Keresés

Részletes keresés

babayi Creative Commons License 2013.02.17 0 0 169

Az emlegetett népies gyógykeverék sem részei nem tartalmaz  komoly kockázatot,minden további aggály nélkül használható.Ha egy füvesember mondaná akkor is ugyanez lenne a véleményem.Meg lehet próbálni.

Abban persze egyetértek hogy van égi és éginek látszó ,van küldemény  és ál-küldemény. Isten nemcsak jutalmaz és figyelmeztet és próbára tesz de biza fenyit is és vajon miért ne érkezhetne szigot az "ige" révén ? Attól még lehet becsapós és felpofozó  hogy égi az eredete

.Én már kaptam mindenfélét :))egyik előtt sem célszerü hasraesni a gyönyörtől,az ember azért kapta a j ó z a n eszét hogy használja.

Előzmény: Szeretetláng (165)
T_Ilona Creative Commons License 2013.02.17 0 0 168

Hála Istennek és azért is hála, hogy az én anyukám nem olvasta ezt az ünenetet, de a szívében igaznak tudva, naponta ezt issza, igaz gyömbér nélkül, de már viszem is neki a hírt.

Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.17 0 0 167

Ha a kérdésedben az van, nem lehetséges, hogy égi segítséget kapjunk testi bajainkra, akkor a rézkígyó sem gyógyított meg senkit

Ha azt állítjuk, hogy Tóbiás és Tobit története hazugság, akkor Istenre állítjuk, hogy hazug

Azt egyetlen üzenetre sem állíthatjuk, hogy biztosan égi, de amikor Isten kéréseit megcselekedjük, akkor ad nekünk a szívünkben egy mindent eldöntő bizonyságot

Aki nem cselekszi meg a Szavában elénk tárt kéréseit, az pedig marad abban, hogy azon őrlődhet, hogy igaz vagy hamis az üzenet

Az bizonyos, hogy Tóbiás történetében a gyógyszerek szellemi tartalommal bírnak

Ha így van, akkor ebben a gyógyszer összeállításban is van szellemi tartalom

 

Abban a helyzetben voltam, hogy a környezetemből volt olyan, aki szövődményes tüdőgyulladást kapott, és intenzív osztályon küzdöttek az életéért, úgy néz ki, meggyógyul. Azt is láttam, hogy milyen hatással volt ez szer, megáldva. Érdekes, hogy mennyire lecsökkentette a cseppterjedés lehetőségét a betegségben.

 

 

Előzmény: Törölt nick (166)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.16 0 0 166

Mióta csapott fel a Szűzanya füves asszonynak?

 

Komolyan mondom döbbenet, hogy egyesek mit ki nem találnak. :(((

Előzmény: Szeretetláng (165)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.16 0 0 165

Szűzanyánk 1986. októberi fontos figyelmeztetése egy influenzához hasonló betegség megelőzésére:

 

Rövidesen egy betegség támadja meg az emberiséget. E betegség tünetei az influenzához hasonlók lesznek. A szívet és a tüdőt fogja megtámadni úgy, hogy sokan fognak belehalni. A Szűzanya az Ő gyermekei részére ezzel kapcsolatban a következő tanácsot adja:

Egy nagyobb gerezd fokhagyma felének a levét nyomjátok ki, préseljétek ki, és néhány gyömbérgyökeret tegyetek egy csészébe. Tegyetek hozzá egy evőkanál citromlevet és egy teáskanál mézet. Öntsetek rá forrásban levő vizet, és legalább öt percig áztassátok. Forralni nem szabad.

Ezt az italt naponta egy órával lefekvés előtt kell meginnotok. Amennyiben a betegség tünetei már valakin mutatkoznak, annak ebből az italból 3x1 csészével kell innia.

Amennyiben nem áll rendelkezésre friss fokhagyma, paszta is megfelel. A fokhagyma erős szagának elkerülése érdekében a szánkban friss petrezselymet kell szétrágnunk.

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.02.15 0 0 164

Vannak akik korházba járnak beteglátogatásra. Imádkoznak értük és velük.

De szerintem bármelyik hívő bemegy ha megkérik rá. (mondjuk én itt a karizmatikusokra gondolok. )

Előzmény: babayi (163)
babayi Creative Commons License 2013.02.15 0 0 163

És aki  fekvőeteg,mozgásában korlátozott ,elfekvőben van stb ?

Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.15 0 0 162

VAN!  Sokfelé van az országban, csak el kell menni rá.  Jézus után is mentek a betegek.  Most is menni kell utána amikor gyógyító imanapot tart.

Előzmény: babayi (161)
babayi Creative Commons License 2013.02.15 0 0 161

Egy ember lehet beteg testi,lelki,szociális és etikai szinten,

ha jól tudom, ráadásul Europaszerte hiány van orvosból ápolóból,akik dolgoznak is sietnek nincs idejük a kór gyükeréig lehatolni megbökik fölirják a halom receptet kérem a következőt

A gyógyitás karizma hiányzik az egyszerü népeknek !

Nekem mindenképpen ! :)))

babayi Creative Commons License 2013.02.15 0 0 160

info@szeretetfoldje.hu <info@szeretetfoldje.hu>

 

Érdemes lenne hazánkban is egy  keresztény-karizmatikus gyógyitó-szentmisés televiziós sorozatot felvállalni,aminek hasonlatossága a 700-as klub ha jól tudom a ATV müsorán megy. Amiben sajnos tulteng Ámérika közélete,politizálgatás,meg hogy ne kábitószerezzünk, /semmilyen káros szenvedélyem nincs /viszont G Y Ó G Y I G E meghirdetése ritka mint az okkersárga holló .

Pedig sok ember erre vágyik,főleg ha korházban van,nem képes utazni,a politika egyáltalán nem is érdekli,nézi a müsort és sehol semmi /minimál/esélye a kegyelemre.

Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.15 0 0 159
Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.14 0 0 158

„Ó, Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, légy szíves kérd meg Szent Fiadat, hogy árassza Kegyelmeit és Szeretetét azokra a vezetőkre, akik a világot ellenőrzik.

Imádkozz, hogy Isten Fénye meggyógyítsa őket vakságukból, és megnyissa kővé dermedt szívüket.

Akadályozd meg őket abban, hogy üldözzék az ártatlan embereket.

Kérlek, imádkozz, hogy Jézus vezesse majd őket, és állítsa meg azon tevékenységükben, mely által akadályozzák Tanításai Igazságának terjedését a nemzetek között. Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.13 0 0 157

„Ó, Üdvösségnek szeretett Anyja, könyörgöm Hozzád, hogy imáid által egyesítsd Isten Maradék Hadseregét szerte a világon.

Boríts be minden Keresztes Imahadjárat Csoportot az Üdvösség Kegyelmével, mely Fiad, Jézus Krisztus Irgalmasságán keresztül árad ránk.

Küldd el angyalaidat, hogy borítsanak be mindnyájunkat, különösen azokat a papokat, akik a Keresztes Imahadjárat csoportjait vezetik.

Segíts nekünk, hogy elkerüljük a zaklatottságokat, amelyek megosztottságot okoznak közöttünk, és védj meg minket a fegyverzet ajándékával, hogy mentesek legyünk a támadásoktól, melyeket Jézus Krisztus iránti szeretetünkért kell elviselnünk ebben a Szent Küldetésben, a lelkek megmentéséért. Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.07 0 0 156
Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.06 0 0 155
Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.01 0 0 154

„Ó, drága Jézus, kérlek, áldj meg és védelmezz minket, Keresztes Imahadjáratod csoportját, hogy mentesek legyünk az ördög gonosz támadásaitól, és minden gonosz lélek támadásától, akik a lelkek megmentéséért vállalt Szent Küldetésünk során gyötörhetnek minket.

Hadd legyünk továbbra is hűségesek és erősek, miközben a világ előtt állhatatosan kitartunk Szent Neved mellett, és sohase hátráljunk meg azon küzdelmünkben, hogy Szent Szavad Igazságát terjesszük. Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.02.01 0 0 153

„Gyermekem, fontos, hogy minden pénteken, 2013. január utolsó hetével bezárólag, mindenki imádkozza Szent Rózsafüzéremet az abortusz terjedésének megállításáért.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.30 0 0 152

„Ó, Üdvösség Anyja, jöjj segítségemre, mivel azzal küszködöm, hogy időt találjak az imádkozásra.
Segíts nekem, hogy szeretett Fiad, Jézus Krisztus számára megadjam a megérdemelt időt, hogy megmutassam Neki, mennyire szeretem Őt.
Arra kérlek Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, nyerd el számomra a szükséges Kegyelmeket, és esdekelj ki minden kegyelmet és kegyet drága Fiadtól, hogy Kebelének Szentséges Szívébe burkolhasson engem.

Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.25 0 0 151

„Gyermekem, fontos, hogy minden pénteken, 2013. január utolsó hetével bezárólag, mindenki imádkozza Szent Rózsafüzéremet az abortusz terjedésének megállításáért.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.24 0 0 150

Szeretetláng kilenced imádkozásának menete (felkészülés - Gyertyaszentelő Boldogasszony február 02.):


1.) Szűz Mária Szeretetláng kis-koronája
2.) "Lábunk együtt járjon"
3.) Imádkozzunk:

A Szentatyáért, a püspökökért és papokért, a szerzetesekért és a hívekért, a keresztényekért és az egy Isten hívőkért, a hitetlenekért és a közömbösekért, az egész emberiségért, hogy Szűz Mária Szeretetlángja kiáradhasson az emberi szívekbe, és a tisztítóhelyen szenvedő lelkekre
4.) És a következő imádság, amit Jézus diktált, hogy minden nap könyörögjetek a Szűzanya egy-egy erényéért

 

Boldogságos Szűz Mária, Szeretetláng Nagyasszonya!
A Szeplőtelen Szívedből kiáradó Szeretetláng által segíts minket, szeretteinket, az egyháziakat és minden hívőt, hogy a Te


- szívbéli alázatosságodat (1. nap)
- Istenbe vetett hitedet (2. nap)
- Istenbe vetett bizalmadat (3. nap)
- lángoló szeretetedet (4. nap)
- Istennek való tökéletes engedelmességedet (5. nap)
- szüntelen imádat (6. nap)
- szeplőtelen tisztaságodat (7. nap)
- bölcsességedet (8. nap)
- türelmedet (9. nap)


követve Isten szent akarata szerint tudjunk élni.


Égi Édesanyánk! Szeretetlángod kegyelmével vakítsd meg és tedd tehetetlenné a Sátánt, követőit pedig segítsd a helyes útra.
Irgalom Anyja, kérünk, vezess minket isteni Fiad irgalmas Szent Szívéhez!
Könyörögve kérünk, jó Anyánk, hogy Szeretetlángod kegyelmi hatását áraszd ki ránk (szeretteinkre,… ) és az egész emberiségre, most és halálunk óráján. Amen.”

 

 

__________________________________________________________________________________

 

 

Az Úr Jézus szavai:
Ma szeretném megismertetni veletek Szent Édesanyámnak, mint a Szeretetláng Királynőjének "kis koronáját":


A bevezető imádságok ugyanazok, mint a Szeretetláng rózsafüzérnél.
(A keresztre:
Isteni Megváltónk öt Szent Sebe tiszteletére ötször vetünk egymás után keresztet, mély áhítattal:
Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.
A nagy szemekre (szívekre):
Szűz Mária Fájdalmas és Szeplőtelen Szent Szíve, könyörögj érettünk, kik Hozzád menekülünk!
A három kis szemre (szívre):
1. Istenem, hiszek Tebenned, mert végtelenül jó vagy!
2. Istenem, remélek Tebenned, mert végtelenül irgalmas vagy!
3. Istenem, szeretlek Téged, mert mindennél szeretetreméltóbb vagy!)
Utána 12-szer: Szűzanyánk! Áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre most és halálunk óráján. Amen.
Befejezésre: Dicsőség 3-szor
1x, 2x, 3x, vagy ahányszor akarjátok - ahogy szívetek diktálja s időtök engedi - imádkozzátok egymás után ily módon 12-szer a Szeretetláng-fohászt. Így buzgón könyörögjetek égi Édesanyátokhoz a Szeretetláng kiáradásáért. Ha többször imádkozzátok egymás után, akkor a 12 Szeretetláng-fohász után egy Üdvözlégyet végezzetek.
Az ima, az engesztelés, az áldozat által forduljatok Szent Édesanyátokhoz, s így készítsétek elő szeretetének és Szeplőtelen Szívének végső győzelmét. Imából és áldozatból készítsetek égi Édesanyátoknak koronát.

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.23 0 0 149
Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.22 0 0 148

„Ó, drága Jézus, leborulok Előtted fáradtan, betegen, fájdalomban és arra vágyakozom, hogy meghalljam a Hangodat.

