Engem az erdekel h mi lett upcon-line tagtarssal :)
Amugy azert urult ki a topic gondolom, mert pl. nalam ket helyen is jol mukodik a szolgaltatas (60as es 100as).
Kutatást végzek a diplomamunkámhoz kapcsolódóan, melyben a magyar piacon tevékenykedő, vállalati ügyfeleket is kiszolgáló távközlési cégek és ügyfeleik kapcsolatát vizsgálom!
Amennyiben volna 10 percetek és nem terhes számotokra megköszönöm, ha véleményetekkel hozzájárultok Ti is a kutatásomhoz.
A kutatást ismerőseim körében indítottam el, azonban annak minél szélesebb körben történő kiterjesztése érdekében szeretném más fórumokon is megkérdezni a témában járatos és saját véleménnyel rendelkezőket.
Fontos: a kutatás név nélkül történik, csupán e-mail cím megadása szükséges, amennyiben a kutatás felügyelője, a Budapesti Gazdasági Főiskola ellenőrzni kívánja a válaszadás hitelességét.
Közben az is kiderült, hogy az új, gyors gépen a tecső is megy a csövön, ahogy kell; szóval csatornázási gondok csak a régi lassú gépén vannak, ezért upc-s hálózati gond nem játszik. Azt hiszem, marad az általam eredetileg beterjesztett megoldás...
Érdeklődök: a Somogy Béla utca Gutenberg tér felé eső részén van-e valamilyen 1-2 hónapja tartó fennforgás? Egy barátomnál állítólag belassult a youtube+mindentudasegyeteme... és szerinte régebben tök jól jöttek a dolgok. Én aszontam neki, hogy lehet, hogy ezek most váltottak nagyobb felbontású videokra, és az ő gépe bizony már nem a legújabb, de lehet-e ez hálózattal kapcsolatos, vagy esetleg modem-dolog (én megnéztem a gépét, de állatkát nem láttam rajta)? Van egy régi routere is (upc-s), és az is érdekes, hogy most arra csak egy gépet lehet kötni, bár a 2 gép külön-külön és direktben modemre kötve is vígan fut. Minden tanácsot szívesen látok (de úgy láttam, kacsája már van neki:-)
Internettel semmi bajom, de úgy általában a környéken sem. STB fagy, mint a rosseb, nem veszi fel amit benyomok, EPG fele van csak meg, ésatöbbi. Modem az torrenttől mondjuk fagy, de olyat nem sokat babrálok, ezek is üldöznek, hogy cseréljük újabbra és akkor nagyon jó lesz nekem, de sebesség sem nagyon kell több, szóval ja.
STB-től nagy szeretnék szabadulni, valami förtelmes, a hangszer az utóbbi napokig hibatlan évek óta, modemcsere volt, de az nem az UPC sara, nem szemetet adtak.