A lakópark közelében részmunkaidős irodai MUNKA LEHETŐSÉG! Pénzügyes, adminisztratív kolléganőnk lehetsz!
Rátermett, a feladatokat jól átlátó, számadatok vezetésében precíz, könnyen tanuló -kezdetben- részmunkaidős kolléganőt keresünk. Gazdasági ismeretek, pénzügyi nyilvántartások vezetése terén szerzett gyakorlat feltétlenül szükséges. Készletgazdálkodási ismeret előny. Heti 2-3 alkalommal 4-6 óra munkavégzés.
Érdekel? Önéletrajzodat a saját magadat, gyakorlatodat, eredményeidet bemutató motivációs levéllel, időzítési és bérigénnyel küldd el e-mailben: ildi@bonair.hu e-mail címre.
Van egy 6 éves Gorenje elöltöltős mosógépem, ami ingyen elvihető a lakóparkból. Egy alapos takarítás ráfér, meg már zörög is kicsit és az ajtónak a zárja is törött, emiatt az ajtó zárására oda kell figyelni. Természetesen be lehet zárni rendesen, nyitott ajtóval el sem indulna a gép.
Jövő hét szerdáig kellene elvinni.
Ha valakit érdekel, akár alkatrésznek is, írjon, jöjjön és vigye.
A szállításban nem tudunk segíteni, az emeletről (elsőröl) lecipelésben esetleg igen.
Közeleg az év legszebb családi ünnepe, készülődés, ajándék vásárlás, ha nem szeretné gyermekét a tömegbe magával vinni, szívesen vállalom a gyermek felügyeletét. Szilveszterezni szeretne, de nincs kire hagyni a csemetét hívjon bizalommal!
Gimnáziumi matematika tanár vagyok. Jelenleg gyed-en vagyok itthon. Szívesen vállalnám gyereked tanítását, ha még aktuális. Tel.számom: 70-773-4943 Csilla
Kedves vendégeim! Figyelmükbe ajánlanám fodrász üzletemet,ahol nem csak jó frizurákat,hanem nagyon jó fotókat is kaphatnak.Mindenkinek az érdeklődését szeretettel várom akár frizurára akár fotózásra egyaránt.A fotózás részleteit vagy telefonon,vagy személyesen nálam is megbeszélhetjük.Fotózásra a képek tökéletessége érdekében frizurát és a sminket helyben megcsinálom.Fotozás témái:gyerek, egyéni,családi,párok Cím:Rákoshegy Magvető u.4,ez a lakóparkot heggyel összekötő utca,sarkán egy virág és dísznövény boltal. Tel:0620/552-56 60;258-53-61 Üdvözlettel Nagy Ágnes
A GTS ADSL is a Telekom vonalat használja, nincs neki külön kiépítése. A Telekomtól bérli a hálózatot. A különbség, hogy a GTS-től kapod a számlát nem a Telekomtól, műszakilag meg semmi.
A lakóparkban keresek albérletet 65-70000 Ft-ért 1+2 félszobásat esetleg 1+1 félszobásat, jó lenne gépiesítve. Jelenleg is itt lakom a hugomnál, de a párommal szeretnénk külön költözni. Mivel szeretek itt élni gondoltuk maradnánk a jól bevált helynél.
Ha valaki esetleg tud hasonló albérletről kérem írjon a csikitimi@freemail.hu címre.
Ma megmentettünk egy gyönyörű szép szürke cicát a lakóparkban, egy fán vacogott már két napja. Kérem ha vkinek hiányzik a kis állatka, kérem szóljon vagy írjon egy emailt, a tralalla6903@gmail.com-ra.
Én is baby-sitter vagyok, nyugdíjas ,már járok egy családhoz 1 éve itt a lakóparkban, egy másikhoz is,de ők nem itt laknak.
Szívesen vállalom gyermekének felügyeletét, több mint 10 éves tapasztalattal, szeretem a gyerekeket, sajnos még nincs uncsim,így szívesen vagyok mások aranyos kicsiével.
Köztiszviselőként dolgoztam, 40 év "jogán" mentem nyugdíjba kb.1 éve.
Hívjon bizalommal, személyes találkozás alkalmával megbeszéljük a továbbiakat.
Én úgy tudom, hogy az a bácsi már nincs ott aki minden évben a kocsit hajtotta, de biztos lesz helyette más... Miért ne lenne... A lovardában kérdezd meg, őket eddig mindig bevonták.
Sziasztok! Mai napon (megint) megpróbálkoztam hátha lehetne UPC a T helyett, persze a válasz ugyanaz volt, nincs telepítve, viszont az ügyintéző (lehet nagyon ráért, vagy még lelkes kezdő :-) felajánlotta, hogy kér egy felmérést, hátha esetleg... Bár sok reményt nem fűzök hozzá, de ha vkt érdekel/érint és van szabad 5 perce hívja fel őket (1221) és kérjen felmérést, hátha...... illetve szívesen fogadok ötletet, hogy lehet megszabadulni más módon a T-től, úgy hogy internetem és TV-m is marad és nem kell horror árat fizetni érte. Köszi mindenkinek aki elolvasta.