Érdekelne engem is munka. 3 élő minősítés német darus vizsga magyar targoncás papír van. Van még egyéb végzetségem is. Jelenleg Németországba vagyok és dolgozok előre láthatólag márciustól leállás, meg besokaltam a magyar kolegáktól is és szeretnék válltani.
Helló. ha tudnál pár részletet megosztani, talán lenne ajánlatom. Ami kell: minősített hegesztő, használható angol tudás, hajlandóság külföldön dolgozáshoz (nem csak Európa) Nem állásközvetítő cég vagyok. Esetleges elektronikai tudás plusz esély.
Szevasztok!! Munkát keresek 111-141. -ben melóztam pár hónapot németben. Sajnos a munka kifutott hazakerültünk jó néhányan. Ha tudna valaki 1-2 jó infóval szolgálni meg köszönném!!! Hali!!!
A HOBIJ International Workforce Kft. felvételt hirdet Hollandiába TIG/AWIhegesztőK részére.
Munkakör: rozsdamentes acélhegesztés TIG eljárással, 1-3 mm vastagságú csövek
Feltételek:
- jó (kommunkációs szintű) angol vagy német nyelvtudás;
- műszaki rajzok alapján történő önálló munkavégzés;
- élelmiszeriparban vagy Hollandiában szerzett tapasztalat előny.
Ajánlatunk: Heti kb. 40 munkaóra. Minimum 10 Euró nettó órabér, ezen felül a szállást és az egészségbiztosítást a cég biztositja a munkavállaló részére.
Kérem, amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, önéletrajzát küldje el az alábbi email címre: bdebreczeni@hobij.eu Jelentkezését előre is köszönjük.
sziasztok.keresek kulfoldon munkat a szakmamban mint hegeszto ha valaki tudna segiteni.AWI vagy MIG MAGban vagyok jartas legtobb Aluminijumot hegesztetem.14 eves munkatapasztalatom van.elore is kosz
Sziasztok! Bármennyire is fura,vagy hihetetlen de én egy nő vagyok awi minősítéssel és hegesztő szakmával.Csak sajnos (mint olvastam itt is régebbi hozzászólásokban) ugyanabban a "cipőben" járok mint egykor ti is ,hogy pályakezdőként nem kellek sehová,na meg persze van ahol az is gond ,hogy nő vagyok.Viszont a segítségeteket szeretném kérni én is ,hogy ha esetleg valaki tudna valami nekem való munkát a szakmában (pl.előgyártás vagy ilyesmi,mindenképpen műhelymunka kellene) ahol tudnék egy "kis" gyakorlatot szerezni az elinduláshoz,azt megköszönném! Beszélek angolul és szlovákul középszinten , jól alkalmazkazok és nem nyávogok ! ;)
Hegesztőket keresünk németországi munkára. A kiutazás és szállás biztosítva. Próbamunka után alkalmazás munkaviszonyban.Plussz költség nincs. Német nyelvű önéletrajz elkészítésében segítünk. Német nyelvtudás előny, de korlátozott számban várjuk a németül még nem beszélőket is. Brigádok együttes alkalmazása is megoldható.
Sziasztok! Idén végzett pályakezdő hegesztő vagyok.Kicsit értek a 111,141,311 eljárásokhoz,a 135-öshöz már jobban,de nagy gyakorlatom egyikben sincs.Szeretném a szakmám normálisan kitanulni,szeretnék elindulni..A bérezés nem is főszempont számomra.Nógrád-megyei vagyok egyébként,de nem feltétlen akarok itt dolgozni,ennél fogva bármilyen megoldás érdekelne ami előre lendítene ez ügyben.Tudna valaki segíteni,vagy egy céget mondani,esetleg telefon számot adni hol indulhatok el? Nagyon megköszönném
Brobalkozz naluk kezdoket is felvesznek vagy vettek fel mikor eg ott voltam !Vagy hazudni kell van tapasztalatod azt kesz aztan ugy is mindenhol probazni kell az alapjan dontenek utana ha azt jol megcsinalod a melohelyen belerazodsz kenytelen leszel !AVI + CO kepesites mondjuk ezt nem nagyon ertem!? Akkor nem minositesed van?Mert akkor mas a helyzet!
sziasztok! öröm látni hogy nem halt be ez az általam inditott fórum. Debrecenben keresek állást szálláslehetőséggel.ha nincsen szállás akkor csak tavasztól, mivel ugy néz ki lessz albérletem. szakmáim:
Szerkezetlakatos
OKJ: 31 521 24 1000 00 00
Fogyóelektródás hegesztő (135)
OKJ:31 521 11 0100 31 03
Minősített Hegesztő EN-287-1 135 P BW 1.1 S t10 PF ss nb
+Tűzvédelmi szakvizsga
gyakorlatom kevés van. minősítésem 2012 dec 9 ig él.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni . Nemrég végeztem el egy Awi+Co képesítést .Ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni de sajnos mint pályakezdő senki nem akar alkalmazni mindenhova min 2éves gyakorlatot kérnek amit persze nem tudok sajnos igazolni de hogyan is tudnám hiszen pályakezdőként nem kellek senkinek. (Ördögi kör) Esetleg ismertek vmi céget vagy személyt akinél gyakorlatra szert tudnék tenni.( Akár ép bérért) azt nagyon megköszönném. Vagy esetleg valami jó tanács?Amúgy:Nehézgépkezelői ;Daruvizsga;B,C,E-kat;ADR;Érettségi;Német(konyhanyelv). Előre is köszönöm.