Amit írnak a hátsó menesztő(szivacsosnak írt bizbasz) problémáról,hogy amiatt állt 1 hónapig szervizben,bagatell...barkácsoló kedvű vagyok,nem állíthat meg ilyesmi:))
Attól"félek",ha rákapok a 4t-re,más nem is köll majd:)))
lógtam a neten és láttam az olcsó 4t segédmotor témában nyüglődsz már egy ideje
én tavaly nyáron vettem sherpát használtan. le volt lakva, szereltem rajta pár napot, 80-ban megállt minden, a tavalyi fél szezon alatt 30 benzinpénzt takarított meg eddig és miután rendesen összeraktam hibamentes volt az azóta eltelt 1500 km
egyébként most is árulnak egyet 110-ért a hasznaltauton, amit szerintem rákérdezve el lehet vinni jóval olcsóbban, pl 90-ért, meg mikor én vettem tavaly nyáron, akkor is árultak kereskedésben használtat 80-as kikiáltási áron
magába a suzuli rv 125 váz nem minden napi 1973-as ritka darab ,plusza honda cb cj blokk az is értékes van aki hirdet egy rv 90 -est 550 ezerért de ha érdekek anyiért elviheted igaz nem szivesen válok meg töle
Azt megfigyeltem hogy a Panamák jobb oldali deklijén(onnan nézve jobb oldal,ha a vason ülök )kör lap van felcsavarozva ,a Kayaknál meg ovál lapka 2 csavarral egy nagyobb ovál részben.
Más blokk,más gyártó lehet...melyik lehet a jobb???
akor már miért nem épitesz egyet olcsob puch váz kinai blokk a kár 110es. Herotm van mikor oda irják a kinai blokra,hogy honda legaláb anyit irna oda honda liszensz
Ezt a mérést meg egy mechanikus vagy elektronikus korlátozóval át lehet cseszni.Német srácok építenek motorjaikba egy kormányról vezérelhető gombos korlátozó elektronikát,ha leintik őket,csak áttváltja és kész.
szerintem semi gond nem lesz az öszvérel mert már most ugy elenörzik,hogy a kpemeseknél ott az auto proba pad melet a motoré is és ré alitanak kipufogoba szonda tökig gáz és meg méri a loeröt.A kresz elö irásainek feleljen meg