Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Nyakas Jakab Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41288

És még egy apróság. Megnéztem a Thetford Aqua Kem MSDS lapját, hát men túl meggyőző a 2. pontja. Bőr és szem irritáló, rendkívül mérgező a vizi élővilágra.

Forrás: http://www.thetford.hu/letoltes/AquaKemSachets_biztonsagi.pdf

Ezzel szemben a Septonic.

Forrás: http://www.septifos.ro/septonic-termekcsalad_hu.html

Biztonsági adatok

A Septonic NEM tartalmaz veszélyes összetevőket.

Az előállításához a következő alkotóelemeket használják:

• Természetes enzimek, amelyeket a sertések hasnyálmirigyéből nyernek.
  • Pékségben használatos élesztő: saccharomyces cerevisiae (élelmiszeriparban használatos)
  • Kalcium-szulfát
  • Nátrium-klorid
  • Ammónium-klorid
  • Búzaliszt
  • Szennyvízből nyert és mikrobiológiailag kezelt aktív iszap amely 6% nitrogént (N), 2% foszforsavat (P2O5), 4% vasat (FE) tartalmaz

GPS Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41287

"Ezek a lakókocsikhoz való cuccok kész rablások, olyan lehúzás mint a vöcsök."

Én beszélgettem egyszer egy nagyon ismert lakókocsissal. A tulajjal.

Nem írok nevet, mert alapvetően korrekt cég - nem szeretném, hogy lehúzási-példaként maradjon meg a neve.

Szóval a palinak volt egy kis átmeneti "öszinteségi rohama", amiben elismerte hogy néha az áraik eszméletlenek, még ő is szégeli egyik-másikat.

Erre értetlenkedtem, hogy "hát akkor mijafaszért kell ilyen drágán árulni?" - erre megmagyarázta.

Sőt, még pár papírt is mutatott, amit végképp nem lett volna köteles, de hát beszélgettünk, ugyebár. Na attól leseggeltem. Eszméletlen export-árakon érkezik az áru.

Szóval az van, hogy ők nem sokat agyalnak (vagy agyalhatnak) az árakon - mert ami a számlán jön, euróban - azt lefordítják magyarra és ráteszik a megélhetésükhez szükséges hasznot - és így jön ki az ár.

Mondta, hogy van termék, amit szinte beszerzési áron adnak, csak menjen már el egyszer... és sokszor még úgy is a nyakukon marad.

(pl. egy kis levelezőlap-méretű lcd monitor lakókocsiba - kb. 65 ezres (!) áron. A Lidl-be 19.900-ért volt ugyanez)

Erre kérdeztem, hogy hát akkor mi a francért kell ilyet rendelni?

Hát azért, mert ha egy neves, nagy-árukészletű giga-cégnek akarsz a partnere lenni (márpedig ez elől nincs kibúvó) - akkor sokszor azt veszed át, amit küldenek.

Rendelsz 10-20 kurrens árucikket... erre fel azok önhatalmúlag hozzácsapnak még 2-3 olyat, amit Magyarországon soha a büdös életben nem lehet eladni - annyiért pláne nem.

- Lehet reklamálni, lehet visszautasítani - ehhez joga van a magyar kereskedőnek - elvégre egyenlő partnerség van, nem igaz?

- A giga-cégnek meg ugyanígy joga jövőre NEM megújítani veled a partnerségi-szerződést.

Ilyen egyszerű ez a demokrácia.

.

Előzmény: Nyakas Jakab (41286)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41286

Azt írják a cuccról, hogy nem károsítja a lefolyó rendszert, ami ugye gumi és műanyag, akár csak a WC a lakóban. Va egy másik anyaguk is ani Septonic néven fut, ezt ajánlják bio WC-hez.

http://www.nadland.hu/otthon/haztartasi-cikk/septifos-septonic/septonic-500gr.htm

Egy kis összehasonlítás:

Thetford Aqua Kem granulátum 450 gramm 15 zacskó/ 3450 ft, tehát egy adag = 230 ft

Septonic 500 gr-ra azt írják, hogy 76 adagra elegendő. 2990 ft / 76 adag = 39,4 ft 

Szerintem a 39 forintos adagot a házi kutyulással sem lehet felülmúlni. :)

Ezek a lakókocsikhoz való cuccok kész rablások, olyan lehúzás mint a vöcsök. Ha az ember egy kicsit körülnéz, akkor nagységrendekkel olcsóbban vehet meg mindent.

