üdv, kérdeztem már másik topicban hogy egy 63 cm széles pályaalapra építenék TT terepasztal oválpályát.
Kérdezném hogy a sín fordulókörnek elég-e ez a 63cm? nem fog beleaakadni a kis dizelmozdony? minden startszett és palya min 70 cm külső szélességet ír. köszi
Szükségem lenne Ludmillához való műanyag kardánra,és a középső tengelyre ahová a kardán megy.kardánból elég egy is,de ha párban van nem gond.Előre is köszi a segítséget.
Igazad van! Csak annyiszor bele buktam a videók szerkesztésébe, vágásába, hogy már nem kisérletezem vele. Több féle programmal kisérleteztem, de minek után nem tudok semmilyen idegen nyelvet így nehezen boldogulok velük.
Tavaly történt, kivételes alkalom Pesten belüli postázással, nyári utazás miatt nem tudtam személyesen átvenni az árut. A mai napig nem tudom, hogy került a csomagra szegedi és debreceni posta pecsét, igaz két hét volt mire ideért. :-D
Félre ne érts, nem "oltani" akartalak, csak nem szeretném, hogy letörjük a fiatal alkotó szárnyait, mert valljuk be, tehetséges :)
A postával kapcsolatban másik hozzászóláshoz: Nálam az volt a csúcs, amikor utánvételes küldeményemet küldtem, a vevő átvette, aztán az általa kifizetett összeget a posta átvette és másnak visszafizette neki. (Az utánvételes blanketta jól volt kitöltve).
Sajnálom ami veled történt, igazán. Az eladó védelmében csak annyit, hogy a Posta képes csodákra:
Levél benne néhány Tillig doboz kilapítva, innen a szomszédból kézbesítés
10 nap.
A 10.nap elmentem hogy kezdjék keresni, a válasz kézbesítés alatt, hogy hol azt senki sem tudja de folyamatban,
majd megérkezik, mintha idáig rugdosták volna, és néz a postás nagy borjú szemekkel, hogy ő nem érti, hát még én és a feladó.
No komment
A másik csoda: a vaterán vasárnap éjjel leütött mozdony hétfő délben megérkezik, majd kedden kifizetem az eladónak
Ha lehetőséged van mindig személyes átvételt kérj, még ha a végén postázás is lesz a vége, mert aki alapból elzárkózik a személyes átvételtől az nagy valószínűséggel szélhámos.
T. Fórum! Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a Vaterán egy ekomaki néven regisztrált, hölgy valójában férfi. Vásároltam töle terméket, amit 6 órán belül ki is fizettem. A termék egy hét múlva jött meg! "TT 4 részes szett.A mozdony egyenletesen,szépen fut.A kocsik 3tengelyesek.A DR (német dem.)vasúttársaság szerelvénye." Ennek ellenére, összetákolt, ragasztóval összekent, hibás szétesett termékeket kaptam. A mozdony el sem indul, de hiányoznak alkatrészek is, melyek még csak benne sem voltak a csomagban. A mobiltelefont azóta nem veszik fel, sőt, most már ki is van kapcsolva! Kértem, vegyék vissza az árut, de erről hallani sem akarnak! A csomagolás maga, súlyos gondatlanságból bekövetkezett szállítási kárhoz vezetett. A posta mindentől elzárkózik, mivel külső sérelmi nyom a csomagon nem volt. Az eladó is leírja, hogy a feltett képeken látható hungarocellben küldte el az árut. Igen ám, de ennek a tetején nincs hungarocell fedele. A bajt tetőzi, hogy zsírpapír szerű selyempapírba volt tekerve az egész! Károm kb. 6-7e Ft. Nem érdekel! De figyeljetek, mert vannak ilyen eladók is! ÜDV
Valóban egy kicsit nagy , de javítható . A képek csalókák , a fehér-fekete miatt .Kézben, csak a szegecsszámlálóknak tűnik fel .Szürke tetővel nem lehet észre venni ,de szürkén nekem nem tetszett Persze a kész modelleken ,már korigálom.
Üdv.!Szerintem is a hűtő magas egy kicsit.A képekre nézve mindjárt feltűnt.Ha korrigálható, akkor rendben lesz.Amúgy tetszik,bárcsak én tartanék itt.Persze OFF Z-méretben...