szia nézétek meg az üzemanyag szelepet, nem e kábel töröt , vagy csak lecsuszot a csati, de lehet hogy behallt, nekem is hasonlo modon addta meg magát, és az még újban sem tól huzos
Normálisan indít, illetve indítana de az anyagot letiltja, ezért nem indul el. A kézifék bovdenje nincs bekasztva mert most cseréltük a betéteket és a bal oldala szorul. nem akarom hogy megegye az új tárcsát. avaly szintén volt már ilyen -15 fokban. Akkor kiálltam a garázsból leállítottam, azt nem indult. Próbálgattam mind a két kártyával, csak nem indult. Aztán egy jó háromnegyed óra múlva egyszer csak elindult.. azóta nem csinálta.
A gombot egyszer nyomod meg, ilyenkor teker, próbál, de sípol?
Nekem olyan szokott lenni, ha megállok lejtősebb részen, leáll a motor, behúz a kézifék, és ahogy szálok ki, megmozdul a kocsi, ilyenkor még ráhúz a kézifékmotor. Ilyenkor szokott indításor sípolni egyet, és a P jel jelenik meg. Lehet összefüggés van a kézifékednek a hibával.....
Tehát bedugom a kártyát, elkezd felállni a rendszer, viszont a piros szem égve marad és sípol. A kézifék jel villog, (de annak megvan az oka) előjön a sárga háromszöges P és a service felirat. Ha nyomom a gombot teker, de nem indul el. A kártyaolvasóban zörög valami. A hibaolvasó szerint is vagy kártya vagy olvasó hiba
Ha letörik a pöcök, akkor a jelenség az, hogy addig kell nyomni a gombot ameddig a motor be nem indul. 2 pöcök van az olvasóban. Az egyik a kártyát érzékeli, a másik azért van, hogy ha a kártya benne van, és megnyomja, akkor elég csak egyszer megnyomni a gombot és indul, Álltalában ez törik le, ezért kell ilyenkor folyamatosan nyomni a start gombot, ameddig a motor be nem indul.
Típus hiba Francia bolondos elektronikák , Egr szelep , nagynyomásü üzemanyag szívatyú, stb olvas vissza pár oldalt és sokmindent megtudsz róla . Amugy szép nagy tágas kényelmes , és olyan mint egy nö , jó vele , még ha néha az agyadra is megy.
Kártya olvasoban milyen pöcök tört le ? De amugy hiba jelenség, nem olvassa a kártyát, vagy is nem érzékeli , nem add gyujtást , nem indul az auto stb. javítani nem tuddom lehet vagy sem , olcsonak tutti nem az , még talán bontva sem , hogy átlehet e hidalni , azt meg tutti meg lehet oldani valahogy csak hát nem egészséges.
Bocsii akkor rosszul forditották nekem is a francia könyvböl.. :S A lényegen nem változtat a kérdés...Üreset mutat a szintmérő,pedig van benne olaj is!
Milyen hibajelei vannak annak ha letörik a pöcök a kártyaolvasóban? A féket összeraktuk, csak nem tudtuk kipróbálni mert nem indul.... Megnéztük a hibakódolvasóval, vagy a kártya vagy az olvasó nem jó. A kézifékkötél is még visszavan, a bal oldal csak picit mozog..
A termosztát nagyon egyszerűen ellenőrizhető. Szépen elindulsz, aztán úgy 10-15 perc múlva megállsz. Kézzel megfogod a motor öntvényt valahol a blokkon, memorizálod. Ezután a hűtőt, úgy hogy a ventilátor le ne darálja az ujjadat.
Ha a motor olyan 60-70 fokos, éppen meg tudod fogni, akkor a hűtőnek hidegnek kell lennie. Ha a hűtő langyos, akkor átenged a termosztát, ha ugyanolyan meleg mind a motor, akkor teljesen rossz. Magasabb hőfokon nem érdemes nézni, mert megégeted magad, valamint 70 fok felett valahol már akár nyithat is a termosztát, gondolom valahol 85-90 körül nyit normálisan.
Sikeresen lebonyolítottuk az adásvételt. Sajnos a bank nemvolt hajlandó elutalni Dragodras kolléga által megjelölt összeget. És mivel sokat tartózkodik géptől távol ezért volt kicsit nehézkes a kommunikáció. De Western Unionon volt szíves elküldte a vétel árat. Ezért hálás is vagyok neki.