Ide várunk mindenkit, aki kisautókat épít, customizál, felújít, vagy csak érdekli a téma.
Hot Wheels, Matchbox és egyéb fémautó 1/64-től 1/18 méretig ;-)
Én popszegecsre tippeltem,de tudom miről van szó,ráadásul van is itthon egy csomó! :-)
Azt akartam még a maszkolós balesetedhez írni,csak hogy ne érezd magad egyedül,hogy ma akartam összerakni az építményem,mert legutóbb még csak fényeztem,siettem melóba,és ledobtam a polcra,ma jövök haza,és sokkot is kaptam!!!
Egy feltehetően katicabogár végigkúszott a friss festésen elejétől a végéig,és még a polcot is össze ba..ta!!!
Na ez a méreg,nem a cián!!!
Ugyhogy most festettem újra,holnapig szárad! :-(
Akkor én már most szólok,hogy holnap este,ha ugyan kész leszek vele kiderül a nyilvánosság számára mit lehet építeni egy TOE-JOE-ból!?
Készüljön mindenki,a látvány vérfagyasztó lessz!!!
Ja és most semmi szín átmenet,úgyhogy érdemes lesz megnézni! :-D
Ez valóban jóféle lett!!!
Az ördög mindig a részletekben rejlik,ebből adódóan,ha ugyan nem titok,érdekelne hogy miből készült a kipufogóvég,a lámpa(ami nekem a legnagyobbat dobta a gépen) és a légbeömlő???
Közben azért valamivel én is kész lettem, igaz nem gurul :D. Még nyáron vettem hobbiboltos mozaikot, ebből raktam ezt össze ezt a makadám út részletet. Igazából 1:64-hez kicsit nagyok a kockák, de 1:55 környékén sztem jól mutat. Kéne egy patkány Fastback hozzá :D.
A szemeim....Kéne' egy ilyen felvezetés mint a (bulvár) hiradókban szokás: " Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek" vagy valami ilyesmi :)
Kérlek, több képet már ne csinálj, mert szeppukut követek el felindultságomban :)
Na látom nem gyengény nyomjátok itten :) A japesz csodák elkészültek (márakiknél) :D és már itt is van február aholis új szavazás után szombat este a legtöbb szavazatot kapott téma lép életebe!
Volt egy japán autós kihívás, aminek tegnap járt le a határideje. Erre készült ez az autó.
(egy kb. 1 órás befejezési szakasz miatt nem lettem kész határidőre :) )
Én most MB alappal dolgoztam. Kapott festés, légbeömlő torkokat, hátsó merevítőt (ez nem látszik a képeken, de majd csinálok rendesebbet is) ültetést, új műszerfalat, üléseket,