Engedd, hogy Isteni Jelenléted megérintsen engem, hogy Isteni Fényed elárasszon elmémben, testemben és lelkemben.

Én bízom a Te Irgalmasságodban.

Isteni Jelenlétedben maradéktalanul átadom Neked fájdalmamat és szenvedésemet, és arra kérlek Téged, hogy add meg a kegyelmet, hogy bízzam Benned, hogy meggyógyíthass engem ebből a fájdalomból és sötétségből, hogy újra egészséges lehessek, hogy az Igazság Ösvényét követni tudjam, és hogy lehetővé tegyem Számodra, hogy elvezess Engem az Új Paradicsom életéhez. Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.21 0 0 147

Köszönöm

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.20 0 0 146

 "Irgalmasság Atyja, egyesítsd juhaidat,
tereld össze őket újra!
Engedd, hogy tudatára ébredjenek,
milyen szárazságban vannak!
Bocsáss meg nekik!
Alakítsd át őket akaratod szerint.
Emlékeztesd őket utaidra!
Dicsőség legyen Nevednek mindörökre. Amen."

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.19 0 0 145

4. Litánia: Isten az Atya büntetésének enyhítésére

 

„Ó, Legmagasságosabb Isten, Irgalmasságodért könyörgünk gyermekeid bűnei miatt.
Köszönjük Neked a Föld Ajándékát.
Köszönjük Neked az emberi élet Ajándékát.
Mi nagyra becsüljük az élet Ajándékát.
Mi védelmezzük az élet Ajándékát.
Köszönjük Neked az Ajándékot: Fiadat, Jézus Krisztust.
Köszönjük Neked a megváltás Ajándékát.
Dicsőítjük Istenségedet.
Teljesen átadjuk magunkat Színed előtt, hogy Szent Akaratod beteljesedhessen úgy a Földön, mint a Mennyben.
Köszönjük Neked a Lelkiismeret Megvilágításának Ajándékát.
Köszönjük Neked az örök élet ígéretét.
Mi üdvözöljük az Új Paradicsomot.
Könyörgünk Hozzád, hogy ments meg minden lelket, beleértve azokat is, akik gyötörnek Téged, és azokat is, akik elvesztek Számodra.
Köszönjük Neked azt a Szeretetet, melyet minden gyermeked iránt tanúsítasz.
Köszönjük Neked a prófécia Ajándékát.
Köszönjük Neked az ima Ajándékát.
Kérünk Téged, add meg nekünk a békét és az üdvösséget. Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.18 0 0 144

„Ó, szeretett Jézusom, Te közel állsz a szívemhez.
Én egy vagyok Veled.
Én szeretlek Téged.
Én nagyra értékellek Téged.
Engedd, hogy érezzem Szereteted.
Engedd, hogy érezzem Fájdalmad.
Engedd, hogy érezzem Jelenléted.
Add meg nekem az alázat Kegyelmét, hogy méltó lehessek a Mennyei Királysághoz hasonló földi Királyságodra.
Add meg nekem a megtérés Könnyeit, hogy mint igaz tanítványod őszintén felajánljam magam neked, hogy segítsek Küldetésedben minden egyes lélek megmentésében a Földön, mielőtt újra eljössz ítélni élőket és holtakat. Ámen.”

 

babayi Creative Commons License 2013.01.17 0 0 143

http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-oesszejoevetelek/2778-isten-szeretete-gyogyit-gyogyito-oesszejoevetelek-2013-januar-februar-honapban-

Ez felkeltette a figyelmemet !

A kereszténységben hiányolom a pirospozsgás karizmatikus gyógyitó munkálkodást,az ugynevezett gyógyitó szentmise iránti igény tömeges.

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.17 0 0 142

http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek/2819-tanusagtetel-egy-sziv-gyogyulasarol

 

 

„Gyermekem, fontos, hogy minden pénteken, 2013. január utolsó hetével bezárólag, mindenki imádkozza Szent Rózsafüzéremet az abortusz terjedésének megállításáért.”

 

babayi Creative Commons License 2013.01.16 0 0 141

Segits  a Teremtés teljessége szentségét átéreznem ! Ámen !

http://youtu.be/GvQzY_TPn6A

Szeretetláng Creative Commons License 2013.01.16 0 0 140

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!