Előzmény: -Kugli- (41280)
GPS Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41285

"...ha 100 embert megkérdezel abból 90 biztos Thetfordot használ úgy a tartályba a lebomlás érdekében úgy a tisztítás végett."

A 80-as években megkérdezték a Merkúr képviselőjét a magyarországi sláger-márkákról, aki azt mondta hogy:

"Az eladási statisztikáik nyomán, Magyarországon a legnépszerübb és legkeresettebb gépkocsik a Ladák ... ezeket követte a Skoda és Wartburg márkák.

A Merkur szerint, teljesen népszerütlenek voltak az Audi, a Ford, a Toyota vagy a Mercedes Benz márkák - ugyanis ezekből egyáltalán nem vásároltak tőlük a magyar fogyasztók."

Kb. így van ez most a Thetford budilöttyel is. Rendkííívűűűűl népszerűűűűűű !!!!!

:-)))).

Előzmény: Törölt nick (41278)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41284

Szia!

Alpvetően a téma az volt, hogy napi használathoz keresett a kolléga szert és nem tisztításhoz, ezért írtam, hogy ne keverjük össze a bolgokat, mert megtévesztő lehet. Igen, amit másodjára ajánlottál az már OK. Az, hogy ki mit használ, nem tudom. Én pár éve szereztem 2 liter anyagot, amiket a TOI-TOI wc-kben hasznának, azóta ezt használom.

Előzmény: Törölt nick (41278)
GPS Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41283

Há' milyen képet raknék fel egy tetves O-gyűrűről? A budim különben is Almádiban van, a tanyahelyen, rajta 2 köbméter kempingcuccal.

Ha te meg tudod mérni pontosan a tiédet, írd meg - oszt ha arra járok, megnézem neked. Tuti van olyan, vagy megközelítő méret - elvégre gumiról beszélünk, nem golyóscsapágyról.

Sőt, az ilyennél még az sem gond, ha keresztmetszetben jó, de átmérőben nagyobb egy kicsivel - akkor vizes késsel, 45 fokban simán ki lehet vágni belőle a felesleget, mert úgy is frankón tömít az illesztésnél.

.

Előzmény: -Kugli- (41282)
-Kugli- Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41282

Nem tudsz róla képet felrakni,mert ennyiért és ha jó bele azonnal vehetnél nekem vagy hármat.

Megyek én is megmérem a budigyűrűt no meg lefotozom.

Előzmény: GPS (41281)
GPS Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41281

"Óvatosan azzal a majd kicserélem a gumit,mert 5 rugónál kezdődik"

Jaaa, hát nem úgy gondoltam, hogy gyorsfutárral megrendelem valamelyik szakcégtől - áhh dehogy.

Ezt már ismerem. Pl a kuktáimba gumitömítést  egy ilyen "szakcég" szerény 44 euro+futár / darab árért ajánlt.

Az én budimban az a tömités egy kb. 80 mm átmérőjű, közönséges O-gyürü. Aki egy ilyen filléres O-gyürüt akar nekem 5 ezerért eladni... na annak én biztos küldenék egy dalt cserébe.

Ezzel szemben van itt egy kamion-alkatrészes bolt ahova Matiz alkatrészekért járok (nem röhögni, bármit meghoznak másnapra, nem finnyásak) és ott van egy többméteres polc csak gumitömítésekkel. Többezer O gyürü is van a különböző hidraulikákhoz, pneumatikákhoz, stb.

Egyszer vettem ott egy ilyesmit, olyan 65 mm körülit, (mintát vittem) - hát ha jól emlékszem 3-400 Ft körül volt, de valami speckó vegyszerálló bla,bla,bla anyagból - amire voltaképen akkor nem is volt szükségem.

.

Előzmény: -Kugli- (41279)
-Kugli- Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41280

Ezt ismerem,tényleg jó szer.

Sajna már elfogyott és azt nem tudom bio budiba használható e.

