40mg a max amivel indíthat,de még csak javul. Még nem 100%os a beállítás. Előtöltést +5fokot adtam,de nem figyeltem még meg,hogy 2foknál melyik táblát használja. Szerintem nyugodtan ki lehet tartani az előtöltést az első 5táblán hasonló fokokkal mint a leghidegebb állapotban ami van írva. Majd még szórakozok vele.
Aztán lehet próbálkozni sokmindennel, de csodák nincsenek.
...amikor hoztak egy ilyen fost, ami már +10-be se akart indulni önerőből, és nem volt kedvünk betolni a műhelybe(lejtőn felfelé), akkor a következőt csináltuk:
-bikaaksi kivisz, negatív kábele a motorblokkra közvetlen, pozitív az aksi pozitívra, onnan egy vezeték az izzítógyertyahídra, szívócsonk leköt, hajszárító* beleirányít, 15 másodperc izzítás, nyikinyiki... -5 fokban is beindult rögtön, ha utóizzítottunk egy kicsit, akkor nem is dadogott be.
Mi történt?
-akkufesz növelés(bika), testkábel áthidalása, ettől nő az indítási fordulatszám - sűrítés végén nagyobb hőmérséklet
-izzítást áthidalva, ott is több feszültség, nagyobb áramfelvétel - jobban kiizzik a gyertya, melegebb - szintén nagyobb hőmérséklet
-tovább izzítva, mint a saját elektronika, még jobban előmelegíti a gyertyát/környezetét - megintcsak hőbevitel
-beszívott levegő nem -5, hanem 40 fok, olyan, mintha nyáron indulnál - ettől is melegebb lesz bent
,
...és láss csodát, ugyanaz az autó beindul...ha nincs meg a gázolaj öngyulladás előtti maradéktalan elpárolgásához szükséges hőfelesleg, akkó baszhatod, hiába van tdi-dci-cdi-pd-ditd-wu2-kitekat-fasztudjamilyen felirat az autó seggén...
Ja, utóizzítani is azért kell, mert nem biztos, hogy egy alapjáraton járó jéghideg motor az tud ekkora hőfokot előállítani, csak sűrítéssel...hülye japánok 25 éve tudják ezt, a tdi se véletlen izzít gyárilag utó 2-3 percet.
*ez kivételével az autó a javítás után mindent tud, amit előtte csak segítséggel, de hogy mi mindent szoktunk még megcsinálni, az egy regény, most hadd ne írjam le
Csináltunk 0 fokban csak kötéllel induló teherautót, amit aztán Svájcban meglepett egy -37 fok, a gazdi lelkesen mesélte, hogy az autó 2 motorfordulat után járt, önerőből:-)
Előtöltés emelve, kaját elvéve(kisit túlságosan is) beindult és a 15-20mp dadogás helyett lett 5 mp dadogás és a fehér csípős füst eltűnt majdnem teljesen.
Alakul ez de kérdés, hogy mi a rosseb kell a gyári alíg 20 000km-es pd elemeknek hogy így indulnak? Gyári mennyiségből miért kell elvenni és miért kell neki +előtöltés, hogy normálisan induljon. Ez elég érthetetlen-vagy enynire szemét volna a gázolaj, hogy amikor még a szoftvert rajzolták lényegesen jobb volt a minőség?
Mondjuk lehet nem ártana kipróbálni valami téli gázolajat valamelyik kúttól-lehet indulna normálisan az autó, vagyis tejesen füst nélkül max csak a gőz jönne alapjáraton.
Majd még küzdök vele jövő héten is, megpróbálom kihozni belőle a legjobbat.
7 éves az aksim, indításnál stabil 9,6V a delej, mégse füstöl(villany 1z).
Akkor marha jó az önindítód.
Nekem 11,2 alá nem esik. Igaz 2 éves az önindító.-nem gyári. Kicsit gyorsabban hajt mint az átlag.
Örülj neki, hogy nem füstöl.
Sok eberé meg igen. Megfejteni meg senki sem bírja igazán.
TDi nagy előtöltéssel elndul elég normálisan.
Pd-nek ez sem számít.
Van pd ami teljesen gyári állapotú és így indul.
Van ami reszelt(tengely)+előtöltésen már 7fok pluszba akkor is füstölögve indul. De nem is az volna a baj, hogy füstöl elindításkor végülis leszarnám de ne dadogjon ösze vissza,--jól foglamaztak előttem, hogy pofozzák egymást a hengerek, hogy elinduljanak.
PD-nél is segít az előtöltés de akkor is. Na mindjárt kimegyek kipróbálom hogy indul-tegnap elvettem a kaját-lehet el sem indul.
Nem tudom, hogy milyen álapotú, illetve futásteljesítményű autóról írsz, de van egy olyan állapot, amikor 'el kell engedni a kezét'. Mérlegelni kell, hogy megéri-e a ráfordítást (persze itt elsősorban azt kell kideríteni, hogy miért nem indul), mert egy motorgenerál egy 1-es Golfon nem éri meg, meg nálunk az ekadetten sem érte meg. Amit én írtam, az egy ilyen eset volt.
Aztán lehet próbálkozni sokmindennel, de csodák nincsenek.
...úgy is lehet Bácsi, de mifelénk finnyásak az emberek, azt szeretik, ha az autó a saját kulcsával indul.
