Ma beugrottam a könyvtárba, kihoztam, átböngészem.
Úgysem sikerült még kitalálnom pontosan, hogy mik legyenek a saját diétám vezérelvei (ezért is késik a beszámolóm), illetve úgy gondoltam a hűtőt előbb kiürítem és csak azt ettem, ami jól esett. :)
Azért ez nevetséges,hogy mennyire gyerekcipőben jár a bőrgyógyászat. Dehát ha mindenre lenne megoldás miből élne sok gyógyszergyár.....én anyukámon csodálkozom soxor hogy bírja idegekkel.ö
Ezer felé gyógyszer,alig tud menni,sömi,protézis...én még csak az elejjárom de már most képes vagyok bedepizni tőle. De nem adom fel!!! Ennek el kell tunnie!! Ha így,ha úgy ...de el kell. Naponta többször felnézek ide,h mit irtatok...eddig is sokat segitettetek!!! Köszönöm!!
Köszönöm a foltjaimat,szeretem őket :-).Hálával tartozom,ha piros,ha viszket és ha olyan helyen üti fel a kobakját ahol eddig még sohasem.Ilyenkor mind ketten nevetünk,majd elgondolkozom...vajh ő tanít engem vagy én őt ?
De ha budapestiek vagytok és van idotok ,hívjátok fel a számot amit megadtam. Nagyon kedves a hölgy ,ad tippeket is. És nem kell súlyos pénzeket fizetni a vizsgálatért hanem amennyit te gondolsz mert ez alapítvány. Oda március 5.-én megyek. Mindent meg kell próbálni ....hátha. Góc vizsgálatra is elmegyek mert ha gyulladas van a szervezetben ugye nehezebben gyógyul a seb. Nekem a fogam miatt van. De az a szomorú,h már haját festenem is felesleges mert bedobja a hajam a szint. És ez is a gyulladás miatt van :-( de szedem a sulfurt ,vitaminokat,kenem magam..aztán meglátjuk.
Simán hagyományos kenőcsöt kértem nem kikevertet. És nagyon jól bevált. D és A vitaminnal. 26.-an megyek fogorvoshoz mert van egy rossz fogam..és ha kihuzatom lehet enyhül a dolog...
''A pikkelysömör keletkezését két
enzim, az adenozin-monofoszfát
(ADM) és a guanidin-monofoszfát
(GMP) arányának a megváltozása
okozza. A betegség tehát enzimhibával
függ össze!
Noha a pikkelysömörnek jelentős
genetikai komponensei vannak, mégis
a terápia középpontjában a két szóban
forgó enzim egyensúlyának a
helyreállítása áll.''
Most komolyan, besétáltál a patikába és simán kikeverték?
Mkor én Nemez popsikenőcs alkotóit a patikus elé tettem, azt mondta, hogy keverési arányok nélkül és vitamin recept nélkül, nem áll velem szóba, csak a NEM erejéig. :(
Szerinted rossz patikában próbálkoztam, merjek próbálkozni máshol?
Nemezt akkor nem terhelném a csomagküldés bonyodalmaival.
A Soha többé Pikkelysömör c. csodamódszerről van valakinek tapasztalata?
Én most azzal kísérleteztem, hogy nem ettem vörös húst, viszont sok, zöldséget, halat, halolajkapszulát szedtem, meg minden héten kétszer tengeri sós vízben fürödtem, de semmi javulás, sőt csak romlott. :-(
Nekem a két lábszáramon vannak foltok, de már kezdenek összefüggő nagy folttá összenőni, meg a két könykömon.
Most a szám sarkában is megjelent egy seb, de nem tudom eldönteni, hogy ez is a pikkelysömör miatt van e? Sose volt még herpeszem...Ezért gyanítom, hogy a sömör terjed sajnos.
És még valami! A könyvben amit korábban ajánlottam nektek van egy telefonszám. Budapest,Ráday utca pszori ügyben ide lehet elmenni. Üzenetet hagysz,bediktalod a teloszámod és vissza hívnak. Egy próbát megér....061-218-8110
Popsikenőcs,A+D vitamin és sulfur.. 2000ft-ot hagytam a patikában tegnap és ma már úgy ébredtem ,hogy fakul a seb. Mert én azt AKAROM!!!! Minden szervezet függő .kinek ez,kinek az használ....én most jobb kedvel indulok a napnak. És ezt annak köszönhetem ,hogy itt olvastam róla,mit is hasznaljak.
