Szia. Bocs, ha nem voltam érthető. Én ránézésre az alábbi linkeken ugyan azt az órát vélem látni, azonos árakon, de a - tán katalógusszám? eltérő. Tudni szeretném mit jelent a számsor, ill. hogy különböző órákat avagy sem.
Üdv! Egyszerű vásárlói kérdésben kérem a segítségeteket, mivel magam nem tudom a választ. Órát vennék magamnak. Kinéztem egy típust, de azonos ár mellett eltérő adatokat találok a típusnév után, melynek nyilván van jelentése. Jelentősége is van? - azon túl, hogy természetesen érdekel, hogy mi mit jelent.
Eladásra kínálom a következő szép darabot: Tissot PR 516 1971-ből. Acél tok, plexi, ritka számlapos verzió: aranyszínű logó, mutatók, indexek, Tissot 781-1 werk, hibátlan ketyegés, Rios kaluga mokka bőrszíj, 34/36X40 mm.
Ára 19900 ft, de szívesen cserélném kb. 20-60000 ft-os nagyságrendben (Tissot, Certina, Atlantic, Poljot, hasonlók), megegyezés szerint, természetesen akár ráfizetéssel is. E-mail: desske73@gmail.com
Eladóvá vált egy Police Twingear karórám amit 2010 karácsonyán kaptam. Az órát körülbelül 1 hónapig hordtam, nem tetszett igazán, aztán be is került a fiókba.
TULAJDONSÁGOK: KARÓRA
VÍZÁLLÓSÁG50 M
ÓRAÜVEG TÍPUS ÁSVÁNYI KRISTÁLYÜVEG
TOK TÍPUS NEMESACÉL
SZÍJ TÍPUS BŐR
SZERKEZET KRONOGRAF
Dátumot mutatja, stopper, dual time.
Jelenlegi ára újonnan 70.000 - 75.000 Ft között mozog.
Eladó egy teljesen új, hordatlan panda számlapos EBEL Discovery 1911 chronograph chronometer összes papírjával, dobozával. Még 2 év 9 hónap garancia! Makulátlan! 400eFt
Óraszíj búvárórához is. Nagyon jó minőségű kidolgozás. Teljesen új egy napot sem viselt, eredeti csomagolásban.
Szélesség: 22mm Csat típusa: 316L Stainless Steel Double FlipLock búvár zárszerkezet nyomógombbal Teljes hossz: 180mm Max. hossz: 180mm Min. hossz: 105mm Spring bar (rugós stift) furat átm. (mm): 2,5 mm (a két stift mellékelve)
Tömör forgácsolt end-link Anyag: 316L rozsdamentes acél Nettó Tömeg (gramm): 125 g Beállítás módja: Csavaros fix link + 3 Mirco lyuk típusú állítási lehetőség
Kérdezni szeretném,hogy valaki tud olyan oldalt ahol drága karórát lehet eladásra meghirdetni?Természetesen olyan kellene ami azért benne van a köztudatban tehát elég látogatott.Szerintetek a chrono24 milyen oldal?Valaki adott már el ott,tapasztalat?Egy Blancpain-ról lenne szó egyébként.