Köszönöm mindenkinek az ötleteket a fix viztartályra vonatkozóan, így tanácsaitok lapján a lako jobb oldalánal elején lévő ágy alá, a bolyler mellé ( közelébe ) próbálom beépíteni! Andrásnak köszönöm a figyelmeztetést a leeresztő ( viztelenítő ) csapra vonatkozólag! Az ágy alatt 27-29 cm hely van, találtam olyan tartályt ami 19 cm magas, remélem a maradék helyben elfér a vizbeöntő a bekötéssel!
Kiszedtem a régi szőnyegpadlót, és egy műpadlót teritettem le az aljára, erre majd csak az ágyaknál kerül szőnyeg!
Így most el lehet kezdeni a lakó rendberakását, ágyak visszacsavarozása, fiy viztartály beépítés, világítás ledessé alakítása, a hátsó ülőke / ágyhoz is 220V vitele, egyébb csinosítás...!
Közben próbálgattam a gáz készülékeket üzembe helyezni. A gáztűzhely rendben, mind a négy láng, a grillező és a sütő is, a convektor gyújtó szikrázik. de nem akart begyújtani ezért kiszereltem az egész konvektort, és akkor jöttem rá, hogy a gázcsap pont fordítva működik, úgyhogy tisztítás után megy vissza a helyére és új próba.
Viszont a hűttőt nem sikerült gázról beindítani .( Electrolux RM2262 ) Szikrázik, néha lobban egyet, de nem akar begyúlladni. Hogy kell állnia a szabályzónak a begyújtáskor? Ezen nincs gyújtoláng ikon, csak 0 -1-2-3?
KDV /Karesznek köszönöm a csati fotókat, gondolkodom a 13 pólusúvá átkötésről!
Egyébként az autón lévő anya 13-as csati sokkal igényesebb belül, mint a magyar 7-esek szoktak lenni. Nem rézből vannak a csatlakozó lábak, hanem valamilyen rugós-rozsdamentes cuccból. Berohadást, vagy oxidációt gyakorlatilag kizártnak tartom. Hátulról is egy nagy gumiharang van a csatin beázás ellen. Bár hozzátartozik a dologhoz, hogy minden kocsimosás után vallásos pontossággal fújkálom ki a vonóhorog csatit levegővel és kontakt sprével. A bicikliszállítón lévő apa 13-as is hasonlóan igényes kivitelű, de lehet, hogy csak azért mert az is német piacos.
Lakóm gyárilag 13-as, az utánfutóm meg -mivel a keleti piacra szánták- vissza volt butítva 7-esre.
Ahogy hazahoztam a futót a metróból, máris repült le róla a 7-es dugó, és ment rá a 13-as.
A tolatólámpa és a ködzárófény is be volt vezetékelve, a 13-asba csak be kellet kötnöm őket, és máris működtek.
A 7-es dugóban ez a 2 vezeték csak szabadon lógott.
Nagy előny e a futón a 13-as stekkernek, hogy így nem kérik kölcsön a futót :)
M0-n levő homsitában láttam nemrég 13-as stekkert és aljzatot is, párszáz ft-ért voltak kitéve. Gondolom nem tudnak velük mit kezdeni, így leakciózták őket.
Az autómon nekem is 13-as van, mert az Opelnél ezzel szerelik a gyári horgot akkor is, ha magyar piacra jön a kocsi.
A 13/7 átalakítót persze nem adják hozzá, azt külön kell megvenni.
Nekem úgy alakult a dolog, hogy a bicikli szállítóm 13 pólusú, a lakóm és az utánfutóm pedig 7. Így én mindkét verzióban használom.
Csak azért nem szereltem még át a lakót 13-ra, mert nem szoktam használni a hűtőt menet közben. A többi funkcióra (pl: Wc) úgyis ott van a lakó saját akkuja.