Egyébként elvben mind ugyanugy mükszik,csak az illat meg a töménységben változhatnak.

ja meg abban hogy környezetbarát vagy nem.

Előzmény: Nyakas Jakab (41276)
-Kugli- Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41279

Jó reggelt!

Óvatosan azzal a majd kicserélem a gumit,mert 5 rugónál kezdődik.Plusz az utánajárás vagy posta.

Nekem is itt pihen két hordozható budi,mert a gumija behalt. Gondolom Te sem akarsz ennyit fizetni érte,amikor 8-10 ezerért újszerüeket kaphatsz.

Egyébként mi is próbáltuk a domestost,hypot. Hát elég durva volt mert alul a csipőspaprika mart szemmagasságban meg a klórgáz.

Az hogy eszi e a gumit nem tudom,de mi sokat használjuk a wc-t és mindenre kicsi nagy dolog néha Boa. Az biztos mind szagos lesz egy hét után.

Mindegyik budifolyadék jó valamilyen szinten,de végül mi is a Thetfordnál maradtunk. Kinek kinek tapasztalata dönt.

Előzmény: GPS (41272)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41278

Szia!

Amiről GPS írt az a lötty a wc-be szintén olyan anyagokat tartlmaz amit nem ajánlatos a tartályba önteni és ezze párhuzamosan a tisztítására sem a legmegfelelőbb.Nem tértem el a témától annyira.Azért ,ha 100 embert megkérdezel abból 90 biztos Thetfordot használ úgy a tartályba a lebomlás érdekében úgy a tisztítás végett.

Előzmény: Nyakas Jakab (41275)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.24 0 0 41277
Aqua Kem Green 1.5 liter

Nagy kiszerelésű, környezetbarát közömbösítő és lebontószer, amely biológiailag lebomló összetételének köszönhetően alkalmas a fekáliatartályok rendszeres gondozásához a hordozható vagy a beépített WC mindennapi használata mellett.
Ez a palack űrméret akár15-30 feltöltésre is elegendő (a hordozható WC, illetve a kazettás WC fekáliatartályának méretétől függően). Hónapokig lehetővé teheti a rendszeres napi használatot, anélkül, hogy a lebontószer készletet pótolnunk kellene.
Adagolása: 150 ml 20 liternyi fekáliatartály térfogathoz.

Mi ezt használjuk

Aqua Kem granulátum

Aqua Kem tasakos granulátum használati útmutató

Mi ez: Előre kiadagolt, vízben oldódó tasakos lebontószer mobil WC szennyvíztartályba a mindennapos használathoz. Az alkalmazása előtt olvassa el a használati tájékoztatót!

Mire alkalmas: 15 zacskó előre kiadagolt, vízben teljesen feloldódó granulátum. Könnyen adagolható az előre kimért mennyiségnek köszönhetően. Magas koncentrátumban tartalmaz hatóanyagot! Közömbösíti a kellemetlen szagokat! Csökkenti a gázképződést a fekália-tartályban. Tisztán és higiénikus állapotban tartja a fekália-tartályt. Alkalmazható téli kempingezéskor. Elősegíti a szilárd anyagok lebomlását, megkönnyítve ezzel a berendezés ürítését.  Nagyon jól kombinálható a Thetford Aqua Rinse illatosító szerrel (frissvíz-tartályba ajánlott) és a Thetford Aqua Soft egészségügyi papírral (különlegesen gyorsan lebomló vécépapír).

Hogyan használja: Ne bontsa fel a zacskót, és/vagy ne nyúljon hozzá vizes kézzel! Egy tasak (tartalma) 20 liternyi fekália-tartály kapacitáshoz elegendő! Az üres tartályba töltsön 3 liter vizet, ezt követően tegye bele a tasakot, így érhet el optimális hatást a mobil WC-ben. Átlagos használat mellett 4-5 napig elegendő. A fekália-tartályt kizárólag az arra kijelölt helyen ürítse ki a kempingekben, jachtkikötőben… stb., majd alaposan öblítse át vízzel készüléket. Ne tárolja 40 ⁰C-nál melegebb helyen! Az adalék használható a szavatossági idő (best used by date) lejárata után is. Ezt az időpontot megtalálhatja a dobozra nyomtatva a címke alatt. Ebben az esetben csökken a lebontási folyamat gyorsasága.

