Egy kis csavarhúzóval körbe kifeszegeted azt a részt amiben benne van az óra meg a két középső szellőző! Óvatosan mert könnyen elpattan. Ezt csak négy fém patent fogja. Aztán hozzáférhető lesz az óra izzója! A bowdenek majd nem nagyon engedik elhúzni ezt az egészet, de ha kiakasztod őket utána ki is lehet venni az egészet és kényelmesen lehet bütykölni...
2002 évjáratú 1.6 Carismám van. Sötétedés után nagyon gyengén világít a műszerfalvilágításom. A km óra állást egyáltalán nem lehet látni. Csak nálam van ez a probléma? Lehet hogy kiégett egy izzó, vagy erősebbet kellene betennem? Műszerfal fényerősség szabályozó ha jól tudom a II Carismán nincs, csak az I-en, legalábbis az enyémben hiányzik.
Szia, Nézd meg a régebbi posztjaim, van benne egy rész, ahol képekkel van ilusztrálva a szétszedése, csak akkor kezdj bele ha van türelmed finoman tökölni vele, mert minden pattintós, és könnyen szívás lehet belőle :)
Sziasztok megint hozzátok fordulok van egy 99 es carismám 1.6 benzin 90 le pöcek minden rajta kivélte a fogyasztás 11 lötyit eszeget , gyertyák nem rég lettek cserélve de igy is :( esetleg valakinek hasonlo észrevétele és megoldása ? elöre is meg köszöném
meg még 1 :) van fedélzeti komputer és nem ir kis semmit menet közbe is 0.0 ir kis ami jo lenne de sajna e benzin órám mást mutat idök útán, esetleg mérö müszar csere ??
Akkor gondolom a külső kilinccsel előtte sem lehetett nyitni. Csak akkor lehetséges, hogy nem nyílik egyikkel sem. A hidegben el szokott törni a külső kilincsnek az a kis pöcke ami lenyomja a rudazatot. Több mód is van rá hogy kinyisd. :)
De sérülésmentes állapotban van. Csak fényezni kell! Mennyi kell? :D
8000Ft plusz posta! Csak az elektromos ablakot veszem ki belőle, meg a tükröt szerelem le. Az üveg és a központizár meg a gumik, apróságok járnak hozzá!
A postaköltség 1875Ft. Ha egynapos kézbesítési idővel törékenyként szeretnéd akkor 2529Ft!
Van egy 98as Carismám ( 1.8 GDI ) és amióta megvettem elég fémes hangot hallok a motor felől, de csak ha sebességben van. Alapjáraton nincs ilyen hangja. Olvastam a fórumot és azt írták, hogy váltó nyelestengely csapágyat kell benne cserélni. Maga a tétel nem nagy, 10e Ftot írtak. Viszont ehhez szét kell szedni a váltót, hogy kicseréljék ezt a csapágyat? Mennyi lehet ennek a munkadíja? Ismertek Pesten olyan szerelőt aki megbízható, nem húz le és tud ilyet csinálni?
Én 5000Ft-ért vettem bontóban, ennyiért is adnám oda. Szürke színű és a hátsó két műanyag "zsanér" nincs meg rajta, de attól még tökéletesen működik és illeszkedik. Posta megoldható. Merrefelé laksz? Mert ma útra indulok az országon keresztül lehet hogy útba esel!