Autókereskedés külföldi autófelhajtót, ügyintézőt keres. Elsősorban haszongépjármű, ezen belül bármilyen Ford. Díjazás megegyezés szerint, fix díjjal vagy jutalékért. Hosszútávon gondolkodunk, nem egyszeri megbízás lenne kölcsönös megelégedettség esetén. terjekiz@index.hu
Egy kulfoldi autot akarok regisztraltatni,,s forgalomba helyezni.
Azt mondtak a kzlekedesin,,hogy elfogadjak az angol forgalmit is,,ami az en nevemen van,,s mivel frissen lett csinaltatva rajta a muszaki azt sem kell mert rajta van a forgalmin is..
Viszont ha azt sem kell csinaltatnom.s.ok csak lefotozzak a kocsit..akkor mivan ha nem cserelek fenyszorot..? Honnan tudjak , hogy csereltem evagy sem? elvileg nem latjak a kulonbseget nem?..amugy van rajta ay a matrica ami mehakadalyozza , hogy a szembejovot megvakitsam.
Szoval mit gondoltok,,megprobaljam elhallgatni ,,s levegyem ez idore a matricat,,vagy kinezik ellenorzik mindenkeppen?.
sracok, bocs az amator es gondolom ezerszer leragott csont kerdeshez: hol talalok egy hasznalhato regado kalkulatort? Ahanyat guglizok annyi fele verzio jon ki :)
Egy 2005-os volvo v50 2.0d szeretnek behozni es ha nem is pontost de legalabb egy korubeluli arat szeretnek ra. 80.000 es 800.000 kozott jon ki a kalkulator attol fugg hol nezem (igaz nem vagyok biztos a kornyezetvedeli besorolasaban, ennek hol tudok pontosan utana nezni? Megegszer bocs ha amator, de hol mashol kerdezhetnem ezt meg?:) koszi
Ezeket a papírokat adták az okmányirodában, és ahol a rendszámot és a biztosítást kellett intézni.
A rendszám sárga szélű volt,de sehol semyelyik országban nem állítottak meg,és még itthon is használtam renszeresen az autót ezzel a rendszámmal az érvényessége végéig,itthpn sem állítottak meg a rendőrök pedig szinte mindig találkoztam velük,nem kis faluban,hanem megyeszékhelyen.
Ha Németországban szeretnék autót venni, azt honnan tudom kideríteni, hogy hol van a közelben okmányiroda, mitől meddig van nyitva, el tudnak-e intézni mindent(pl:nekem azt mondták az itteni okmányirodában, hogy mindkét forgalmit érvényteleníttetnie kell a mostani tulajnak)?