Előzmény: Nyakas Jakab (41276)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41276

Találtam egy szert a WC-s témához, ami alternatíva lehet a lenbontó folyadékkal szemben. A neve Septifos Vigor. Ez egy por, amit emésztőgödrök szagtalanításához ajánlanak. Lebontja a szerves anyagokat, szagtalanit és teljesen környezetbarát, 100 %-ban lebomlik, nem roncsolja a WC alkatrészeit. 3500 forint körül van az 1 kg-os kiszerelés, de azt írják hogy egy 3 köbméteres emésztőhöz 25 gramm kell, hetente akkor ki lehet számolni, hogy mennyi kell egy 15 literes WC-be. Ha valóban jó a cucc, akkor 1 kg elég az idők végezetéig :)

SEPTIFOS:
Környezetbarát termék, 100%-ban természetes, biológiailag teljesen lebontható anyagokat tartalmaz! A SEPTIFOS egy új, francia biotechnikai termék. Rendszeres használata a csatornázatlan területen lakókat sok kellemetlenségtől és felesleges pénzkidobástól kíméli meg
A SEPTIFOS RENDSZERES HASZNÁLATÁNAK EREDMÉNYE:
Minimumra csökkenti a szippantás szükségességét.
Elhárítja a dugulást, megszünteti illetve megelőzi a csatornarendszer és a szikkasztó emésztőgödör elzsírosodását.
Eltünteti a kellemetlen szagokat.
Biztosítja az egész rendszer zavartalan működését.
Egy-egy zacskó, mintegy 10 millió hasznos, speciálisan erre a célra tenyésztett baktériumot tartalmaz. Ez a baktériumtömeg helyreállítja a rendszer biológiai egyensúlyát, elbontja a lerakódásokat és biztosítja a további zavartalan működést.

Adagolás: A kezelés megkezdésekor szükségszerű a nagyobb adag alkalmazása, pl.
3 m3-es emésztő esetén az első kezeléskor 2 dózist használjunk / 1 dózis = 25 g. Az 1 kg-os kiszerelésű Septifosban elhelyezett adagolókanál 1 dózisnak felel meg, a tasakos kiszerelésűeknél 1 tasak = 1 dózis / . Kezeletlen vagy elzsírosodott emésztőknél javasolt a 2 dózis két egymást követő napon.

Nyakas Jakab Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41275

Hello!

Ne keverjük a dolgokat! Amiről Te irsz az a WC tartály tisztító folyadék, ami nem arra való, hogy "folyó ügyekhez" használják, csupán a tartály tisztításához. Napi használathoz lebontó folyadékot kell használni, ezeket használata melett is kb 4 naponta üríteni kell a szennyvíztartályt, mert megbüdösödik. Azt, hogy a domestos tönkre teszi-e a gumit azt nem tudom, de az biztos, hogy a klórtartalmú anyagok gőze nem egészséges.

Előzmény: Törölt nick (41271)
GPS Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41274

"Igaz nálad nem számít mivel egy helyen állsz és nem lötykölődik a cucc."

Hát, a klórgáz ellen nem véd, hogy áll a bódé.

Mert a klór az egy gáz, ugyebár - nem folyadék, nem por - hanem egy gáz.

Más kérdés, hogy ilyen-olyan vegyületekbe gyürik be (pl. a klormész) - de a hatóanyag az végsősoron mégiscsak gáznemű. 

.

Előzmény: Törölt nick (41273)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41273

Igaz nálad nem számít mivel egy helyen állsz és nem lötykölődik a cucc.

Előzmény: GPS (41272)
GPS Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41272

"Az lehet,hogy jó a tartálynak a domestos ám a gumikat szét fogja marni."

Hááát, akkor majd 3-4 évente kicserélem a gumigyűrűt ami a bűzelzáró-retesznél van. Mert most hirtelen más gumialkatrész nem ugrik be, amit megkajálhatna a klór.

Igaz, csak egy szezont használtam a házi-receptet... de ősszel nem úgy nézett ki, mint ha zokon vette volna a dolgot.

De ha igen, az sem gond - mert filléres cucc egy olyan gumigyűrű, még az autós (kamionos) boltban is.

