Töltötted tavaly ősszel/nyáron?
Ha nem,akkor érdemes megpróbálni szerintem,de max. a nyarat húzod ki vele,ugyanis kb ennyit 4-5-6évet bírnak.
(a motortérben töltsd)
2007.09-es e60, 520D-mben elkezdte kiírni, hogy battery discharge meg ilyenek. Órát elfelejti, dátum megáll, ezeket be kell írnom újra. Kicsit reménykedem benne, hogy a hideg meg a sok rövid út miatt lehet (városon belül használom, ott is gyakran 10 perces rövid útin, és pár napot áll is két használat között, elsősorban az ilyen párnapos leállás után írja ki a hibát és felejti az időt, ha járok vele akkor nem). Kérdésem: érdemes-e tölteni és próbálkozni, vagy az aksinak ennyit kellett bírnia és csere, mert 5 éves elmúlt. Egy próbát persze megérhet, de ha 100-ból 100-at cserélni kell 5-6 évesen, akkor nem erőltetem.
Az en autom is us szereto gazdajat varja, szinten nem volt nagy az erdeklodes, en is akcioztam. Tokeletes auto, Steeef mester kezei kozul, valos km, nulla riziko. 2004 530i
Üdv. Olyan problémám volna a kocsimmal,gondol egyet és nemindul mintha lelenne merülve az aksi. Akár két hét állás után is pöcre indul leautózok 50km-t megálitom és nem indul. Bebikázom 5 percet jár megálitom és simán indul.Egy éve játszotta ezt utoljára akkor kapott új aksit,de most megint csinálta. Nem hiszem,hogy újra aksi lenne a hiba hisz még csak egy éves lesz. Hallotam valami gyári kábel hibáról de semmi bővebbet nem tudok csak azt,hogy 2004-es töl hivtak vissza kocsikat álitolag.Az enyém 2005-ös. Minden lehetöségre kiváncsi vagyok. Elöre is köszi (E60 525d)
Van egy pár eladó gyári BMW e60,e61 első hűtőrácsom,hibátlan,sérülésmentes állapotban.
Ára 7000 ft/pár
Meg van még egy pár(jobbos,balos) gyári BMW e60-as oldal küszöböm,fekete színű,nem volt javítva,jó állapotú,akinek fekete autóra kell nem kell fényezni sem,mert jó állapotban van.
Valaki tudja, hogy ha kiszeretnem cserelni a gyujtas kapcsolot az uj fajta teglalap alaku kulcsosra, akkor mi mindent kell hozza vennem? Termeszetesen most a regi fajta kulcsos van a kocsiban. Egyaltalan megoldhato?
Szerintem lehet azzal kzdem hogy elviszem egy villamosságszerelőhöz aztán utána kezdem a motort javitattni, ha szükséges.
Semmit sem fog tudni kezdeni vele,diagnosztikában jártas embert keress,aki profi BMW szinten.
Nem csak hidegen egyenetlen a járás hanem főképp melegen. Ha meghajtom egy kicsit akkor amikor visszaáll alapjáratra akkor egy henger kihagy rendesen. alapjáraton járatva 3-4 perc alatt visszaáll nagyjából de akkor is érezhető a kasztnin hogy remeg a motor
Szia! Köszi az infót. A befecskendezés izzitás: A porlasztókon alapjáraton 300 bar nyomás van fordulaton 1100. Az összes ízzitógyertyám jó és jó az ízzitásvezérlő is. Hűtőviz nem hiányzik, olaj sem fogy. Nem csak hidegen egyenetlen a járás hanem főképp melegen. Ha meghajtom egy kicsit akkor amikor visszaáll alapjáratra akkor egy henger kihagy rendesen. alapjáraton járatva 3-4 perc alatt visszaáll nagyjából de akkor is érezhető a kasztnin hogy remeg a motor. Hidegen amikor inditom pár másodperc után beáll a motor rendesen. minimális rezgés érzékelhető. Amíg nem melegszik fel addig fehér köd árad a kipufogóból.
Tegnap viszont történt egyéb is. Próbáltam inditani de csak kattogás. Az akksim 3 hónapos banner. megbikáztuk. elindult viszont ami létezik a műszerfalon minden világitott. (abs, akksi, kipörgésgátló visszajelző, kormánykerék..... szóval minden.
Kb mentem vele egy kilométert és magától megállt. mielőtt megállt volna halványodó lámpák. Szóval lehet tényleg vmi töltés vagy generátor problémám lehet. Kérdésem: ez miatt is járhat egyenetlenül a motor? Amikor rá volt kötve gépre a szerelő mondta hogy sok akksis hibakódom van. Azt mondta hogy ez amiatt mivel hideg van és kicsit kevesebbet szolgáltat az akksi és vannak olyan érzékelők amik kényesek erre ezért irja ki.
Szerintem lehet azzal kzdem hogy elviszem egy villamosságszerelőhöz aztán utána kezdem a motort javitattni, ha szükséges.