Elment a téma vicc irányba, maradjunk annyiban, hogy fogalma sincs az embereknek(szerelőknek se), hogy mit kell csinálni egy dízellel, hogy induljon, ha már kehes itt-ott(ja, motorgenerál se használ néhány esetben, de átlag ótószerelő nem jut tovább agyilag).
Neo
7 éves az aksim, indításnál stabil 9,6V a delej, mégse füstöl(villany 1z).
Tudom, nem szerencsés húzni, meg nem is biztos, hogy van mivel, stb., de mégis. ;)
Volt egy ekadettünk, 1.6d, kombi. Néha 6-an ültek benne, megrakott csomagtartóval, és rendszeresen mögötte egy másfél tonnás utánfutó. 800ekm után (nem volt megbontva!! csak himbákat cseréltünk rendszeresen, meg egyszer vezérműtengelyt, mert úgy el volt kopva, hogy már nem nyitottak a szelepek szinte) semmilyen kompresszió nem volt benne, meg egyébként is produkálta az összes hibát, amit felsoroltál. Hideg reggeleken már nem is próbáltuk indítani, hanem egyből húztuk. 4-500m is kellett neki néha, hogy elinduljon! :D
Minden évben ez van. Még nincsenek hidegek-majd csak pár hét múlva fog előjönni sok embernek. :-)
Az 1sen semmit sem kéne javítani mert elindul. ;-)
Még 4év állás után kis noszogatás kell neki de kb. 2-3 percen belül beindítható.
2es golfot hoztunk így el. 4 éve állt kint. 1x sem volt beindítva a 4 év alatt. cca 5 percbe tellett míg az aksit rákötöttük meg kapott egy gázolaj szűrőt+kannából gázolajat és már csak indtózni kellett. 1 perc indítózás után már röfögött. Még 1 perc múlva már sépen járt és indulésra készen volt :-)
Biztos csak valami szarság lesz a megoldás de meg akarom keresni mindenképpen.
Az újabb edc16os vezérlősek is van hogy így indulnak sajnos. találkoztam pár darabbal már-igaz azoknál füstöt nem látni de dadogva indulnak azok is viszont jóval rövidebb ideig tart.
majd kiderül mi a kínja.
Holnap talán kész a vezérlőm-meglátjuk lesz e izzítása a mocsoknak.
No, láccik itt az ősz, küzdenek a fiúk az indulással már:-), nem bántásból írom, de hogy indítanátok el* egy 30 éves 1,5d egyesgolfot pl., amin se kompresszió, se rendes porlasztócsúcs, se rendes adagoló, se indítási fordulatszám, se normális izzítás, se lófaszse...mondjuk mínusz 15 fokban...
Nem tudom mi lehet ez, de az enyém pöccre indul és nem dadog és nem is füstöl! Azért vicces lenne ha 0 fok körül már gond lenne az indítással! Ja a motorban van 310e km és gyári pd elemek vannak benne! :-))
VAGCom-ban hol lehet az indítási kaját elvenni? Nekem most maxra van téve, megpróbálnám csökkenteni, hátha normálisabb lesz, mert miközben indítózok meg amikor elindul akkor is van fehér füst mögötte....
Villany eleve kevesebb előtöltéssel és kajával indul.
Kaja pont a füst miatt-hogy ne dobkójon egy pamacsot sem----meg ne kérdezd, hogy miért van ez a hengereknek a böködése. Mindenkinek szinte ez van.
Ha rájövök felírom ide úgy is. Ma viszem első lépésnek a vezérlő izzítását rendberakatni.
Ha az meg van akkor dobok be hosszú izzítógyertyákat. Ha az is meg van akkor az indítási mennyiséggel és az előtöltéssel fogok jtszani aztán meglátjuk mi lesz belőle. Ha semmi akkor ott rohadjon meg ahol van.
Érdekes dolog ez amúgy mert full gyári autó is ugyan ezt produkálja meg egy reszelt is. TDI és PD is.
TDI-be ano cseréltem sorra a dolgokat volt amit ez miatt és volt amit csak a tuning miatt. Ezeket kicseréltem:
1 amit anno nem cseréltem az az ecu volt. De bekötve próbára az izzítást, hogy adjak neki hosszú ideig izzítást elég jól javult a dolog de nem volt az igazi.
Amire aztán jutttam, hogy vagy marha nagy előtöltést kéne pakolni neki vagy az indítási mennyiséggel játszani, vagy mindkettő.
Na idő közben lett PD moci a kocsiban és az is ugyan ezt produkálja. Adalékot is próbáltam a gázolajba. ÚJ pd elemek.
2 hete vagy mikr amikor bejöttek a hűvösebb idők és volt -1fok már össze vissza dadogva indult izzítás nélkül, teszem hozzá és diaggal figyelve 49mg-al indított az ecu-ekkor dadogott, majd amint 29re vagy mennyire váltott kisimult a moci járása és eltűnt mögüllem a füst is.
Szóval lehet nagyobb előtötlés és izzítás és kevesebb kaja és indulhat normálisabban. Majd kiderül csak legyenek hidegek, hogy tudjam már kipróbálni mert ilyenkor nem lehet.
igaz hogy nekem van emelve az indítási mennyiségen de az is igaz hogy jobban indul a bowdenesnél, a kulcsot csak megpöccinteni kell, és éppen mindegy hogy hány fok van plusz 20 vagy minusz 20,