a DunaX antennák gyártóival.Működik még ez a kft?A weblapjukon 2006-os fotók vannak,nem nevezhető frissnek.Szeretnék tőlük rendelni egy GPN4B - 4 sávos GP antennát,pár napja írtam nekik egy e-mailt,de eddig válasz nem érkezett.Lehet hogy már csak a weblap él?
Én ebéd után néhány napra Esztergomba költözöm, nem lesz netem. Legközelebb péntek este lesz lehetőségem benézni, addigra majd eldől, jó-e mindenkinek.
Azon a héten nekem a 14. nem jó, elég sok áramot el fogok pocsékolni :-). Hosszú hétvégén szintén. A rákövetkező hétvége szintén foglalt, de ha 2-3 nappal előbb ismert a hétköznap, akkor OK. Lőjünk be egy fix napot :-):-).
Már hatan-heten vagyunk megint a Matróz-partira, amit a márc. 11-ével kezdődő csonka hétre próbáljunk meg összehozni? Nekem a 15-16-17 ünnepi hétvége nem jó, félig-meddig rádiós elfoglaltságom lesz akkor. Az utána következő hét is jó nekem, ill talán mindenki nevében mondhatom, akik eddig jelentkeztek, mert csaknem mindenki vén f@ß, kivéve persze az xyl-eket.
Én tényleg, komolyan kalapot emeltem! Láttam már közelről néhány műszert én is, de ezzel én nem tudtam volna mit kezdeni. Mégegyszer, teljes komolysággal emelem kalapom! Ez már nem javítás, hanem restaurálás volt a javából.