.

Előzmény: Törölt nick (41271)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41271

Fekáliatartály-tisztító

Mi ez: A fekáliatartály biztonságos tisztító– és ápolószere. Az alkalmazása előtt olvassa el a használati tájékoztatót!

Mire alkalmas: Könnyűszerrel eltávolítja a vízkőlerakódásokat, amelyek a tartály belső részén keletkezhettek. Szükségtelenné teszi a súrolást, használata egyszerű. Kellemes friss illat. Tökéletesen alkalmas a rendszeres használatra (2-3-szor évente).

Hogyan használja: Adagoljon 300 ml szert az üres fekáliatartályba. Adjon hozzá legalább 5 liter vizet, hiszen a meleg víz használata (max. 40°C) növeli a szer hatékonyságát. Rázza össze néhányszor a tartályt, hogy a fala benedvesedjék, ne öntse ki és hagyja benne 16 órán keresztül! A tartály bűzelzáró reteszét kissé hagyja nyitva a nyomásképződés elkerülése érdekében, amennyiben a tartály felső felületét is tisztítani szükséges, fordítsa meg, előtte zárja be a bűzelzáró reteszét. A hatást megnöveli, ha menet közben is a járműben hagyja a keveréket tartalmazó tartályt, a normál pozíciójában. Menet közben nem szükséges a tartály bűzelzáró reteszét nyitva tartani. Óvatosan engedje le a nyomást, mielőtt kinyitja a tartály bűzelzáró reteszét, ürítse a tartályt a kempingek, jachtkikötők, stb. kijelölt helyére, és öblítse ki a tartályt alaposan tiszta vízzel! Ne használja a Cassette Tank Cleaner-t, ha a toalett használatban van, valamint a palack kiürülése után ne használja további tárolásra!

Cassette Tank Cleaner  

Miből áll:
Víz
Nátrium-citrát
Citromsav
Nátriumdodecylpoly(oxyethylén)szulfát
Nátrium-klorid
Nátrium-klorid-polyaszpartik-savlevonat
Nátrium-alkánszulfát
Glycerin
Szesz(C9-11)-tenzidek
Alkánpolyzuckortenzid
Lauryl-polyglukozis
2-Bromo-2-Nitropropán-1,3-Diol
2,6-Dimethyl-1,3-Dioxán-4-Yl Acetát
Limonén
Illatositó
Festékszer

Az lehet,hogy jó a tartálynak a domestos ám a gumikat szét fogja marni.

Előzmény: GPS (41268)
GPS Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41270

"Nekünk is csak folyó ügyekre lesz használva."

Akkor garantáltan jó lesz... bár fogalmam sincs, hogy ha másra is használnák a budit, akkor hogyan viselkedne a home-made verzió? Ugyanis azt soha nem próbáltuk.

Ha tényleg ritkán használjátok, (pl. csak éjszaka, vagy felhőszakadásban)... akkor ritkán telik meg.

Ezért úgy 2 hetente időközileg is nyakon öntheteted egy kis friss hypóval, vagy Domestossal, mert (főleg a nagyon nagy melegben) a klórgáz azért elfogyhat lassanként a tartályból... de ez így könnyen pótolható.

Bár, igazság szerint nekem még nem kellett pótolni, mert 2 ürítés között még mindig szagtalan volt.

(na ez az, amit a bóti-löttyről egyáltalán nem lehetett elmondani).

.

Előzmény: Toto001 (41269)
Toto001 Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41269

Ismét hasznos infot kaptam!

Köszönöm!

Nekünk is csak folyó ügyekre lesz használva.

Előzmény: GPS (41268)
GPS Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41268

"az áruk messze alacsonyabb mint amibe a használathoz szükséges kémiai anyag kerül."

Én már egy jó ideje házilag gyártom a budi-löttyöt.

Egyrészt mert a bóti-lötty ára az fényes-nappal elkövetett rablás... de inkább azért,  mert a recept szerint adagolva egyáltalán nem vettem észre azt a "csodás-hatást" - amiről zengedeznek a propektusban. 

Más szóval, a bóti-budilöttyel azt tapasztaltam, hogy a viszonylag ritkán használt (tehát hosszabb időtávokon ürített) budi bizony a hatósági-löttyel is jó büdös lesz, idővel.

