Csak akkor azonosíts, ha biztos vagy benne! A minősítéseid irányomba mellőzd, nem látom az okát. A törlés elmaradása nem tőled függött. Te szaladtál a modikhoz. Ami szokásod egyébként.
Én nem árulom a terméket, okoska. Ez egy szar gerillamarketing-próbálkozás volt.
De legalább ha összefoglaltad volna, hogy miben jobb, szagosabb, vagy valami. Akkor esetleg eltekintünk a nevetségesen átlátszó reklámtól-mivoltától (ahogy tettük már korábban is).
Szóval csak ennyi, egy kicsit több ész kell csak. De segítettem már másnak is, miután hülyeséget csinált, szívesen teszem most is, ingyen. Mer ennyire jó ember vagyok.
Volt (máshol), aki esküdött a Cillit Bangre, de itt lehurrogtak, mikor meséltem, hogy az megöli a felnit. Gondolom felnije válogatja, vagy csak túl volt hisztizve.
Milyen anyaggal érdemes, ami 1) maradéktalanul lehoz minden szutykot 2) nem marja meg az alut 3) szivacs puha felületével könnyedén lejön (dörzsi része ugye keményen szexuálja a felületet)
Próbáltam: Prevent keréktárcsa tisztító, Cif, Clin, Ultraderm. A ráégett fékporral + makacsabb trutymókkal nem boldogul egyik sem.
Szerintem ne nagyon kezd el házilag tisztítani, én egyszer már megpróbáltam és az lett az eredménye, hogy sikerült az elszínezett részeket egyenletesen szétkenni az ülésen :)
Vidd szakemberhez, rendesen megcsinálják az autót, én pl. itt voltam, de feltételezem a többi is jó.
khm...mivel én már ráfaragtam egyszer. tisztelettel javaslom, hogy vidd el egy igazán profi(nak látszó) autómosóba, ahol ezt elmondod, és megkérdezed, hogy vállalják-e a tisztítást...megnézik, és ha hümmögnek, akkor baj van..... általában a profiknak van mindenféle, a köznép által nem ismert szerük...
jó, tudom, nem olcsó, de az autó szépsége, és az örömöd megér annyit...
világosbarna műbőr ülést szeretnék tisztítani. mit javasoltok mivel menjek rá?
a barázdák közt megmaradt kajafoltokat, cipősarok foltokat(fekete gumiszerű) szeretném leszedni.
valamint ugyanígy, beszálláskor a cipők gumisarka csíkokat hagyott az ülés műanyag oldalkeretén, ahol a támlát lehet álíltani, ezt mivel lehetne leszedni?
Vettem a múltkor a teszkóban akciós kátrány- és bogároldót (de nem ilyen CarPlan és egyéb hobbi-művek, hanem kemény oldószertartalmú cuccot), hát úgy viszi az összes ilyen szart 10 mp kivárás után, hogy csak na.
Az alkohol nálam többnyire nem használ, a lakkbenzin viszont sokszor bevált madár és bogár ellen.
A lakksérülés javítása a sérülés mértékétől függ:
- waxolás a kisebb sérülésekre,
- finom, vagy durvapolírozás a sérülés függvényében,
- újralakkozás a legdurvább esetben.
Jó lenne pontosan tudni, hogy mi van rajt.
Én az ilyeneket alkoholos ronggyal szoktam leszedni.
Asszem az Aldiban lehet kapni alkohollal átitatott kendőt - zárt csomagolásban.
A biztonság kedvéért valami nem látható felületen tegyél egy próbát a szerrel.
Szóval az ótóm karosszériáján picike barnás fura alakú pöttyök keletkeztek egy nyári, fás övezetben elkövetett parkolás után. Rengeteg és nem jön le. Nem gyanta. Legalábbis nem az a sárgás-átlátszó, ha hideg lepattintható bigyó.
Sajnos a motorgépháztetőnél elkövettem azt a hibát, hogy mosás után nekiestem forró vízbe mártott dörzsi csivaccsal. Lejött. Sajnos sok helyen nem csak a barnaság, hanem a lakk is megkarcolódott, foltos, opálos lett.
Mivel lehet kijavítani a lakkot?
Mivel lehet az ilyesmi makacs szennyeződéseket kíméletesen leszedni?
Az autó egyébként viszonylag hálás szín, égkék metál.