Ez a 13-as a 80-as évek vége óta van, én a 90-es években találkoztam vele először. Azóta az autóimon/futóimon ezt használom, bár itthon még mindig a 7 pólusút erőltetik, még új autókra is ezt szerelik.
Szia! Építsd be oda,ahol a legkönnyebben hozzáférsz,és a vízbeöntő cső is beszerelhető. Ne feledkezzél meg a vízleeresztő csapról sem,amivel a rendszert leengedheted.És ha ez a hely, a boylerhez közel van,akkor én is oda tenném.Köszönjűk a jókivánságot,és Neked is Boldog új évet kívánok. András.
Én a boyler mellé tenném mert,ha jól tudom ott van a külső tartály víz csatlakozója és a 12v. is. Szinte alig kell átalakítani, hely is van bőven. A másik dugónál nézd meg mennyi vezeték van bekötve. Lehet,hogy csak tápellátásra használták /pl. vaduláskor/ bár ennek ellent mond ha van saját akkumulátorod beszerelve.
DE: rögeszmém a magyar nyelv (is), tehát" akkumlátor magyarul akkumUlátor" , ne haragudj érte, nem cikizés akart lenni, csak félek, lassan elhal nyelvünk sokrétűsége - és így kezdődik! szinte észre se vesszük! Kérdéseidre meg a hozzábbértők nyomják majd a megoldást! :-) Üdv!
Mindenkiek KELLEMES KARÁCSONYT, és EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, BÉKÉS, BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!
Két kérdésem lenne:
1, szeretnék beépíteni egy fix víztartályt a HOBBY ABBEY GT 415 lakokocsimba. Hova célszerű tenni? Gondolok itt arra, hogy a lakó elejébe, hátuljába, jobbra, vagy balra? Hátul van két ülőke, ami ággyá alakítható, előttük jobb oldalon van a WC-Fürdő, majd a lógós szekrény alatta a gázfűtés, elektromos bekötés, akkumlátor, jobbra előtte az ágy alatt van a bolyler. A bal oldalon a bejárat melett és az ágy között van a konyha, hűtővel!
2, két 7 polusú csati van a lakókocsin, de a vonóhorog mellet csak egy aljzat, mire jó a másik csati?
simán műszakizzák , tölem soha nem kérték ezeket a papírokat , ha kiveszed belőle a palackot meg a kis fözőt akkor nincs is benne gáz amitt vizsgálni kellene , a többi rendszere meg 12 voltos , a trafót leszámitva .
Én megfurnám a bútort ha kel , saját izlésre megcsinálnék mindent , eladásnál úgyse akarnak majd érte normális pénzt adni se igy se barkácsolva , akkor meg legyen kedvemre való .
5 napja megvásároltuk első lakókocsinkat, egy QEK Aero 650 személyében. Mindenkinek nagyon tetszik, még... :)
A vásárlás fő célja, hogy horgászatokon legyen miben aludni, (~havi 2-3*100 km) ne kelljen a kocsiban nyomorogni, és a konvektornak hála mindezt jó melegben.
Továbbá tervezünk évi 1-2 nagyobb kirándulást a Balatonra, esetleg külföldre (1-3000 km). A távok oda-vissza értendők.
Korrekt állapotú, de lenne néhány kérdésem:
-Évente kell Érintésvédelmi és Gáztömörségi jegyzőkönyvet csináltatni vagy elegendő műszaki vizsga előtt? Ezt kérheti a hatóság közúti ellenőrzéskor? Miskolc közelében tud valaki szakembert ajánlani ezekre a munkákra?
-12V, 230V: Saját transzformátora van? Hogyan működik a villamos rendszer?
-Típushibák, ill. mire kell odafigyelni, hogy sokáig szolgáljon és örömünk legyen benne?
Visszaolvasgattam a fórumban, de közel 25 ezer hozzászólást végignyálazni nem tudtam, ill. keresni a rövid név miatt nem lehet rá (QEK csak 3 karakter, de a keresőnek min. 4 kell).