Te annyi mindent csinálsz, kurkuma, D vitamin, meg már egy csomó minden, de semmi nem hat. Igazából pöttyös vagy. Most akkor mi van a D vitaminnal? Én szedem, pöttyös vagyok. Te kened vele, pöttyös vagy. Akkor? Bár lehet, hogy valami más, bőrön át felszívódni képes állapotban van a D vitamin ezekben a krémekben. Biztos, hogy belülről kell ezt megoldani.
Most olvastam egy cikket a HVG-ben a homeopátiás szerekről és általában az alternatív megoldásokról. Mindent jól lehúztak, a homeopátiáról kijelentették, hogy egy nagy hazugság az egész. Feltették a kérdést, hogy kinek hihet a diák az orvosin, a professzornak, aki tanítja, vagy a szomszéd teremből áthallatszó csakraharmonizálónak. Mivel, már az egyetem falai közé is be kell engedni a természetgyógyászatot. Szerintem ez egy jó nagy ferdítés. Nem ilyen sarkos ez az egész. Sajnos sok kókler tevékenykedik a természetgyógyászok között nulla felelősséggel. Nem kell elszámolniuk, ha a beteg beteg marad. De az orvosok között is sok ilyet találunk. Aztán, hogy több diplomás, középkorú nő fordul természetgyógyászhoz, mint orvoshoz. Csoda? Anyukám cukordiétáját ő maga állította be a paleoval. Lement a cukra. A vérnyomásomat a gyógyszer nem vitte le, az ÉFT., meg a fülmasszázs leviszi. Ezek tények, nem kitalációk. Tudom, hogy az orvostudományra szükség van, szervátültetést, ércserét, stb. nem tud más csinálni, csak orvos. De akkor is, sokkal inkább a szelíd gyógymódokat kell előtérbe helyezni, mint durva mellékhatásokat okozó gyógyszereket szedni, ha mód van rá. Én is bekenem szteroiddal, ha már nem bírom.
Norvég D3 krém D3 hatóanyagtartalmú krém nők és férfiak számára
HASZNÁLAT
• Általános esetben (ekcéma, pikkelysömör, arcüreg-, ízületi gyulladás, stb.) napi egy adag reggel, a vékonyabb bőrrel fedett részeken a bőrbe masszírozva (kar és combok belső felszíne, térdhajlat, lábhát, halénték) • Súlyosabb esetben napi 2 pumpányi adag (reggel és este) 3-6 hónapon keresztül, majd áttérés napi 1 adagra, reggel alkalmazva
MIBEN SEGÍTHET A KRÉM?
Időpont tanácsadásra a 30 696 6633-as telefonszámon (H-P: 10-18h között)
A krém ára: 5900 Ft (kb. 2 havi adag) A termék a Naturwell Központban beszerezhető.
Én használtam ilyen kenőcsöket, elmulik tőle, de vissza is jön, de aki sterozik, annak alternativa lehet felváltva.
"
Kenőcsként alkalmazva az aktivált D vitamint (Dovonex néven van forgalomban), amely csak receptre kapható, nemcsak majdnem a normál szintre lassította le a bőrsejtek növekedését, hanem a gyulladást és a viszketést is lecsökkentette, mondja Dr. Holick. "Akik a Dovonexet alkalmazták, azoknak több mint 50-60%-a szignifikáns javulást mutatott. A javulás általában 2-3 hét után következik be.
És mindez a megadózisú D vitaminszedés következményei nélkül következett be: vagyis nem emelkedett meg a kalcium szint, ami vesekövet okozhat és magas vérnyomást. Szándékosan kenőcs formában állítottuk elő. "Ily módon a bőrön marad és nem hatol be a véráramba", mondja Dr. Holick.
De sok helyen le van írva, hogy a sömörösöknek kívülről kell kenni D vitamin tartalmú dologgal a bőrüket, mert belülről nem hat rá. Persze, ettől még kell a D3 vitamin!