Pedig mi kizárólag csak "folyékony-ügyekre" használjuk - másra nem.

Az én receptem alapja a klór - vagyis a Hypo, illetve a durva Domestos (nem a kézkimélő deluxe-fajta, hanem a síma, klasszikus paraszt-Domestos - ami szintén erősen klór-alapú, ugye).

Persze, ezt kitalálni ehhez nem kellett vegyészeti egyetem - mert ha egy erős baktériumölő van odalent - ott már a szerves erjedések, ilyesmik gyakorlatilag megszűnnek.

Márpedig ahol klór van - ott a baktériumok nem nagyon buliznak már olyan vidáman - de főleg nem szaporodnak egy szálat sem.

Ezt még meg szoktam tuningolni egy kis aroma-anyaggal (pl. valami erős illatú folyékony mosó, vagy mosogató-szerrel) - amit egyébként is használok a felső (öblítő) tartályba is.

Különben is, a klasszikus, házi WC öblítő-tartályba való szagtalanító-fertőtlenítő adalékot fillérekért lehet kapni bármelyik háztartási boltban - ezt sem kell a kedvenc Camping & Caravaning szaküzletünkben megvenni - a szerény 10x -es áron.

Mondanom sem kell, hogy a klóros-adalék fillérekbe kerül egy egész szezonra (pl. 50...80 Ft /1 liter Hypo) - és higgyétek el: MÚÚÚKODIIIK !!!!!   :-)))

.

Előzmény: kendefi (41260)
Toto001 Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41267

Hétfőn megkérdem a kollgát.

Ő ezzel foglalkozik. Mármint eréntésvédelmi jegyzőkönyveket gyárt.

Amúgy egy lakónál, mint írtanm egy szakszerű mérés jó ha van.

Azzal leteszteled a lakód hálózatát.

Pibacsi Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41266

Én meg a szomszédban.....Karcag...

Előzmény: Kempingez (41264)
Kempingez Creative Commons License 2013.02.23 0 0 41265

http://www.genelco.hu/jarmuvek-erintesvedelme.html

"Járművek érintésvédelme  

Járművek erősáramú elektromos hálózatának felülvizsgálata:

- lakókocsik, lakóautók

- hajók, úszóművek

- hűtőkocsik

- ideiglenesen elektromos hálózathoz csatlakoztatható járművek

műszaki vizsga előtti felülvizsgálata.

A helyszínelés után a jegyzőkönyv készül.

A jegyzőkönyv tartalmazza a részletes mérési eredményeket:

A vizsgálatot a14/2004. (IV. 19.) FMM rendelet kötelezően írja elő."

Ennyit már találtam, de a rendelet  munkavédelmi  előírásokat tartalmaz, első ránézésre. A kemping lakókocsiból már munkaeszköz, lett?

Előzmény: Törölt nick (41253)
Kempingez Creative Commons License 2013.02.22 0 0 41264

Igen, Kisújszálláson.

Előzmény: Pibacsi (41262)
Toto001 Creative Commons License 2013.02.22 0 0 41263

keveset.Ahol vagyunk van wc, csak pl asszonynak éjszaka, illetve esetleg néha nappal.

Vegyszerben miket kell hozzá venni?

Előzmény: Pibacsi (41261)
Pibacsi Creative Commons License 2013.02.22 0 0 41262

Jól látom, hogy egy megyében lakunk..?  Melyik településen..?

Előzmény: Kempingez (41257)
Pibacsi Creative Commons License 2013.02.22 0 0 41261

Nem tudom mennyit akarod használni, de a 10 literes kategória felejtős......kevés az űrtartalom...a porta potty, és az utolsó a hirdetések között, már jó lehet....

Előzmény: Toto001 (41259)
kendefi Creative Commons License 2013.02.22 0 0 41260

Ezeknél az a helyzet szerintem, hogy az áruk messze alacsonyabb mint amibe a használathoz szükséges kémiai anyag kerül.

Előzmény: Toto001 (41259)
Toto001 Creative Commons License 2013.02.22 0 0 41259

Hirtelen kérdés:

Ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni?

http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=mobil+wc&obd=2

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!