Hogyismondjam..ez a mai körutam egy 'húbammeg' lett:))) Templair már szólt, h kijött az új széria máshol, nadehogy feltöltés után pont megjelenjek az már pimaszság nem?:]
Flinstone verda alapból volt. A "dobozonként 1" custom cadi fleeltwood-ból 3x... YES! :)) No a jobbakat lekaptam, tessék intersparkodni mostanában emberek.
Hú mit indítottam el:) Klassz, h nektek most volt kapás, habár én most jobbára már előre lebeszélt dolgokat bonyolítottam inkább. Ha el nem felejtem majd lefotózni, vettem egy extrém nagy FA olds mobilt:D Zseniális szobadísz lett.
Nekem is termékeny napom volt. Közel 70 db HW-re tettem szert Templairtől, akinek ezúton is köszönöm a rugalmasságot és korrekt üzleti hozzáállást, valamint a precíz és hibátlan csomagolást!
Illetve hozzám vándorolt Torrente néhány szépsége, a teljesség igénye nélkül:
És itt van még ez a kettő, amiből a mai kedvencem a bugyikék műzlis repi HW - Plymouth Belvedere, Richard Petty tiszteletére.
Na, nekem ezek jöttek a börzén (32 db, ami ténylegesen a gyűjteménybe kerül, de van még 4, amiből meg felújításra és eladásra):
Elöl az a lila szörnyeteg egy Siku Oldsmobile Toronado. Hiánytalan, de átfestett, úgyhogy valami stílusos custom lesz belőle. Aminek meg a jobb sarkon lemaradt az orra, az egy HW '68 Chevelle még az első, fémaljú szériából. A Welly egy 99-es Mustang. A többi pedig látszik, azt hiszem. :-)
Gyerekként mindig ezt tlogattam unokatesóméknál, imádtam a színét, a nyíló mocitetőt, emg úyg az egészet. Jóval idősebb nálam, a Lesney embéim mind a levedlett cuccai voltak -Vanpire Van is az övé volt -,de ezt nem kaptam meg, mert Ford mániás.
Pontosítsunk egy hangyányit... A Pin Up Garage az intenetről van és a Tempalir nyomtatta ki szuper minőségben. A másik pedig szintén a Templair műve, de azt Ő maga alkotta és nyomtatta, (mondjuk némi csajos képek meg egy revard plakát az ajtón már az én "customom"). Amit igazából én csináltam az az, hogy szabtam hozzás stirol lapot, arra ráragszatottam és utána összeállítottam. Mivel habkartonon nekem jobban bejön így most majd újból megcsinálom. Andrew múltkor nagyon vágyakozott egy fotózáshoz alkalmas háttérhez, így adta magát, hogy némi barter keretében én megváltam tőlük Ő meg fotózhat autókat kedvére. Még a mélységélességen kell egy kicsit finomítani és szuper lesz.